Follow your Bliss 

Maak ruimte voor gezonde grenzen, jouw eigen verlangens & een stevige ik-kracht (i.p.v. altijd open te staan voor anderen) 

 

(Inschrijving sluit: zaterdag 24 juni om 17:00 uur)

  

Verval je vaak in please-gedrag? Ben je gevoelig voor de verwachtingen (of problemen) van anderen en raak je jezelf snel kwijt? In deze 3-weekse training versterk je jouw ik-kracht en je legt de basis voor gezonde grenzen . 

 

 (Inschrijving sluit zaterdag 24 juni 2023 om 17:00 uur)

Herken je iets van het volgende?

* Je schiet snel in de reddersrol en je weet vaak precies wat anderen nodig hebben of willen.

*Je vindt het moeilijk om anderen teleur te stellen. 

* Je to-do-lijsten blijven maar groeien. Je moet vaak zoveel. 

* Je wilt je vaker tevreden en ontspannen voelen. Er mag een betere balans komen tussen verplichting en ontspanning.

* Je vindt het lastig om je grenzen te voelen of om ze aan te geven.

Als je hoogsensitief bent, of een empath kan het een ongelofelijke uitdaging zijn om dichtbij jezelf te blijven en om te voelen wat jij nou werkelijk verlangt. Dat is omdat je zoveel voelt van anderen. Een subtiele verandering in hun gezicht? Jij merkt het allemaal op. Ook stemmingen voel je haarfijn aan. En omdat je zoveel oppikt, is het lastig om het leven te creëren dat past bij jou en bij jouw ziel.

 

> Heb je geen duidelijke grenzen? Dit is een patroon dat vaak al is ontstaan in je vroege jeugd.

> Hierdoor is het lastig om je eigen behoeftes en verlangens te (h)erkennen. 

> Je staat dan voortdurend aan voor anderen en uit voor jezelf.

En uiteindelijk verlies je jezelf. Vooral als er anderen in de buurt zijn, raak jij jezelf snel kwijt. 

 

Klaar voor gezonde grenzen & een stevige ik-kracht?

In deze training ontdek je hoe jij deze oude patronen van pleasen achter je kunt laten. Je gaat steeds meer voelen wat jij nodig hebt en wat jouw verlangens zijn. Je krijgt weer gezonde grenzen. Kortom: je gaat dus AAN staan voor jezelf. Zo wordt het uiteindelijk makkelijker om jouw eigen Bliss te volgen.

Dat is heel belangrijk als je de neiging hebt om jezelf weg te geven en snel leeg te lopen. 

 

Als jij jouw Bliss volgt, vul jij jezelf steeds meer op met JOU.

Met jouw ziel.

Hierdoor krijg je een 'natuurlijke beschermingslaag' en is het makkelijker om je grenzen te voelen en te bewaken. 

 

- Dus heb je het gevoel alsof je in de wachtkamer van je leven zit? Alsof er meer potentie in je zit, maar dat het er gewoon niet uitkomt? 

- Wil je stoppen met oude patronen van pleasen, of je leeggezogen voelen door anderen. En wil je steeds meer voor jezelf kiezen?

- En zit je veel in je hoofd en wil je eenvoudige oefeningen om weer te zakken in je lichaam? Wil je jezelf weer opvullen met JOU? 

 

Dan past Follow your Bliss bij jou. 

 

Ben je er helemaal klaar mee om jezelf voortdurend kwijt te raken, om jezelf weg te geven en voortdurend leeg te lopen?

Doe mee met Follow your Bliss & ontwikkel gezonde grenzen waardoor je stevig verankerd raakt IN jezelf.

Jouw trainer: Lieke Meertens 

"Als klein meisje had ik mezelf al aangeleerd om vooral te voelen wat ánderen van me wilden. Daar paste ik me naadloos op aan. Altijd mijn voelsprieten naar buiten gericht. Het resultaat? Ik voelde mezelf niet meer en ik had nauwelijks contact met mijn lichaam. Heel lang dacht ik zelfs dat ik 'niet kon voelen'. Ik besefte niet dat ik mijn gevoelens vooral had onderdrukt. Voortdurend ging ik over mijn grenzen heen. Vooral omdat ik er voor ánderen wilde zijn. Het maakte daarbij niet uit of ik doodziek was. Het was zo 'normaal' voor me om altijd aan te staan voor anderen! 

Totdat mijn lichaam op een grote rode stop-button drukte. Ik werd heel erg ziek en kreeg last van heel veel angsten en zelfs paniekaanvallen. Het werd de hoogste tijd om mijn ik-kracht terug te vinden. In Follow your Bliss geef ik jou de exacte stappen die daarvoor nodig zijn. 

 

 Inmiddels sta ik in de ochtend rustig en ontspannen op. Ik doe dingen waar ik energie van krijg en waar ik blij van word. En ik voel heel duidelijk: ik ben in afstemming met mijn ziel. 

 

Sinds 2012 heb ik duizenden anderen mensen mogen begeleiden op dit pad. Dat doe ik met online trainingen, video’s, een podcast en nieuwsbrieven 

 

Gast-trainer Jessica Maybury 

In de training word je ook ondersteund door Jessica Maybury. Jessica studeerde psychologie, is healer en is gespecialiseerd in het kalmeren van het zenuwstelsel. Zij weet precies hoe jij je kalm en zeker genoeg kunt voelen om bij jezelf te blijven en om jouw Bliss te volgen. Het zenuwstelsel heeft namelijk een hele eigen 'taal!' En het is belangrijk dat je ook deze fysieke tools in handen krijgt, om een leven te creëren dat volledig past bij jou. Zo werken we samen aan een holistisch geheel. We werken op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.

 

In deze training zet je NU de stappen om de aandacht weer te richten op jezelf (in plaats van constant open te staan voor anderen).

 

Wat belangrijk is, is dat jij jouw eigen ruimte gaat leren voelen en bewaken. Gezonde grenzen ontwikkelen dus. En tegelijkertijd verbinding houden met jouw verlangens en stapjes zetten om uit te komen op het pad van jouw ziel. Elke dag die stapjes gaan zetten dus om gezonde grenzen te ontwikkelen én om jouw Bliss te volgen. Het mag heel klein. Maar het is wel belangrijk dat je nu die verandering inzet. Het ego heeft namelijk altijd 1001 excuses om het nog niet te doen. 

 

Maar wat als je begint met 15 minuten per dag? Of 5?

Dat moet toch mogelijk zijn...?

Als je het nu niet doet... wanneer dan wel? 

 

Vreugdevolle reacties van cursisten:

 

‘Ik heb nog nooit zo kunnen genieten.’

'Ik heb mijn levenskracht weer terug.'

‘Ik ben uit mijn schulp en sta anders in het leven. Ik voel een enorme vrijheid!’

 

 

Hoe ziet de training eruit? 

De training duurt drie weken. Maar je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. Je krijgt 3x een online training van 90 minuten.  In totaal dus 4,5 uur. Inclusief energetische oefeningen, schrijfopdrachten en begeleide oefeningen om steeds dieper in jezelf te zakken en contact te maken met het pad van jouw ziel. 

Korte samenvatting van de modules 

Module 1 - Ruimte voor gezonde grenzen  

 • Je komt steeds losser te staan van je oude patronen – zoals pleasen of altijd maar doorgaan met je to-do’s.
 • Je vult jezelf op en trekt je voelsprieten naar binnen. Dit geeft veel rust en ontspanning. (Zeker als jij als klein kind niet gezien werd in jouw emotionele behoeftes).
 • Je ontdekt de drie belangrijke stappen om een diepere verbinding met jezelf te maken.
 • Je kust de verlangens van jouw ziel wakker en het pad van jouw ziel wordt steeds helderder.

Module 2 - Ruimte voor jouw ik-kracht

 • Je krijgt een dieper inzicht in jouw persoonlijke blokkades, waardoor je tot nu toe bleef hangen in ongezonde grenzen.
 • Je krijgt concrete en praktische oefeningen om jouw eigen grenzen voortaan beter te voelen én te bewaken. En we zorgen dat jouw zenuwstelsel ook klaar is voor deze nieuwe patronen van gezonde grenzen.
 • Je wordt steeds minder snel meegesleurd door de verwachtingen van anderen. Hierdoor ervaar je meer grip op het leven.
 • We werken met een van de meest krachtige en creatieve oefeningen om jouw ik-kracht te vergroten. (Deze techniek wordt ook gebruikt door topsporters en musici).

 

Module 3 - Ruimte om dieper in jezelf te zakken & om verbinding te maken met jouw Bliss

 • Je krijgt een succesvolle methode om je lichaamsbewustzijn razendsnel te vergroten. (I.p.v steeds in je hoofd te verdwijnen of helemáál uit je lichaam te schieten).
 • Je vult jezelf steeds verder op, zodat je minder van anderen gaat voelen en méér van jouw eigen lichtheid.
 • Je krijgt een belangrijke oefening om jezelf niet meer te verliezen in de energie of pijn van anderen.
 • Je leert hoe je jezelf kunt healen op een diepe energetische laag.
 • Je sluit de training af met een krachtige en creatieve oefening waardoor je ook ná de training makkelijker bij jezelf blijft.

 

 

Wat heb je nodig?

* Een laptop of tablet met internetverbinding. Je kunt eventueel ook meedoen via je telefoon, maar omdat we tussendoor ook werken met (subtiele) lichamelijke oefeningen, is het fijn als je alles goed kunt zien.

*  Een schrift plus pen. Je hoeft niet mooi of foutloos te schrijven. Ook heb je geen schrijfervaring nodig. Wel is het handig als je geen grote weerstand hebt tegen schrijven. ;)

* Een ruimte waar je niet gestoord wordt en waar je je niet ‘bekeken’ voelt.


Jouw investering:

 

Bonus voor mensen die juni 2023 meedoen: 

 

Masterclass: Bewaak je eigen ruimte en bescherm jezelf tegen de energie van anderen (t.w.v. € 97)

Als je meedoet in juni 2023, krijg je ook gratis toegang tot de exclusieve online masterclass om jouw eigen ruimte te bewaken. Praktische oefeningen die jou gaan ondersteunen om steeds meer te onderscheiden wat van jou is en wat van de ander. Je krijgt heldere en korte oefeningen die je direct kunt inzetten om jezelf te beschermen tegen de energie van anderen. En om jezelf niet meer te verliezen in de buurt van anderen. Waardevolle oefeningen om in te zetten op elk moment dat je tegen je oude patronen aanloopt. 

 

Wil jij het pad van jouw ziel gaan volgen en liefdevol jouw grenzen aangeven?

 

Vreugdevolle reacties van cursisten

 

'Ik voel me steviger in het contact met anderen'

“Het gaat heerlijk. Ik heb erg veel aan je training! Ik ben moeder van twee jonge kinderen (3,5 en 5 jaar) dus ik heb niet veel tijd. Maar ik verander! Vanaf week 1 al.  Ik ben vrolijker, sta steviger in mijn schoenen in contact met anderen en de omgang met mijn kinderen gaat me nog beter af. Ik heb ook gewoon meer energie. Wát een verandering met een maand geleden.”

 

'Nu weet ik hoe ik verder wil in mijn leven' 

“Vandaag de derde module gedaan. Jeetje wat was deze module geweldig. Het intuïtief schrijven, de lichaamsoefeningen en aan het einde het manifest... Ik heb enkele jaren geleden een groot trauma opgelopen doordat mijn partner in mijn armen stierf na een ernstig verkeersongeval. Daarna kreeg ik een zware burn-out.

Maar door deze training kwam ik weer bij het gevoel uit hoe ik verder het leven in wil... Het manifest voelt echt als een richtingaanwijzer. Deze ga ik ophangen op een plek waar ik hem elke dag zie. Ik vertrouw en voel nu dat ik hier uit ga komen. Dankjewel. Jullie hebben mij enorm geholpen.”

 

'Ik ben uit mijn schulp' 

“Wat heb ik genoten van deze weken! Het komt aan in mijn ziel én in mijn lichaam. Het heeft me zoveel moois gebracht. Ik heb mezelf echt bevrijd. Heerlijk. Alsof het nu pas tot me doorgedrongen is dat de vrijheid echt in mezelf zit. Ik weet weer waar ik echt plezier aan beleef en ik ben dat ook gaan doen! Ik had het jaren niet meer gedaan. Mijn hoofd wordt lichter en ik zie makkelijker allerlei oplossingen. Wat een enorme verschuiving... Ik ben uit mijn schulp en sta anders in het leven.”

 

Voel je dat het NU tijd is voor jou? 

 

 

 

Inschrijving sluit: zaterdag 24 juni om 17:00 uur