Follow your Bliss 

Maak contact met jouw verlangens en voel je weer LICHT

(Huidige groep is bezig met dit programma.

Inschrijving is inmiddels gesloten). 

 

Ben je klaar met je alleen maar te focussen op de dingen die je 'moet' van jezelf? Of de focus leggen op wat anderen van je verwachten? Wil je weer voelen waar jij blij van wordt en daar ook echt voor gáán? Doe mee met de training Follow your Bliss en voel je weer licht. (Inschrijving sluit maandag 6 maart).

 

Herken je iets van het volgende?

 

* Je to-do-lijsten blijven maar groeien. Je móet vaak zoveel van jezelf.

* Je wilt je vaker tevreden en ontspannen voelen.

* Waar word je nu echt blij van? Vaak weet je het niet eens meer...

* Soms heb je wel allerlei ideeën. Dromen. Maar waar moet je beginnen?

*Je vindt het moeilijk om anderen teleur te stellen. Je wilt graag aardig gevonden worden.

*Je voelt precies aan wat anderen van jou willen en verwachten. Alsof ze aan je trekken. Je schiet dan snel in de reddersrol.

 

Als je heel eerlijk bent? Eigenlijk ben je alleen echt blij als je in je eentje op de bank zit. Of als je op vakantie in de natuur bent. Je hart en hoofd zijn regelmatig in conflict met elkaar. Je wilt je verlangens wel volgen, maar hoe moet dat praktisch gezien? Financieel, je gezin etc. Je blokkeert alleen al als je daaraan denkt! 

 

Wil jij ontdekken hoe je weer voor jezelf kiest?

Contact maken met jouw verlangens is de eerste stap

Als je hoogsensitief bent, of een empath is het een ongelofelijke uitdaging om dichtbij jezelf te blijven en om te voelen wat je nou werkelijk verlangt. Je voelt heel veel van anderen. Een subtiele verandering in hun gezicht? Jij merkt het allemaal op. Ook stemmingen voel je haarfijn aan. Omdat je zoveel oppikt, is het lastig om vanuit je hart te leven en om het leven te creëren dat past bij jou.

Je leven voelt dan steeds zwaarder en de levenslust sijpelt langzaam weg.

 

Ergens voel je wel dat er meer potentie in je zit, maar dat het er gewoon niet uitkomt. Alsof je al heel lang in de wachtkamer zit. 

Een zeer onaangenaam gevoel... 

Dit is niet het leven waarvoor je hier gekomen bent!

 

Er zitten verlangens in jouw hart die geleefd willen worden.

Hier.

Op aarde.

 

Als je dát doet, dán ga jij je weer levendig voelen. Dan sta je weer AAN. Dan wordt het leven weer leuk en licht. En dan voel je ook weer dat gevoel van tevredenheid. Het gevoel dat alles goed is, precies zoals het is.

 

Ben je er helemaal klaar mee om jezelf voortdurend kwijt te raken in je dagelijkse to-do lijsten? Doe mee met Follow your Bliss & maak weer contact met jezelf.

 

Heey ik ben Lieke Meertens. Ik weet wat het is om jezelf compleet kwijt te zijn en om níet vanuit je hart te leven.

Als klein meisje had ik mezelf al aangeleerd om vooral te voelen wat ánderen van me wilden. Daar paste ik me naadloos op aan. Altijd mijn voelsprieten naar buiten gericht.  Het resultaat? Mijn eigen verlangens verdwenen steeds meer naar de achtergrond. Ik voelde niet meer waar ik nou echt blij van werd. En als ik het wel voelde? Dan durfde ik geen stappen te zetten. Want tja, er moest toch geld verdiend worden? En wie zat er nou echt te wachten op mij? Dus ondernam ik nog geen actie. 

Ik bleef doen waar ik (redelijk) goed in was. Ik had genoeg geld, een mooi huis en een veilige relatie. Ook ging ik vaak op vakantie. Maar echte vervulling of rijkdom? Nee, dat voelde ik niet. Totdat mijn lichaam op een grote rode stop-button drukte. Ik werd heel erg ziek, oververmoeid. Dat was het moment dat ik de verlangens van mijn ziel eindelijk weer serieus ging nemen.

 

Stapje voor stapje bouwde ik een leven op dat past bij mij én bij mijn sensitiviteit. Inmiddels sta ik in de ochtend rustig en ontspannen op. Ik doe dingen waar ik echt energie van krijg en waar ik blij van word. En mijn to-do-lijsten? Die heb ik jaren geleden overboord gegooid. Sinds 2012 heb ik met mijn online trainingen, video’s, podcast en nieuwsbrieven al duizenden mensen mogen begeleiden om weer uit te komen bij de stem van hun hart. Mijn jarenlange ervaring zet ik graag in om ook jou te begeleiden naar een vol en licht leven.  

 

In deze training leer je precies hoe je NU stappen kunt zetten op weg naar jouw verlangens.

 

Ik geloof in een wereld waar sensitieve mensen zich volledig thuis voelen en echt zichzelf kunnen zijn. Het is mijn missie dat jij jouw diepste verlangens gaat voelen en gaat doen waar jij blij van wordt. Daar ondersteun ik jou graag bij. In deze training maak jij contact met jouw eigen verlangens en creëer je een leven voor jezelf dat licht voelt.

 

In de afgelopen twaalf jaar heb ik grondig onderzoek gedaan naar de beste methodes om vanuit je hart te leven. Want het klinkt allemaal wel leuk en aardig: leven vanuit je hart. Maar hoe dóe je dat nou in de praktijk? De allerbeste en meest krachtige oefeningen deel ik met jou in deze training; Follow your Bliss.

Vreugdevolle reacties van cursisten:

 

‘Ik heb nog nooit zo kunnen genieten.’

'Ik heb mijn levenskracht weer terug.'

‘Ik ben uit mijn schulp en sta anders in het leven. Ik voel een enorme vrijheid!’

 

Dit ervaar je na de training:

 

Je hebt een diepe verbinding met jezelf en met jouw verlangens.

 

Je neemt veel tijd om dingen te doen waar jij echt blij van wordt. En je geniet er ook echt van! Yes! Je volgt je verlangens! 

 

Je neemt steeds meer de ruimte in die jij nodig hebt.

 

Je ervaart meer ontspanning en tevredenheid. Je leidt het leven dat past bij jou en dat voelt góed! 

 

Je voelt je een stuk lichter.

 

 

Een duurzaam resultaat

Geen zorgen: het roer hoeft niet direct volledig om zodra jij jouw zielsverlangens gaat volgen. Ik geloof juist in het zetten van kleine stapjes. Elke dag weer. Zo krijg je een duurzaam resultaat dat bij iedereen past. Zowel bij jou als bij jouw omgeving.

Stop je verlangens niet langer weg.

Jij doet ertoe.

 

Wat gaan we doen per module?

In module 1 - RUIMTE - Verlangens wakker kussen. 

- Je leert drie belangrijke stappen om meer vreugde toe te voegen aan jouw leven.

- Je laat oude patronen los die jou niet langer dienen. 

- Je ontdekt waar je wél behoefte aan hebt en je leert jouw eigen behoeftes erkennen én uit te spreken. (In eerste instantie naar jezelf toe).

- Je leert wat er nodig is om meer van binnen naar buiten te leven (in plaats van voortdurend te reageren op de omgeving, waardoor je van buiten naar binnen leeft).

- Je kust je verlangens wakker en je maakt er ruimte voor, waardoor deze steeds helderder worden voor je. 

 

Hoe ziet de training eruit? 

* Je krijgt 3x een online training van 90 minuten. Geen probleem als je er niet live bij kunt zijn. De training werkt net zo krachtig als je de opnames bekijkt. 

 

 

Praktische zaken

* Er komt een replay achteraf. Je hoeft er dus niet live bij te zijn, als je niet kunt. Schrijf je wel op tijd in als je de replays wilt ontvangen. Laatste dag om je in te schrijven is maandag 6 maart 2023.  

* Ben je er live bij? Sessies vinden plaats via Zoom. Je kiest zelf of je jouw camera aan of uitzet. 

Data en tijden

Wil je er live bij aanwezig zijn? De sessies vinden plaats op donderdagochtend

- 9 maart 2023 van 10:00 uur - 11:30 uur. 

- 16 maart 2023 van 10:00 uur - 11:30 uur. 

- 23 maart 2023 van 10:00 uur - 11:30 uur. 

 

Ook als je er niet live bij kan zijn, is het resultaat net zo krachtig. Je krijgt achteraf een replay. 

Wat heb je nodig?

* Een laptop of tablet met internetverbinding. Je kunt eventueel ook meedoen via je telefoon, maar omdat we tussendoor ook werken met (subtiele) lichamelijke oefeningen, is het fijn als je alles goed kunt zien.

*  Een schrift plus pen. Je hoeft niet mooi of foutloos te schrijven. Ook heb je geen schrijfervaring nodig. Wel is het handig als je geen grote weerstand hebt tegen schrijven. ;)

* Een ruimte waar je niet gestoord wordt en waar je je niet ‘bekeken’ voelt.


Jouw investering:

 

Inclusief gratis masterclass

Bewaak je eigen RUIMTE 

& stop met het opzuigen van de emoties van anderen

Eind maart krijg je GRATIS toegang tot een exclusieve online masterclass t.w.v. € 97 over wat te doen als je steeds de emoties en pijn van andere mensen blijft opzuigen. Na je bestelling krijg je hierover meer informatie per mail.

 

Wil jij je weer licht voelen?

 

Vreugdevolle reacties van cursisten

 

'Ik voel me steviger in het contact met anderen'

“Het gaat heerlijk. Ik heb erg veel aan je training! Ik ben moeder van twee jonge kinderen (3,5 en 5 jaar) dus ik heb niet veel tijd. Maar ik verander! Vanaf week 1 al.  Ik ben vrolijker, sta steviger in mijn schoenen in contact met anderen en de omgang met mijn kinderen gaat me nog beter af. Ik heb ook gewoon meer energie. Wát een verandering met een maand geleden.”

 

'Ik ben uit mijn schulp' 

“Wat heb ik genoten van deze weken! Het komt aan in mijn ziel én in mijn lichaam. Het heeft me zoveel moois gebracht. Ik heb mezelf echt bevrijd. Heerlijk. Alsof het nu pas tot me doorgedrongen is dat de vrijheid echt in mezelf zit. Ik weet weer waar ik echt plezier aan beleef en ik ben dat ook gaan doen! Ik had het jaren niet meer gedaan. Mijn hoofd wordt lichter en ik zie makkelijker allerlei oplossingen. Wat een enorme verschuiving... Ik ben uit mijn schulp en sta anders in het leven.”

 

Antwoorden op jouw vragen: 

Hoe werkt het nadat ik me aanmeld?

Na aanmelding krijg je een mail dat als onderwerp heeft: jouw account details. Hiermee heb je toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving. Hier komen alle zoom-links in te staan en ook de replays.  

We starten de training met een korte vragenlijst. Vul deze na aanmelding in. 

 

Heb je vragen of kom je er niet uit? Mail ons op info@blissacademy.nl 

Voel je dat het NU tijd is voor jou? 

 

Inclusief exclusieve masterclass t.w.v. € 97

Bewaak je eigen RUIMTE 

& stop met het opzuigen van de emoties van anderen

Doe je mee met Follow your Bliss? Dan krijg je eind maart ook GRATIS toegang tot een exclusieve online masterclass over wat te doen als je steeds de emoties en pijn van andere mensen blijft opzuigen. Na je bestelling krijg je hierover meer informatie per mail. Meld je uiterlijk maandag 6 maart aan als je mee wilt doen met deze actie.