Maak jouw blog tot een groot succes

Een eigen blog is als jouw persoonlijke speeltuin waar je jouw ideeën zichtbaar kunt maken. Je laat jouw eigen stem horen. Je deelt jouw boodschap en ervaringen.

 

En als ondernemer is het ook nog eens het visitekaartje van jouw bedrijf. 

 

Maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je blog goed gelezen wordt en dat je jouw verhaal helder kunt verwoorden. Wil jij een eigen blog (of nieuwsbrief) starten of heb je er al een? Ik help jou graag verder om daar een groot succes van te maken.  

Jouw blogcoach Lieke Meertens

Lieke heeft bijna twintig jaar ervaring als journalist en eindredacteur bij diverse uitgeverijen, kranten en tijdschriften waaronder Viva, Libelle en Metro. Regelmatig coachte ze daarbij ook andere journalisten en bloggers. In 2012 begon ze een eigen blog die al snel duizenden bezoekers per maand trok. Uiteindelijk groeide deze blog uit tot een goedlopend bedrijf.

Lieke: "Het geeft ontzettend veel voldoening om mijn boodschap helder te verwoorden en daar anderen mee te ráken. Nu leer ik jou graag alle tips & tricks zodat jij ook een succesvol blog neer kunt zetten."

Heb jij deze blokkades?

 

'Ik vind het schrijven van blogs soms stressvol. Ik loop lang te dralen' 

'Het moet allemaal perfect' 

'Ik heb nog te weinig zelfvertrouwen. Soms bekruipt me het gevoel dat ik het niet echt kan'

'Soms heb ik het gevoel: wie zit er nou op mijn blogs te wachten?' 

'Soms loop ik vast en kost het me teveel tijd'

Jij wilt graag:

- Minder uitstellen.

- Meer zelfvertrouwen bij het schrijven.

- Moeitelozer kunnen schrijven vanuit je hart.

- Meer lezers. 

- Het gevoel krijgen dat je het (écht) kan. 

- Lekker leesbare teksten waar mensen telkens weer naar uitkijken. 

 

Ik begeleid je graag 

Hoe schrijf je goede blogs die goed gelezen worden? Hoe bouw je een trouwe lezersgroep op? Hoe word je goed gevonden? Welke rituelen helpen om te blijven bloggen? Wat werkt wél en wat absoluut niet? Tijdens mijn jarenlange carrière als blogger heb ik het allemaal geleerd. Ik deel het graag met je.

 

'Lieke heeft me geholpen om meer structuur aan te brengen in een blog. Ik kan nu duidelijker opschrijven wat ik bedoel. Hierdoor kom ik sneller tot de kern. De lessen helpen me nog steeds bij het schrijven van mijn blogs.' ~ Janneke  

 

Wat gaan we doen?

We kijken naar de opbouw van een blog, de helderheid van een stuk, het  ontwikkelen van een eigen schrijfstijl. We kijken waar je vastloopt en wat je kan doen om weer vrijer te schrijven. Natuurlijk zetten we ook de puntjes op de i. En alles wat je verder maar wilt weten over het bloggen.

 

Ik kijk je blogs na en geef opbouwende feedback. Ik geef je veel inspirerende tips. Als je dat nodig hebt krijg je deadlines van me, zodat je geen uitstel-excuses meer zult hebben ;). En je zult zien dat je na een tijdje niet meer kan stoppen met bloggen. 

 
Ik vind het belangrijk dat je er vooral veel plezier in gaat krijgen en dat je gaat schrijven vanuit je hart.

 

Hoe werkt het?

Ik lees van tevoren jouw teksten door die je me opstuurt (max. 1500 woorden). 
Sessies kunnen online gedaan worden of in Utrecht.  Een sessie duurt 45 minuten.
Jouw investering: € 90 per sessie. 

 

 

Afspraak inplannen? Neem contact op

Ik ben te bereiken via: info@blissacademy.nl

 

 

Hende Bauer. Mindfulness-docente over haar ervaring: 'Ik voelde me vaak onzeker bij het schrijven van mijn nieuwsbrieven. Daar zat ik dan achter mijn computer, te dralen. Eerst de was. Dan de mail. Oh, wacht ik ruim eerst nog even op... Ik zag er tegenop en stelde het schrijven alsmaar uit. Ook had ik grote ambities en dus vond ik de stukken niet goed genoeg. Daar had ik genoeg van!

 

Ik wilde met meer gemak en zelfvertrouwen stukken schrijven. Bij toeval kwam ik bij Lieke uit. Dat klikte onmiddellijk: ze is rustig, prettig en enthousiast. Ze had enorm veel suggesties voor me, heel leerzaam. En het was heel fijn dat ze óók stilstond bij de positieve kwaliteiten die er al waren.


Ze gaf me praktische tips, een aantal zinnige oefeningen en ze las mee. Ik heb maar 3 sessies gehad en het heeft geholpen! 
Inmiddels heb ik ik meer gemak in het schrijven. Het lukt me vaak in 1 à 2 uur een goed stuk te schrijven. Ik ben me bewust van mijn grootste valkuilen en dat geeft zekerheid: als ik dat nog eens check wordt een stuk meteen prettiger leesbaar.

En in het jaar na de begeleiding heb ik er al 1400 aanmeldingen voor mijn nieuwsbrief bij! Een aanrader. Het is de investering dubbel en dwars waard!' ~ Hende

 

 

 

Neem contact op en plan gelijk jouw eerste sessie in

Ik ben te bereiken via: info@blissacademy.nl