Verlang jij naar meer energie? Meer balans? Is het tijd om jouw leven weer volledig op de rit te krijgen? Met Balance & Energy herstel jij krachtig van jouw burn-out.

(Ook geschikt als je tegen een burn-out aanzit).

 

Komt dit jou bekend voor?

Je hebt er he-le-maal genoeg van. Van die constante moeheid. Dat gepieker. Die plotselinge hartkloppingen. Of die angsten. Angst dat je nooit volledig meer kunt werken. En aarghh, hoe moet je ooit rond gaan komen als je zo moe blijft? Waarom lukt het jou niet om al die leuke dingen te doen die jouw vrienden ook doen? Hoe lang gaat die burn-out eigenlijk duren? 

- "Ik voel me nooit helemaal uitgeslapen." 

- "Soms ben ik bang dat ik nooit meer volledig kan werken." 

"Een drukke supermarkt of lange vergaderingen? Dodelijk vermoeiend. Alles komt zo hard binnen bij me." 

Helemaal klaar daarmee? 

Mooi. Dan ben je namelijk aan het juiste adres. Met Balance & Energy kom jij weer in balans. Je gaat weer enthousiast worden over jouw leven. En je gaat weer heerlijk boordevol energie zitten!

 

Want jazeker, het is absoluut mogelijk om te herstellen van je burn-out.  Om 's ochtends wakker te worden met een vrachtlading aan energie. Jij kunt een leven leiden waarin jij je helemaal in balans voelt. Ik gun het jou van harte. Een leven waarin jij luistert naar jouw hart en intuïtie. 

 

Over Lieke 

Heey. Ik ben Lieke Meertens. Burn-out expert. In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen ondersteund om krachtig uit hun burn-out te komen. Zij kunnen weer lekker aan het werk, hebben hun energie terug en ze doen weer de dingen waar ze écht blij van worden. Ik geloof in een holistische aanpak. Met Balance & Energy zorgen we ervoor dat lichaam, geest én hart in balans komen. Zonder deze complete aanpak is de kans op terugvallen veel groter. 

Zelf heb ik ook een flinke burn-out gehad met alles erop en eraan. Hartkloppingen, angsten, totale uitputting. Ik kreeg niet de juiste hulp, waardoor de burn-out zeker 2 jaar duurde. Maar zo hoeft het niet voor jou te gaan! Na een intense zoektocht, kwam ik er namelijk ein-de-lijk achter wat er écht nodig is om krachtig te herstellen en om een diepe verbinding met jezelf te maken. 

 

Inmiddels is mijn leven compleet in balans. Ik ben uit de ratrace gestapt. Elke dag maak ik verbinding met mijn hart en intuïtie en ik laat me leiden door deze diepere bron van wijsheid. Ik laat jou ook héél graag zien hoe je dat voor elkaar krijgt. 

 

Er staat een kant-en-klaar stappenplan klaar voor jou.  

Balance & Energy

 

 

In deze praktische online training ga jij gelijk aan de slag om krachtig te herstellen. Al snel krijg jij meer energie en ervaar je meer balans in jouw leven. De training bestaat uit 9 modules en elke week krijg je een nieuwe module in jouw inbox. Hierdoor weet jij precies wat er nodig is voor een krachtig herstel. Je hoeft niet te blijven zoeken! Jij zit binnenkort gewoon weer lekker in je vel. Balance & Energy zorgt ervoor dat jij sneller herstelt van jouw burn-out.  

'Zonder Balance & Energy had ik niet geweten waar ik had moeten beginnen.' ~ Cursist Kim 

 

"Ik had al allerlei therapieën geprobeerd. Niks hielp, dus ik was behoorlijk sceptisch geworden. Maar Balance & Energy gaf mij weer de basis die ik nodig had. Zonder deze training zou ik nog steeds niet hersteld zijn. Ik heb mijn levenskracht weer terug." ~ Cursist Elke

 

De resultaten van Balance & Energy 

 

* Na de training heb je meer energie. 

* Je laat spanningen makkelijker los.

* Je piekert minder en zit beter in je vel.

* Je hebt een betere balans in je leven.

* Je weet hoe je naar jouw intuïtie kunt luisteren.

* Je kiest vaker voor jezelf en krijgt meer zelfvertrouwen. 

* Je leeft meer vanuit je hart. 

Opzet van de training

* De online training bestaat uit 9 modules. Jij krijgt hierin álle ingrediënten die je nodig hebt voor een krachtig herstel.

* Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module met theorie, praktische oefeningen, een werkboek én video's.

* Al het materiaal staat in een overzichtelijke online leeromgeving. Je kunt de training helemaal op jouw eigen tempo volgen. 

Wat krijg je? 

Theorie 

Je ontvangt elke week een nieuw deel theorie in jouw online leeromgeving. Hierin lees je precies wat je nodig hebt voor een krachtig herstel. We leggen de focus op lichaam, geest én hart. Je ontdekt precies hoe jouw natuurlijke levensenergie weer goed kan doorstromen.

 

Werkboek

Daarnaast ontvang je een online werkboek waarin je elke week praktische opdrachten vindt die energie geven. Dit zijn bijvoorbeeld schrijfopdrachten, invulschema's of het creëren van bepaalde rituelen. Het zijn kleine, behapbare opdrachten zodat je ze makkelijk in kunt passen in je dagelijkse leven. 

 

Verdiepende video's 

Wekelijks krijg je toegang tot nieuwe verdiepende video's. Hierin bespreek ik de thema's die je tegen gaat komen tijdens een burn-out of bij burn-out klachten. Denk aan het bewaken van je grenzen en omgaan met overprikkeling. Het is belangrijk dat je hier allemaal een goed inzicht in krijgt. Alleen op die manier ontstaat een goed herstel. Alles is opgedeeld in korte krachtige video's.  

En heb je tussendoor vragen over de training? Deze vragen kun je mij altijd stellen per mail. 

"Vantevoren vroeg ik me af of ik wel genoeg kracht zou hebben om een training te volgen. En wat bleek? Ik kreeg er juist héél veel energie van!"  

~ Cursist Johan 

Inhoud training (o.a.)

In de 9 modules doorlopen we alle thema's die belangrijk zijn om weer volledig in balans te komen. We leggen de focus op lijf, hoofd én hart. Thema's die o.a. aan bod komen: 

 

* De basis voor een energiek lichaam

* Zo maak je je eigen geluksstofjes

* Dit zijn jouw persoonlijke energiegevers 

* De makkelijkste manier om je piekergedrag te verminderen

* Zo kun jij jouw negatieve gedachtes ombuigen

* Leren omgaan met heftige emoties 

* Maak contact met jouw hart en intuïtie 

 

Psycholoog Jeannette Bolck over Balance & Energy:

"Een hele fijne training met alle ingrediënten die je nodig hebt om van een burn-out te herstellen, of om er een te voorkomen. De training laat je nadenken over wat nu eigenlijk echt belangrijk is. Het omvat een mooie variatie van actie en rust. Je gaat praktisch aan de slag en kijkt naar binnen. Aanrader!"

 

De training wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.2. Dit is wat cursisten er over zeggen: 

 

Betere balans

Hans: “Toen ik Balance & Energy tegenkwam, was ik eerst bang dat het weer een extra kostenpost zou zijn die weinig zou opleveren. Uiteindelijk ben ik heel dankbaar dat ik me toch heb aangemeld. Ik zag ernaar uit om wekelijks weer een nieuwe module te ontvangen. Door de training heb ik geleerd om meer mijn eigen koers te varen. Wat maakt mij gelukkig? Daar ging ik naar op zoek. Voorheen was ik teveel bezig met presteren voor ánderen. Ik heb nu meer energie en een betere balans tussen werk en privé.” 

Grenzen aangeven 

Joyce: “Ik zit middenin een druk en jong gezin. Daarom doe ik rustig aan met de training. En gelukkig hoeft het ook niet allemaal in één keer. Ik ben erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Door de training lukte het me om uit een heel diep dal te komen en om mijn leven bewuster te ervaren. Ook heb ik handvaten gekregen om mijn grenzen aan te geven. Balance & Energy heeft me geholpen om weer terug te komen bij mezelf."

Meer energie 

Tetsie: "Heel prettig om elke week een nieuwe module binnen te krijgen met de nodige stimulerende filmpjes. Balance & Energy heeft me stapsgewijs geholpen om mijn burn-out te erkennen en om beter te worden. Ik word nu wakker met meer energie."

Liever voor mezelf 

Maria: “Door de training heb ik weer rust in mijn hoofd gekregen. Ik ben liever voor mezelf geworden en heb er weer zin in!”

Meer zelfvertrouwen

Johan: "Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik voel meer rust in mijn lijf. En ik geef mijn grenzen nu veel beter aan. Ik dacht nooit meer uit dit dal te komen, maar inmiddels kan ik weer werken en gaat het steeds beter! Heel erg bedankt."

 

Wat als je morgen wakker wordt en je overloopt van energie? 

Stuk rustiger 

Suzanne: " Hartstikke bedankt voor alle tips! Ik ben er een stuk rustiger van geworden. Ik merk nu sneller op waar mijn energie van wegstroomt, maar vooral waarvan ik weer energie krijg!  Het mooiste vind ik dat mensen aan me vragen waardoor ik zo veranderd ben." 

Jouw investering voor dit programma is € 497,- 

Daarmee heb jij levenslang toegang tot dit complete 9-weekse programma. 

 

Nu inclusief BONUS - 3x verdiepende workshops

(GRATIS bonussen t.w.v. € 150) 

1. Open jezelf voor jouw natuurlijke energiestroom (60 min.)

We hebben allemaal een natuurlijke energiestroom. Bij een burn-out heb je deze ergens geblokkeerd. In deze workshop leer je jouw meest belangrijke blokkades en valkuilen herkennen. En natuurlijk krijg je veel praktische tips om jezelf weer te openen voor jouw unieke levenskracht.

 

2. Omgaan met terugvallen & vertrouwen houden (60 min.)

De ene dag sta je zonder problemen een maaltijd te koken. En de volgende dag lig je ineens weer plat op de bank. Herkenbaar? Na deze workshop weet jij precies hoe je met terugvallen om kan gaan én hoe je deze kunt vermijden in de toekomst. Ook krijg je krachtige methodes om te blijven leven vanuit vertrouwen.

 

3. Het aangeven van jouw persoonlijke grenzen & omgaan met overprikkeling (60 min.)

Waar liggen jouw grenzen, hoe voel je deze en hoe kun je die moeiteloos gaan aangeven? Of het nu gaat om je partner, kinderen, baas, moeder of buren. Na deze workshop heb je de praktische tools in handen om altijd dichtbij jezelf te blijven.

 

Ook zin in meer energie? Druk hieronder op de knop en je wordt vanzelf naar de beveiligde betaalpagina geleid. Na betaling krijg jij direct toegang tot de eerste module. En heb je tussendoor vragen over de modules? Je kunt mij altijd een mail sturen. Ik help je graag verder.

 

 

- Na betaling kun je direct beginnen. 

- Snel resultaat

- Levenslang toegang 

 

Betaal je liever in 3 maandelijkse termijnen? Klik dan op onderstaande button. Natuurlijk kun jij dan ook direct beginnen met de training en je krijgt levenslang toegang.

 

Cursist Marieke zegt dit over de training:

"Tijdens mijn burn-out had ik al een coach en twee psychologen gehad... Daarna had ik weinig vertrouwen dat er nog iets zou kunnen helpen. Dus ik had heel veel twijfels over andere therapieën of trainingen.Maar natuurlijk wilde ik me ook heel graag beter voelen, dus gaf ik mezelf gelukkig toch de kans om Balance & Energy te volgen. Ik heb door de training beter mijn rust kunnen vinden. Ik kan meer genieten van de kleine dingen. Ik heb mijn situatie kunnen accepteren. Ook heb ik angst van me af kunnen schudden. En ik heb meer energie gekregen! Ik geef de training een 9. Ik heb er héél veel aan gehad." 

Dit zegt Jolijn over de training: 

“Op een dag kwam ik binnen bij mijn therapeut, ik was het ‘op zijn’ helemaal zat en daar zag ik jouw flyer liggen. Geniale tekst. Het sloot exact aan op mijn gevoel van dat moment. En het scheelde natuurlijk dat ik mijn therapeut vertrouw. Vragen uit de training hebben me echt aan het denken gezet en mij dichter gebracht bij wie ik eigenlijk ben. In de sessies bij mijn therapeut kon ik daar weer op voortborduren. Ik gun oprecht iedereen die gevoelig is voor stress en burn-out jouw training en ik adviseer de training ook aan mensen in mijn omgeving. Ik geef de training een 10. Serieus. Balance & Energy is heel goed opgebouwd en omvat zowel theorie als praktijk. De teksten zijn inspirerend, motiverend en scherp. Ja, de training is heel waardevol geweest voor mijn herstel.”

Sluit jij je aan bij de 500+ cursisten die dit programma al volgden? 

 

 

Betaal je liever in 3 termijnen? Dat kan ook. Klik dan op onderstaande button. Je betaalt dan in 3 maandelijkse termijnen. 

 

* Direct beginnen, snel resultaat.

* Levenslang toegang tot al het materiaal

* 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

 

Heb je nog vragen? Twijfel niet en stuur mij een mail via info@blissacademy.nl! Ik help je graag verder.  


Lieke Meertens begeleidt sinds 2014 mensen bij het herstellen van hun burn-out. Haar aanpak wordt aanbevolen door huisartsen en therapeuten. Door het volgen van Balance & Energy hebben honderden cursisten hun energie weer terug. Ze kunnen weer aan het werk en genieten weer van hun leven. Lieke verscheen o.a. in Flow, Intermediair, Business Insider en diverse vakbladen.  

 "Ik ben zo blij dat ik deze week weer 100% beter ben op mijn werk! Een mijlpaal voor me. Dankjewel!"

 ~ Cursist Ellen