Balance & Energy

De oplossing bij een burn-out

Je hebt er he-le-maal genoeg van. Van die constante moeheid. Dat gepieker. Die plotselinge hartkloppingen. Of die angsten. Angst dat je nooit meer volledig de oude wordt. En hoe moet je ooit genoeg geld verdienen als je zó moe blijft? Hoelang duurt zo'n burn-out eigenlijk...?

 

Herken je deze gedachtes?

'Ik snap niet waar andere mensen hun energie vandaan halen. Ik ben al moe als ik boodschappen heb gedaan.' 

'Mijn leven lijkt stil te staan.'

'Ik voel me nooit helemaal uitgerust.'

'Ik ben bang dat ik nooit meer volledig kan werken of de oude word.'

'Alles komt zo hard binnen bij me! Ik ben snel overprikkeld.'

Helemaal klaar daarmee?

Mooi. Dan ben je namelijk aan het juiste adres. Met de training Balance & Energy zorg ik ervoor dat jij weer in balans komt. Dat je jouw energie terugkrijgt. Dat je weer aan het werk kunt en/of dingen met je gezin en vrienden kunt gaan doen.

 

Kortom: dat je jouw léven weer terugkrijgt. 

 

Want jazeker, het is absoluut mogelijk om te herstellen van je burn-out. Om ’s ochtends wakker te worden, met een enorme dosis aan energie en vooral héél veel zin te hebben in je dag. Om een leven te leiden waarin jij je helemaal in balans voelt. Een leven waarin jij dingen doet die jou echt gelukkig maken. 

 

Dat leven gun ik jou van harte. Een leven waarin jij luistert naar jouw hart en intuïtie.

Wie ben ik?

Heey! Ik ben Lieke Meertens. Toen ik begin dertig was heb ik een heftige burn-out meegemaakt met alles erop en eraan. Paniekaanvallen, angsten en een onvoorstelbare moeheid... 

Ik was in alle klassieke valkuilen getrapt. Te lang over mijn grenzen gegaan. Alleen maar vanuit mijn hoofd geleefd en ik kon moeilijk nee zeggen tegen anderen. Totdat al mijn reserves op waren en ik volledig opgebrand was.

Sindsdien heb ik grondig onderzoek gedaan naar de béste manier om te herstellen van een burn-out.

Ook na mijn herstel liet die vraag me niet meer los. Mijn onderzoek loopt inmiddels al zo'n tien jaar en daarin heb ik alle puzzelstukjes bij elkaar verzameld. Met als oplossing: de beste manier om te herstellen van een burn-out.

 

Daar maakte ik een concreet stappenplan van: Balance & Energy. 

 

'Zonder Balance & Energy had ik niet geweten waar ik had moeten beginnen' ~ cursist Kim 

 

De training wordt aanbevolen door huisartsen en therapeuten. En honderden cursisten hebben de training inmiddels gevolgd. Met groot succes. Zij hebben hun energie terug, kunnen weer werken en genieten van hun leven. Dat gun ik jou ook. Je hóeft het niet allemaal alleen uit te zoeken. 

Ik heb met deze training één plek gecreëerd waar je alle informatie bij elkaar vindt. Alles is opgedeeld in hapklare brokken. Je krijgt iedere week een nieuwe module toegestuurd per mail. Met praktische opdrachten, concrete stappenplannen en verdiepende video's.

 

Deze training heeft precies de juiste opbouw die je nodig hebt om te herstellen van je burn-out.

 

Hoe gaan we dit doen?

De training duurt 9 weken. In deze weken krijg jij álle ingrediënten die je nodig hebt voor een krachtig herstel. Elke week ontvang je 2 emails. In de ene mail vind je de theorie en de bijbehorende praktische opdrachten. De andere mail krijg je enkele dagen later. Hierin vind je verdiepende video's. We richten ons in de training op lichaam, geest én hart.

ERVARINGSDESKUNDIGE BURN-OUT

Toen ik herstellende was van mijn burn-out voelde ik me niet begrepen, ik snapte helemaal niet wat er aan de hand was en waarom ik constant zo moe bleef.

Ik ging wekelijks naar een psycholoog en dat uurtje praten was best fijn. Maar daarna leek ik altijd weer terug te vallen. Dan zat ik weer alleen op de bank met mijn moeheid. Dag in, dag uit.

Ik probeerde ook allerlei andere therapieën uit, vooral in het alternatieve circuit. Maar ook die hielpen mij niet. Ik had echt geen idee wat ik nog meer kon doen om te herstellen.

Uiteindelijk heb ik met veel vallen en opstaan alle puzzelstukjes bij elkaar gezocht. En daar heb ik deze succesvolle online training van gemaakt. Wekelijks krijgen we prachtige mails van cursisten die blij zijn dat ze hun energie en levenslust weer terug hebben gevonden.

Ik vind het belangrijk om met de training een totaalpakket aan te bieden. Want alleen op die manier creëer je een perfecte balans in je leven. Het gaat erom dat je aandacht besteed aan lichaam, geest én hart. Alles staat namelijk in verband met elkaar.

 

Resultaten van de training

 

  • Na de training heb je veel meer energie. 
  • Je laat spanningen los.
  • Je creëert een betere balans in je leven.
  • Je piekert minder en zit beter in je vel.
  • Je luistert naar je hart & intuïtie.

 

Dit zeggen cursisten

"Ik had al allerlei therapieën geprobeerd. Niks hielp, dus ik was behoorlijk sceptisch geworden. Maar Balance & Energy gaf mij weer de basis die ik nodig had. Zonder deze training was ik nu nog steeds niet herstellende. En dit terwijl ik al een aantal jaar in therapie zat. Ik heb mijn levenskracht weer terug." ~ Elke 

 

“Door de training heb ik weer rust in mijn hoofd gekregen. Ik ben liever voor mezelf geworden en heb er weer zin in!” ~ Maria 

 

“Toen ik Balance & Energy tegenkwam, was ik eerst bang dat het weer een extra kostenpost zou zijn die weinig zou opleveren. Uiteindelijk ben ik heel dankbaar dat ik me toch heb aangemeld. Ik zag ernaar uit om wekelijks weer een nieuwe module te ontvangen. Door de training heb ik geleerd om meer mijn eigen koers te varen. Wat maakt mij gelukkig? Daar ging ik naar op zoek. Voorheen was ik teveel bezig met presteren voor ánderen. Ik heb nu meer energie en een betere balans tussen werk en privé.” ~ Hans

 

"Heel prettig om elke week een nieuwe module binnen te krijgen met de nodige stimulerende filmpjes. Balance & Energy heeft me stapsgewijs geholpen om mijn burn-out te erkennen en om beter te worden. Ik word nu wakker met meer energie." ~ Tetsie

 

“Ik zit middenin een druk en jong gezin. Daarom doe ik rustig aan met de training. En gelukkig hoeft het ook niet allemaal in één keer. Ik ben erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Door de training lukte het me om uit een heel diep dal te komen en om mijn leven bewuster te ervaren. Ook heb ik handvaten gekregen om mijn grenzen aan te geven. Balance & Energy heeft me geholpen om weer terug te komen bij mezelf.” ~ Joyce 

 

Download de brochure 

Download hieronder direct de brochure. Hierin lees je meer over de opzet en de inhoud van de training. Heb je daarna nog vragen? Je kunt ons altijd bereiken via info@blissacademy.nl 

Brochure Balance & Energy
PDF – 16.1 MB

Direct starten? 

De kosten voor deze training: € 297.  Meedoen? Klik dan op de button hier beneden. Je komt terecht in het betaalsysteem waar je veilig online kunt betalen met Ideal, via overschrijving, of (voor Belgische klanten) met Mister Cash.

 

Na betaling krijg jij de eerste module direct in jouw inbox.

Op weg naar meer balans & energie! 

Ps. Betalen in termijnen is ook mogelijk. Wil je dat? Stuur dan even een mailtje naar info@blissacademy.nl 

 

Psycholoog Jeannette Bolck over Balance & Energy:

"Een hele fijne training met alle ingrediënten die je nodig hebt om van een burn-out te herstellen, of om er een te voorkomen. De training laat je nadenken over wat nu eigenlijk echt belangrijk is. Het omvat een mooie variatie van actie en rust. Je gaat praktisch aan de slag en kijkt naar binnen. Aanrader!"

Cursist Ellen over Balance & Energy:

“Ik ben zo blij dat ik deze week weer 100% beter ben op mijn werk!

Een mijlpaal voor me. Dankjewel!”