De weg naar binnen

 

Wil jij de hele dag volledig bij jezelf kunnen blijven? Heb je het verlangen om de stem van jouw hart héél helder te horen, zodat je altijd weet dat je op het juiste pad zit? Na deze workshop heb jij de tools in handen om dicht bij jezelf te blijven. En die twijfels in je hoofd? Die zijn voorgoed verleden tijd.

 

Herken je iets van het volgende?

 Ik twijfel regelmatig over bepaalde keuzes. Dan weet ik niet wat nú het beste is voor me.

Ik voel vaak een conflict tussen hoofd en hart.

Ik weet wel waar ik energie van krijg, maar mijn hoofd steekt daar vaak een stokje voor.

Ik kan mijn hart niet altijd goed horen. Twijfel uit mijn hoofd komt er dan bij.

Ik voel gewoon niet goed wat mijn hart mij te vertellen heeft.

 

Heb jij te maken gehad met een crisis? Het kan zijn dat je volledig uitgeput geraakt bent... En je besloot: nu ga ik meer luisteren naar mijn hart en intuïtie! Soms vang je een glimp op van je hart. Tijdens het mediteren bijvoorbeeld. Of als je in de natuur bent. Maar wat als je dit váker wilt? Niet alleen die kortstondige momenten? Dan is het tijd voor de volgende stap: de hele dag dóór een sterke verbinding houden met je innerlijke stem. Want dan ga je het leven leiden dat echt bij jóu past.

Een leven vanuit jouw hart & ziel. 

 

Wat als er een methode is waardoor je direct een krachtig contact krijgt met jouw innerlijke stem? Zónder twijfels in je hoofd?

Heey Ik ben Lieke Meertens. Jarenlang leefde ik alleen maar vanuit mijn hoofd. Ik was het contact met mijn hart en intuïtie volledig kwijt. Pleasen van anderen; daar was ik mee bezig. Ik voelde mijn eigen grenzen niet meer en durfde mijn diepste verlangens niet te volgen. Na een flinke burn-out besloot ik: het is tijd om volledig terug te komen bij mezelf.

Na een lange zoektocht vond ik een super krachtige manier om in directe verbinding te komen met mijn hart. Met de trainingen van Bliss Academy heb ik meer dan duizend mensen geholpen om weer terug bij zichzelf te komen. De trainingen worden aangeraden door diverse therapeuten en psychologen.

Als je een krachtige verbinding maakt met jouw hart en intuïtie:

> Blijf je dichter bij jezelf.

> Je krijgt meer energie.

> Je twijfelt niet langer over keuzes. Daardoor blijf je makkelijker in je flow.

> Je voelt én bewaakt je grenzen steeds beter.

> Je wordt steeds liever voor jezelf.

 

 

Kijk, ik weet dat het niet zo makkelijk is om de stem van je hart te horen. Ons hoofd heeft veel verleidende trucjes om ons weg te houden van de liefdevolle boodschappen van ons hart. Het kostte mij jarenlang om te ontdekken hoe je het beste naar je hart kunt luisteren. Er zijn zoveel valkuilen! 

 

Als je vast blijft hangen in de trucjes van het hoofd:  

> Voel je je nooit écht fit. Je raakt leeg en uitgeput.

> Die spanningen ga je ook voelen in je lichaam.

> Je blijft te lang hangen in situaties die niet voedend zijn voor jou.

> Je laat over je grenzen gaan. (Je voelt je grenzen niet goed óf je durft niet voor jouw verlangens op te komen).

> Je vindt jezelf of je leven niet snel goed genoeg.

 

 

Wat heb je laten liggen doordat je zoveel vanuit je hoofd hebt geleefd?

Ben je vergeten om plezier te maken? Ben je teveel bezig geweest met het pleasen van anderen? Heb je jezelf ingehouden op creatief gebied of op intiem gebied? Ben je blijven hangen in een baan die niet werkelijk bij jou  paste? Ben je heel hard geweest voor jezelf? Het hoofd is een enorme energievreter. En voordat je het weet, sta je alleen maar voor anderen klaar en weet je niet meer wat je zelf wilt.

 

Als je naar je hart luistert, ga je weer écht leven. Niet het leven van iemand anders, maar jóuw leven.

 

Cursisten over De weg naar Binnen 

'Deze workshop is heel bijzonder en intens. Mijn hart heeft heel veel te vertellen.'

'Het geeft me vertrouwen om te weten dat ik dit altijd kan aanspreken. Mijn hart wijst mij de juiste richting!'

'Hele fijne workshop! Praktisch, afwisselend & inzichtgevend.'

 

Als je een krachtig contact met jouw hart hebt, dan wéét je dat je op het juiste pad zit. Je zit in de flow van het leven. En dat geeft energie!

Heel bijzonder!

"Ik ben al best lang in contact met mijn hart. Maar nog lang niet zo goed. Deze workshop hielp mij om mijn hart verder te openen. Voorheen werd ik te veel geleid door beperkende gedachtes. Hierdoor stroomde de creativiteit niet. Nu begint mijn creativiteit weer te stromen. Ik heb weer zín om mooie dingen te maken. Heel bijzonder! Ik ga deze workshop zeker vaker herhalen. Heel waardevol." ~ Seema. 

In contact met mijn binnenwereld

"Ik schreef al veel om in contact te komen met mijn hart, maar deze methode geeft een enórme verrijking eraan. Vertrouwen is op dit moment een groot thema. Met deze technieken kan ik veilig in contact komen met mijn binnenwereld. Een cadeau!"  ~ Wieb


Wat krijg je?

In deze workshop van 1,5 uur ontdek jij precies hoe jij een helder contact kunt krijgen met jouw hart. Jij wordt in deze workshop door het hele proces begeleid. Je hoeft alleen maar klaar te gaan zitten met je pen en papier. Zorg voor een rustig plekje. Je krijgt diverse schrijfopdrachten, afgewisseld met ontspannende oefeningen om nog dieper te zakken. Aan het einde van de workshop weet jij precies hoe jij deze technieken voortaan zelf in kunt zetten om altijd dicht bij jezelf te blijven. 

 

Start nu direct

Na betaling krijg jij direct toegang tot de workshop. Je kunt de workshop precies kijken wanneer dat jou uitkomt! En kijk zo vaak als je wilt. Je krijgt gelijk een link in jouw inbox waarmee je de video van 1,5 uur kunt bekijken.

De workshop is onbeperkt geldig. Je kunt 'm dus zo vaak herhalen als je wilt! 

 

Kosten: 

€ 30

  

Bekijk wanneer je wilt 

& bekijk zo vaak als jij wilt! 

 

Na betaling krijg jij gelijk toegang tot de workshop De weg naar binnen. Je kunt dus direct starten. Bekijk de workshop op jouw eigen tijd en tempo. En je krijgt onbeperkt toegang. Herhaal dus zo vaak als je wilt. Loop je nog ergens tegenaan? Je kunt altijd mailen naar info@blissacademy.nl Ik help je graag verder.

 

Heeft jouw hoofd te lang geregeerd?

Leer weer luisteren naar de stem van jouw hart.

Als je diep naar binnen keert, maak je steeds vaker keuzes die goed zijn voor jóu.

* Hierdoor geniet je meer van het leven.

* Je zit beter in je vel.

* En je krijgt steeds meer energie. 

 

* Je krijgt direct toegang tot de workshop.

* Bekijk op jouw eigen tijd & tempo.

* Onbeperkt toegang.

 

"Duidelijke uitleg. Ik ben dankbaar voor alle handvatten die ik heb gekregen"  ~ Wendy