* Mijn beste methode om een DIRECTE verbinding met je hart te maken. 

* Wat te doen als het hoofd en hart in conflict zijn met elkaar?

* Krijg contact met de wijsheid van jouw spirituele gidsen.

 

 

Een leven vanuit je hoofd: daar heb je waarschijnlijk al veel ervaring mee. En de kans is ook groot dat het je tot een bepaalde crisis heeft gebracht. Dat kan een burn-out zijn, overspannenheid, problemen met bepaalde relaties of diverse lichamelijke klachten. Het kan ook een gevoel van onrust zijn of een algeheel gevoel van sluimerende ontevredenheid.

 

Nooit echt tevreden zijn met je leven (of met jezelf).

Altijd denken dat je echte leven nog moet beginnen.

Of het zeurende gevoel: is dit het nou?

 

Als je in je hoofd blijft zitten, creëer je veel drama. Het hoofd is nooit tevreden, vergelijkt zichzelf voortdurend met anderen en zorgt ervoor dat je je schuldig voelt als jij goed gaat zorgen voor jezelf. Kortom: niet de meest plezierige manier van leven. 

 

Zodra je in contact komt met je hart, kun jij je weer openen voor je werkelijke doel hier op aarde.

Je hart vertelt je welke stappen jij mag zetten op weg naar jouw levensmissie.

Je leven wordt een stuk helderder en krijgt een duidelijke richting.

Bovendien ervaar je meer innerlijke rust.  

 

Misschien luister je al een tijdje naar je hart en intuïtie, maar is het nu tijd voor een volgende stap. Je mag je véél vaker goed gaan voelen. Echt goed. Nog duidelijker kiezen voor jezelf en voor de dingen die belangrijk zijn voor jou. 

 

Maar: hoe doe je dat? Een directe verbinding maken met jouw hart? Héél helder luisteren naar jezelf, zonder dat je hoofd daar tussenkomt? Ik vertel je de beste technieken in deze gratis training. 

 

Creëer het leven dat perfect past bij jóu 

 

Ik ben Lieke Meertens. Vroeger leefde ik alleen maar vanuit mijn hoofd. Ik maakte keuzes vanuit angst en ik piekerde me suf. Mijn echte verlangens durfde ik niet achterna te gaan. Ik was bang dat ik niet goed genoeg was, dat het me toch niet zou lukken. Bovendien moest de hypotheek toch betaald worden? Hoe kon ik dan alleen maar gaan doen wat ik zelf leuk vond?

 

Het contact met mijn hart en intuïtie heeft mij weer teruggebracht bij wie ik werkelijk ben.

Ineens zag ik helder welke stappen ik mocht gaan zetten om beter voor mezelf te zorgen. En stapje voor stapje creëerde ik ook het leven dat echt bij mij past.

 

Ik startte een eigen bedrijf, heb veel tijd en ruimte voor mezelf, een liefdevolle partner en dagelijks voed ik mijn ziel door de dingen te doen die vervullend zijn voor mij. Niet meer constant dat gepieker, het vergelijken met anderen, of het idee dat mijn échte leven nog moet beginnen. Wat een rust!

 

Met mijn blogs, video’s, podcast en trainingen heb ik in de afgelopen jaren duizenden mensen mogen ondersteunen op hun reis van hoofd naar hart. De trainingen worden aangeraden door diverse therapeuten.

 

Wat cursisten zeggen: 

'De training heeft me geholpen om weer terug te komen bij mezelf'

'Ik geef mezelf meer ruimte. Dat geeft energie!' 

'Ik ben vrolijker, sta steviger in mijn schoenen en het contact met de kinderen gaat me nog beter af.' 

'Ik ben eindelijk uit mijn schulp.'

'Ik word steeds liever voor mezelf en daardoor ook voor anderen. Het werkt door.' 

 

Of je nu worstelt met je werk, relaties, gezondheid, familie of je hebt behoefte aan meer zingeving in je leven. Je hart kan jou precies vertellen wat jouw unieke weg is.

 

Ook zin om moeiteloos contact te maken met de wijsheid van jouw hart?

Doe mee met deze gratis training. 

 

 

Wanneer? 

Woensdagochtend 20 januari 2021 om 10:00 uur LIVE

 

N.B. Schrijf je alleen in als je er live bij aanwezig kunt zijn. Er zijn namelijk een beperkt aantal plekken beschikbaar. Ik stuur de link naar de herhaling toe op donderdag 21 januari. Daar hoef je niks voor te doen; als je op mijn nieuwsbrief staat ontvang je deze link vanzelf. De herhaling blijft 7 dagen beschikbaar om te kijken.

 

Praktische informatie

Na aanmelding krijg jij een link toegestuurd in je inbox. Hiermee heb jij toegang tot de training op woensdagochtend 20 januari om 10:00 uur. (Check ook je spam-folder als je geen mail ziet verschijnen). 

 

 

Breng de stem van je hoofd tot rust.

En laat de stem van je hart weer spreken.