Zo herstel jij van jouw burn-out

Volg de gratis videoserie

Heb jij op dit moment een burn-out of burn-out klachten? Bijvoorbeeld:

* Je bent heel erg moe.

* Je voelt je nooit echt uitgerust.

* Je bent snel overprikkeld.

* Misschien heb je wel hartkloppingen of andere lichamelijke klachten?

* Je slaapt heel slecht of juist heel veel.

* Of wellicht zie jij de toekomst somber in. 

 

Stel je voor dat je:

* véél meer energie hebt.

* weer lekker in je vel zit.

* dat je leven in balans is.

* dat jij dingen doet die je écht leuk vindt.

* dat je rust in je hoofd hebt. 

* dat je uitgerust wakker wordt.

 

Dat is zeker mogelijk. Ik leg je graag uit hoe jij het beste kunt herstellen van een burn-out. In de gratis videoserie Krachtig uit je burn-out hoor je hier alles over en krijg je veel waardevolle tips om meer energie te krijgen. 

Wie ben ik? 

Ik ben Lieke Meertens. In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen mogen begeleiden bij het herstel van hun burn-out. Door de methode die ik heb ontwikkeld, hebben cursisten eindelijk hun energie weer terug. Ze kunnen weer aan het werk en genieten weer van hun leven. Dat gun ik jou ook! Mijn methode wordt aangeraden door therapeuten en huisartsen. Cursisten zeggen:

"Ik heb mijn levenskracht weer terug."

“Door de training heb ik weer rust in mijn hoofd gekregen."

Ik heb meer energie en een betere balans tussen werk en privé.” 

Ik heb zelf ook een flinke burn-out gehad met alles erop en eraan. Vermoeidheid, overprikkeling, angsten, hartkloppingen... Helaas heb ik destijds niet de juiste hulp gekregen, waardoor ik erg lang bleef rondlopen met deze klachten. In de afgelopen 10 jaar heb ik grondig onderzoek gedaan naar de beste manier om te herstellen van een burn-out. Mijn missie is om de waarheid over burn-out te delen. Wat heb je nu écht nodig voor een krachtig herstel?

 

Ik deel het met je in de gratis videoserie Krachtig uit je burn-out. 

 

Inschrijven is gratis. Je ontvangt deel 1 direct in je inbox. (Check ook je spam-folder als je geen mail ziet binnenkomen). 

GRATIS 3-delige VIDEOTRAINING
Krachtig uit je burn-out
dit veld niet invullen s.v.p.

In deze 3 video’s deel ik:

* De belangrijkste EERSTE stap om te zetten bij een burn-out.

* De 3 simpele oplossingen om energie te krijgen (En de drie grootste fouten die gemaakt worden bij een burn-out. Hierdoor blijven mensen langer moe). 

* Dit gaat er vaak mis bij de behandeling van een burn-out.

 

Daarnaast geef ik leuke, praktische tips en oefeningen waardoor je direct meer ENERGIE krijgt.

 

Na deze videoserie weet jij precies wat je moet doen (en laten) om weer lekker in balans te komen! 

Op weg naar meer energie. 

 

 

Reactie van deelnemers:

‘Ik zie nu heel duidelijk waarom ik niet sneller herstelde van mijn burn-out’ 

‘Dankjewel voor de video’s. Wat een herkenning!’ 

‘Het mooie is dat bij jou HOOFD, HART en LIJF allemaal aan bod komen. Het valt allemaal samen’ 

‘Wat leg je het fijn uit zeg. Heel herkenbaar’

‘Je hebt me echt aan het denken gezet. Ik kan niet wachten om deel 2 te bekijken’  

 

Inschrijven is gratis. Je krijgt direct de eerste video met tips in je mailbox. (Zie je na 10 minuten nog niks verschijnen? Check ook je spambox. Of stuur ons even een mail op info@blissacademy.nl).

 

Zin in méér energie, balans en rust? Volg de gratis 3-delige videoserie krachtig uit je burn-out. Hierin krijg je alle tips om te herstellen van jouw burn-out. 

GRATIS 3-delige VIDEOTRAINING
Krachtig uit je burn-out
dit veld niet invullen s.v.p.

Lieke Meertens ondersteunt mensen om terug te keren naar de wijsheid van hun hart & intuïtie. Ze ontwikkelde Balance & Energy: een concreet stappenplan om te herstellen van burn-out. De training wordt aangeraden door huisartsen en therapeuten. Honderden cursisten hebben deze training inmiddels met succes gevolgd. Zij hebben hun energie weer terug, kunnen weer werken en luisteren weer naar hun intuïtie. In de gratis videoserie Krachtig uit je burn-out deelt Lieke alvast krachtige tips om te herstellen van jouw burn-out. Lieke verscheen o.a. in Flow, Intermediair en Business Insider.

 

Cursist Ann over de Balance & Energy training: “Ik heb genoten van de training. Iedere week keek ik uit naar een volgende les en vond het zelfs jammer toen het voorbij was. Ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd de afgelopen weken. Eerst vond ik het vreemd om zo met mezelf bezig te zijn, maar als ik eerlijk ben, was dat net wat ik nodig had. Ik ben zoveel bezig met de levens van anderen; mijn man, kinderen, maar ook vrienden. Ik wil het iedereen naar de zin maken en dacht dat ik het daardoor ook goed zou hebben.

Maar zo werkt het dus niet. Ik besef nu dat ik mezelf altijd op de laatste plaats zet. Op den duur weet je niet meer wat je echt wil en wat je graag doet.  De oefeningen blijf ik zeker doen, fantastisch! Bedankt Lieke voor al dat inzicht in mezelf. Ik heb een schat aan informatie gekregen door de training. En als ik nu weer voel dat ik mezelf voorbij hol, dan weet ik wat ik moet doen.”

GRATIS 3-delige VIDEOTRAINING
Krachtig uit je burn-out
dit veld niet invullen s.v.p.