Blog: Lichter Leven met Lieke 

(gratis in jouw inbox)

 

Ben je vaak bezig met hoe anderen zich voelen en wat zij verwachten van jou? Voel je je daardoor regelmatig leeggezogen? Of vind je het lastig om te genieten als mensen om jou heen slecht in hun vel zitten? In mijn blogs krijg jij tips om hier allemaal mee om te gaan. Schrijf je hieronder in en blijf op de hoogte.

 

Als je sensitief bent, is het een ongelofelijke uitdaging om dichtbij jezelf te blijven en om ‘zomaar’ te doen waar jij blij van wordt. Je voelt de verwachtingen van je ouders, collega’s of partner sterk op je drukken en je bent snel geneigd om jezelf op de laatste plek te zetten. Daardoor is het lastig om te voelen waar jij zelf nou écht blij van wordt. 

 

Je oog valt vaak automatisch op de mensen die niet goed in hun vel zitten en vaak verlies je jezelf daarin. Of je zuigt hun zware energie op. Met als gevolg dat je je aan het einde van de dag leeggezogen voelt.

 

Voor de dingen waar jij ten diepste naar verlangt, blijft nauwelijks ruimte, tijd of energie over... 

 

Wil jij weer ontdekken wat jouw echte blij-makers zijn?

En wil je meer ruimte nemen om te doen wat jou energie geeft?

 

Schrijf je in voor mijn blog Lichter Leven met Lieke. Het is helemaal gratis. 

 

Mooie woorden van volgers

'Eindelijk weet ik weer wat ík wil'

'Ik heb meer zelfvertrouwen en meer energie'

'Ik heb mijn levenskracht weer terug!'

 ‘Ik ben uit mijn schulp en voel een enorme vrijheid’

'Ik heb nog nooit zo kunnen genieten'

Heey, ik ben Lieke Meertens. Het is mijn missie dat jij contact maakt met jouw diepste verlangens en gaat doen waar jij blij van wordt. Sinds 2012 ondersteun ik andere sensitieve mensen op deze reis. Schrijf je gratis in voor mijn blog en krijg waardevolle tips direct in jouw inbox.