Wat een luxe!

Wekelijks verstuur ik een nieuwsbrief. Ben je benieuwd naar de inhoud daarvan? Bekijk hier de nieuwsbrief van 4 februari 2021 . Wil jij je inschrijven zodat je alle nieuwsbrieven in jouw inbox krijgt? Dat kan hier. (Je krijgt dan ook gelijk mijn gratis e-book toegestuurd).

Lees meer »

Omgaan met hooggevoeligheid – van frustratie naar acceptatie

Jaren geleden had ik een date met iemand die plots zei: jij bent heel sensitief, of niet? Mmmmm grmmmm, mompelde ik. Ik liet duidelijk merken dat ik niet gediend was van deze opmerking. ‘Dat is een compliment’ verduidelijkte hij. ‘Ik hou van sensitieve mensen.’ Ik vroeg er niet op door. Dat had ik misschien beter wél kunnen doen.

Lees meer »

Meer flow in je leven

Mensen die vaak in een flow zitten zijn gelukkiger, voelen zich verbonden met de wereld om zich heen en kunnen hun eigen levensmissie bepalen. Flow is het gevoel dat je krijgt als je vol aandacht met iets bezig bent. Je geniet ervan en gaat er zo in op dat je compleet de tijd vergeet. Drie tips om meer flow toe te voegen aan je leven! 

Lees meer »

Luisteren naar je hart: zo doe je dat

Regelmatig ga ik in gesprek met mijn hart. Vooral als ik spanningen in mijn lijf voel, of als er emoties opkomen zoals angst, verdriet of frustratie. Soms kunnen bepaalde spanningen zich onbewust opbouwen. Bij mij komen die spanningen bijvoorbeeld in mijn nek en schouders terecht. Vooral als ik me zorgen ga maken over mijn financiële situatie, dan komt ineens die schouderpijn weer opzetten. En dan weet ik dat het tijd is om naar binnen te keren...

Lees meer »

7 tips om jezelf spiritueel te ontwikkelen

Om spiritueel te groeien hoef je niet dagelijks urenlang stil op een kussentje te zitten. En je hoeft ook niet naar India af te reizen, als dat niet bij jou past. Ook op andere manieren kun je razendsnel groeien. Dit zijn mijn 7 favoriete manieren voor spirituele ontwikkeling.

Lees meer »