Maak ruimte voor jouw blij-makers & volg het pad van jouw ziel

(ipv alleen te voelen wat anderen willen).

 

Heb jij altijd hard gewerkt om anderen tevreden te houden? Om je to-do-lijsten keurig af te werken? En kwamen jouw verlangens altijd op de laatste plek? In deze korte en krachtige cursus maak je direct ruimte voor de verlangens vanuit jouw ziel. 

 

Zoals de mytholoog Joseph Campbell zei:

'Als je je Bliss volgt, zet je jezelf op een spoor dat er altijd al was en op jou wachtte. Op dat spoor leid je het leven dat voor jou bestemd is.’

 

En dat is wat we gaan doen in deze cursus: Moments of Joy. Je stemt je af op jouw diepste verlangens (jouw Bliss). En je maakt ruimte om jouw unieke pad te volgen. Daarvoor hoef je niet urenlang op een meditatiekussen te zitten. En je hoeft ook niet naar het topje van een berg af te reizen. De grootste winst behaal je door hier-en-nu te starten. Precies waar je bent. En precies hoe je leven er nú uitziet. Dat is het perfecte startpunt.

 

Veel mensen lopen rond met flink wat weggestopte dromen. We zijn ons er misschien vaag wel van bewust dat er 'iets meer moet zijn'. (Je herkent het bijvoorbeeld door het gevoel: is dit het nou? Of het gevoel dat je je nooit echt tevreden voelt). 

 

Als jij in verbinding komt met de dingen die jou blij maken en die jou echt voeden, dan word je opgevuld van binnenuit. Je gaat dan het pad van jouw ziel volgen.  Als je dat doet, heb je minder last van de energieën en prikkels om je heen. Dat komt omdat jij dan steeds meer jouw eigen licht en levenslust voelt.

Je krijgt meer energie, je gaat stralen en het leven stroomt weer.  

 

In deze 10-daagse ga jij:

 • Verbinding maken met jouw unieke blij-makers.
 • Haalbare stapjes zetten op weg naar jouw verlangens.
 • Elke dag heel bewust momenten nemen om NU te genieten

 

Kortom: het leven en jouw verlangens niet langer uitstellen.

Weg met die wachtkamer.

Stap nu volop in je leven en volg het pad van jouw ziel

 

Hoe gaan we dat doen? 

 • Na aanmelding krijg jij direct toegang tot een voorbereidende workshop (38 min). Hierin maak jij op een krachtige manier contact met jezelf en met de (unieke!) verlangens van jouw ziel.Het is fijn als je deze workshop volgt vóór 5 juni.
 • Aan het einde van de workshop weet je precies wat jouw blij-makers en energiegevers zijn. Een soort schatkist aan blij-makers. 
 • We werken met een aantal schrijfopdrachten. Ook begeleid ik je met een oefening waardoor je dieper kunt ontspannen, zodat je makkelijker contact krijgt met jouw ziel.
 • Vanaf maandag 5 juni krijg je elke ochtend een korte video van mij (5 tot 7 min.) met daarin een korte opdracht voor die dag.
 • In totaal krijg je 10 video's.
 • Door deze dagelijkse korte oefeningen word je in beweging gezet om meer ruimte te nemen voor jouw verlangens. Mis je een dag? Geen probleem. Je kunt  later inhalen. Je hebt de hele maand juni toegang. 

Je maakt steeds meer ruimte voor JOY

Om te genieten van jouw leven

en om je te verbinden met de verlangens vanuit jouw ziel. 

Jouw gids op deze weg: 

Heey, ik ben Lieke Meertens. Schrijver en oprichter van Bliss Academy.nl. Als klein meisje had ik mezelf al voorgenomen: ik wil niet iemand worden die van vakantie naar vakantie leeft. Ik wil me elke dag goed en vrij voelen. Elke dag een vakantiegevoel. Natuurlijk werd dit verlangen – ergens onderweg – ondergesneeuwd. Maar na een intense chronische ziekte, waarbij ik door uitputting nauwelijks de trap nog opkwam, maakte ik een van de belangrijkste beslissingen van mijn leven: ik ga een leven leiden op mijn voorwaarden. Dat betekent: heel veel ruimte voor mijn blij-makers, voor lichtheid en voor plezier. Ruimte voor het pad van mijn ziel... 

Ik ontwikkelde een ritueel om meer te genieten en om dagelijks verbinding te maken met mijn ziel. En door dit ritueel elke dag uit te voeren, liet ik aan mezelf zien: dit is belangrijk voor me. Dit is waar ik voor kies. Uiteindelijk kreeg ik steeds meer verbinding met mezelf en met mijn verlangens. Ik voel een enorme vrijheid in mijn leven, heb geen to-do lijsten meer en ik volg mijn zielsverlangens zoals het schrijven van boeken en het maken van deze trainingen! Het leven voelt weer vol en rijk. Een leven waar ik écht zin in heb.

 

Sinds 2012 ondersteun ik andere sensitieve mensen om weer verbinding te maken met hun diepste verlangens. Dat doe ik met blogs, video’s, de podcast Bliss-talk en online trainingen. Ruim 1200+ mensen hebben de trainingen van Bliss Academy inmiddels gevolgd.  

 

 

Cursisten over de trainingen van Bliss Academy

Door het volgen van jouw training heb ik mijn vrijheid gevonden! Ik ben uit mijn schulp en sta anders in het leven. Wát een verandering!’

 

‘Dit heeft mijn ogen geopend. Eindelijk weet ik weer wie IK ben en wat IK wil.’  

 

‘Ik heb nog nooit zo kunnen genieten…’

 

Een leven om van te genieten 

Als jij je weer afstemt op jouw blij-makers, duik je 's avonds met een tevreden en rijk gevoel je bed in. Omdat je voelt: nú leef ik echt. Dit is een leven waar ik zin in heb. En dat is een genot voor jezelf en voor anderen. (Onbewust geef je anderen daarmee ook toestemming om zichzelf te zijn en om hun verlangens te volgen).

 

 

Na de cursus: 

* Heb je verbinding gemaakt met jouw unieke blij-makers.

* Maak je steeds meer ruimte voor jouw verlangens en voor het pad van jouw ziel. 

* Doordat je ruimte maakt voor jouw verlangens, ervaar je een flinke portie sprankeling en levenslust. Je geniet meer en voelt je vaker tevreden.

Praktische voorwaarden

 • We maken soms gebruik van pen en papier. Je hebt hiervoor geen schrijfervaring nodig.
 • In de community is er ruimte om jouw ervaringen te delen gedurende deze cursus. Daar moedigen we elkaar aan. En ik ben daar ook regelmatig aanwezig om jou te ondersteunen! 
 • Je hebt de hele maand juni toegang tot alle inhoud van de cursus én tot de community.

 

Jouw investering 

Het is mijn verlangen om zoveel mogelijk mensen te helpen. Vandaar dat ik deze cursus zeer betaalbaar heb gemaakt. Voor € 27 ben je erbij.

 

Je krijgt de voorbereidende workshop (38 min.). Hierin maak je heel krachtig een directe verbinding met jouw verlangens. En vanaf 5 juni krijg je elke dag een korte en krachtige video met een oefening, waardoor je steeds meer ruimte neemt om te gaan staan voor wat JIJ wil. Er is ook een community waarin je jouw ervaringen kunt delen. De hele maand juni heb je toegang tot de cursus én tot de community. 

 

(Je krijgt al direct toegang tot de blij-makers workshop! Dus daar kun je al heerlijk mee beginnen. En op 5 juni starten we gezamenlijk met de 10-daagse. Vanaf die dag krijg je elke ochtend een korte video in je inbox met daarin de oefening van de dag).

Vragen & antwoorden 

Waarom is de toegang alleen in juni?

Ik werk met een online leeromgeving waar ik elke maand voor betaal. (En hoe meer mensen in de leeromgeving zitten, hoe meer het kost). Als iedereen meerdere maanden toegang krijgt, betekent dit dat de prijs van de cursus ook flink omhoog moet. Ik wil deze cursus juist lekker betaalbaar houden voor iedereen.

(Als er veel belangstelling voor is, zal ik aan het einde van de cursus aangeven welke mogelijkheid er is om wel langer toegang te houden en hoeveel dat zal kosten).

Is er een mogelijkheid om vragen te stellen?

Er is een community waar je jouw ervaringen kunt delen. Ik ben daar regelmatig aanwezig en ik denk daar heel erg graag met jou mee! Met een grote groep, kan ik niet iedereen persoonlijk helpen. Dus er is geen 1-op-1 coaching. Als ik merk dat er behoefte aan is, dan zal ik tussendoor nog een aparte Q&A-sessie plannen, om daarin veelgestelde vragen te beantwoorden. Het is de eerste keer dat ik deze cursus geef, dus het is nog voelen hoe het loopt en wat het beste werkt voor iedereen :). 

Heb ik social media nodig voor de community?

Nee hoor. De community staat helemaal los van social media. (En je beslist ook zelf of je jouw ervaringen wilt delen). 

Na de cursus:

- Heb je weer verbinding gekregen met jouw unieke zielsverlangens.

- Je hebt stappen gezet om flink wat van deze verlangens & energiegevers toe te voegen. 

- Je geniet meer en je voelt je vaker (echt!) tevreden. 

 

Voor een leven om van te genieten

 

(Na aanmelding krijg je al direct toegang tot de blij-makers workshop! Dus daar kun je al heerlijk mee beginnen. En op 5 juni 2023 starten we gezamenlijk met de 10-daagse. Vanaf die dag krijg je elke ochtend een korte video in je inbox met daarin de oefening van de dag).

Omdat je direct toegang krijgt tot de workshop, is er bij deze cursus geen geld-terug-regeling.