Veel van ons staan in de overlevingsstand. Vaak hebben we dat niet eens door, omdat het allemaal zo onbewust gaat. 

Maar door een crisis of een ziekte zoals een burn-out kun je je daar bewust van worden en ga je ontwaken.

 

Zo ging dat ook bij mij.

Ik ontdekte dat ik veel keuzes had gemaakt uit angst. 

 

Doordat ik naar de stem van mijn hart ging luisteren kwam mijn leven in een geweldige stroomversnelling. Ik begon een eigen blog, (her)ontdekte mijn creativiteit, ontdekte de kracht van intuïtief schrijven en vond steeds meer rust en veiligheid in mezelf.

 

Stapje voor stapje ontvouwde zich het leven dat bij mij past.

 

Een leven waarin ik veel rust, aandacht en stilte-momenten neem. Een leven waarin ik accepteer dat ik hooggevoelig ben. Een leven met een diepe spirituele connectie. Een leven dat in het teken staat van vrijheid, liefde, plezier, creativiteit en schoonheid.

 

Dát is het leven waar ik voor kies. 

 

Ik deel graag de inzichten en technieken die mij hebben geholpen op mijn weg van hoofd naar hart. 

 

Diepe compassie voor jezelf is nodig op deze spirituele weg. Je ego, je angsten, je frustraties, je oude patronen... Alles kan keihard naar boven komen. En zelfveroordeling ligt altijd op de loer.

 

Bovendien kun je je soms ook een buitenbeentje voelen. Terwijl je omgeving misschien kiest voor een luxe leven met status, kies jij voor een innerlijke reis. En je kunt niet altijd uitleggen waar je precies mee bezig bent.

 

Wil je mijn werk leren kennen? Bekijk dan de video's of beluister de podcasts. Dat kan allemaal via het YouTube-kanaal

 

En je kunt je ook inschrijven voor mijn gratis e-book Het pad van je hart. Dan krijg je direct mijn 5 ultieme tips in jouw inbox om verbinding te maken met jouw hart.

 

Korte biografie

Lieke beleefde een spiritueel ontwaken rond haar dertigste. Dit was na een periode van burn-out, depressie en angsten. Sindsdien beloopt ze het pad van spirituele groei en bewustwording. In 2012 startte ze een blog om haar ervaringen te delen. Dit groeide uit tot een bedrijf met online workshops en trainingen. Haar trainingen worden aanbevolen door diverse therapeuten en huisartsen. Ook verscheen Lieke in verschillende tijdschriften en vakbladen. Haar expertise ligt op het vlak van het vergroten van je intuïtie, luisteren naar je hart, the law of attraction en het herstellen van burn-out.

Mooie woorden van cursisten

‘Ik heb nog nooit zo kunnen genieten…’

'Eindelijk weet ik weer wat ík wil'

'Ik heb meer zelfvertrouwen en meer energie'

'Eindelijk weer rust in mijn hoofd!' 

'Ik voel me een stuk rustiger en zelfverzekerder'

'Ik heb mijn levenskracht weer terug!'

 ‘Ik ben uit mijn schulp en voel een enorme vrijheid’