Een weldadig rustpunt aan het einde van de week. Kom terug uit je hoofd en weer in je lijf.

Elke vrijdagochtend geef ik van 9:00 – 9:30 uur een live online relax-sessie.

 

In deze sessies begeleid ik jou om dieper in je lijf te zakken en om je bewustzijn te vergroten.

 

Ervaar de magie van de pauze.

 

We leven in een intense tijd waarin oude patronen volop naar boven komen. Een diepe verbinding met jezelf - met je hart - is daarom belangrijk. Zo blijf je verbonden met jouw eigen centrum van rust.

 

Met ontspanningsoefeningen keren we in deze relax-sessies steeds dieper naar binnen. We vergroten ons bewustzijn waardoor je een natuurlijk gevoel van vrede gaat ervaren. 

 

Open jezelf voor jouw natuurlijke energiebron en zak steeds dieper de ontspanning, rust & stilte in.

 

Doe je mee?

Elke vrijdagochtend van 9:00 – 9:30 uur

Voor een wákkere ochtend.

 

Je kunt per week besluiten of je meedoet, je zit nergens aan vast.  

Kosten: € 5 per sessie

 

Gun jezelf de magie van de pauze.

 

Schrijf je hier in voor de sessie van vrijdagochtend 12 maart 2021 om 9:00 uur. 

 

Ps. Op vrijdag 5 maart is er geen relax-sessie i.v.m. een training die ik volg. 

 

Praktische informatie

Na aanmelding en betaling krijg jij een link toegestuurd in je inbox. Hiermee heb jij toegang tot de sessie. Check op tijd of je een bevestiging in je inbox hebt ontvangen. Kijk ook in je spam-folder. Heb je niks ontvangen? Mail ons dan op info@blissacademy.nl. Jij komt niet in beeld tijdens de sessie. Wel is er een chatfunctie waar je eventuele vragen kunt stellen. 

 

Replays 

Kun je er niet live bijzijn? Dan kun je meedoen met de herhaling. Belangrijk is dan wel dat je je uiterlijk vrijdagochtend vóór 9:00 uur inschrijft - en betaalt. Op vrijdagmiddag krijg je een mail waarmee je de replay kunt bekijken. Deze blijft 7 dagen beschikbaar om terug te kijken. Zo kun je dus de hele week nog nagenieten van de relax-sessie :). Ook als je er live bij bent, krijg je deze herhaling. 

Over Lieke 

Lieke beleefde een spiritueel ontwaken rond haar dertigste. Dit was na een periode van burn-out, depressie en angsten. Sindsdien beloopt ze het pad van spirituele groei en bewustwording. In 2012 startte ze een blog om haar ervaringen te delen. Dit groeide uit tot een bedrijf met online workshops en trainingen. Haar trainingen worden aanbevolen door diverse therapeuten en huisartsen. Ook verscheen Lieke in verschillende tijdschriften en vakbladen. 

 

“Het ontwaken voor wie ik werkelijk ben is een reis die zich steeds verder verdiept.”