De weg naar meer innerlijke vrijheid

Schrijf je Vrij Stappenplan

Vaak onderdrukken we onze levensstroom. We voelen ons dan vooral zwaar, lusteloos, angstig of gefrustreerd. We proberen misschien vanalles om ervan af te komen. Terwijl het enige wat écht nut heeft, is naar de werkelijke oorzaak kijken van jouw gevoelens.

 

Dat gaan we doen met dit praktische stappenplan. Je gaat met liefde kijken naar jezelf. En je ontdekt wat je op dit moment écht nodig hebt om jezelf beter te voelen. (Nee, niet die hele reep chocolade en die zak chips ;)).

 

 

 

Dit stappenplan is een heel doeltreffend en simpel stappenplan dat ik zelf regelmatig gebruik als ik te maken heb met een zwaar of lusteloos gevoel, of intense emoties zoals angst, verdriet of frustratie.

 

Het stappenplan zorgt ervoor dat:

  • Álles er mag zijn.
  • Dat je jezelf meer en meer gaat accepteren.
  • Dat je zelfliefde gaat toepassen.
  • Dat je intuïtie steeds groter wordt.
  • Dat je steeds meer innerlijke vrijheid zal voelen.

 

Het bestaat uit 9 simpele stappen. En je werkt door je emotie heen door middel van schrijven. Je hoeft hiervoor niet goed of foutloos te kunnen schrijven. Het schrijven is alleen maar een techniek, een voertuig, om daar uit te komen waar je wilt zijn: jouw innerlijke plek van liefde & vrijheid.  

 

Deelnemer over dit stappenplan:

"Emotionele bagage waar ik al jaren mee rondliep is ineens weg. Verdwenen. Uit mijn systeem... Zó fijn!" 

 

Let op! Ben je eerder een cursist geweest bij mij? Dan is de kans groot dat je dit stappenplan al hebt.(Kijk dit eerst na bij twijfel. Aangezien je het stappenplan direct in je inbox krijgt, is er geen geld-terug-garantie).

 

Jouw investering

Je koopt het stappenplan voor € 4,95 en je ontvangt het direct in jouw inbox.

 

 

 

"Gisteren weer je stappenplan gedaan omdat ik met veel negatieve en spannende emoties rondliep. Ik wilde graag weer in balans komen. En het hielp weer! Heel erg de moeite waard!"