Secrets of your heart

Maak moeiteloos een krachtige verbinding met jouw hart & intuïtie 

 

Wil jij een super krachtige verbinding met jouw hart hebben? Nooit meer twijfelen aan de boodschappen van jouw hart en intuïtie? In deze workshop leer jij precies hoe jij dat voor elkaar krijgt. Zeg maar 'dag' tegen dat gepieker vanuit je hoofd. Jij gaat de stem van jouw hart heel duidelijk horen.

"Deze workshop is heel bijzonder en intens." 

 

Herken je iets van het volgende?

Ik voel vaak een conflict tussen hoofd en hart.

Ik voel niet goed wat mijn hart mij te vertellen heeft.

 Ik twijfel regelmatig over bepaalde keuzes. 

Ik weet wel waar ik energie van krijg, maar mijn hoofd steekt daar vaak een stokje voor.

Ik kan mijn hart niet altijd goed horen.

 

Wil jij de hele dag volledig bij jezelf kunnen blijven? En heb je het verlangen om de stem van jouw hart helder te horen? Daar is een goede methode voor. Een methode waarmee je snel leert luisteren naar jouw hart en intuïtie. Hierdoor verdwijnen de twijfels uit je hoofd razendsnel. Je vóelt gewoon wat jouw weg is. 

 

Wat als je de hele dag door een sterke verbinding zou hebben met je hart? Dan ga je het leven leiden dat echt bij jou past. Je luistert dan minder naar de verwachtingen van anderen. En je leeft echt jóuw leven. Dat levert veel energie en zelfvertrouwen op.

 

In deze krachtige workshop laat ik jou precies zien hoe je dit voor elkaar krijgt. 

 

Er is een methode waardoor je direct een krachtig contact krijgt met jouw innerlijke stem. Jouw hart. 

Heey Ik ben Lieke Meertens. Met de trainingen van Bliss Academy heb ik meer dan duizend mensen geholpen om weer terug bij zichzelf te komen. De trainingen worden aangeraden door diverse therapeuten en psychologen.

Jarenlang leefde ik alleen maar vanuit mijn hoofd. Ik was het contact met mijn hart en intuïtie volledig kwijt. Pleasen van anderen; daar was ik mee bezig. Als gevolg hiervan kreeg ik een burn-out die ruim twee jaar duurde. Toen wist ik: het is tijd om volledig terug te komen bij mezelf. Maar... hoe doe je dat?! 

Na een intense zoektocht vond ik het antwoord. Ik gebruikte de kracht van intuïtief schrijven. Maar ik gaf daar wel een unieke draai aan, waardoor je een directe verbinding krijgt met jouw innerlijke stem. In deze heldere workshop leer jij dit stap-voor-stap. Zo sta jij ook altijd in een directe verbinding met jezelf; met jouw hart. 

Als je een krachtige verbinding maakt met jouw hart en intuïtie:

> Blijf je dichter bij jezelf.

> Je krijgt meer energie.

> Je twijfelt niet langer over keuzes. Daardoor blijf je makkelijker in je flow.

> Je voelt én bewaakt je grenzen steeds beter.

> Je wordt steeds liever voor jezelf.

 

 

Kijk, ik weet dat het niet zo makkelijk is om de stem van je hart te horen. Ons hoofd heeft veel verleidende trucjes om ons weg te houden van de liefdevolle boodschappen van ons hart. Het kostte mij jarenlang om te ontdekken hoe je het beste naar je hart kunt luisteren. Er zijn zoveel valkuilen! 

 

Als je vast blijft hangen in de trucjes van het hoofd:  

> Voel je je nooit écht fit. Je raakt leeg en uitgeput.

> Die spanningen ga je ook voelen in je lichaam.

> Je blijft te lang hangen in situaties die niet voedend zijn voor jou.

> Je laat over je grenzen gaan. (Je voelt je grenzen niet goed óf je durft niet voor jouw verlangens op te komen).

> Je vindt jezelf of je leven niet snel goed genoeg.

 

 

Wat heb je laten liggen doordat je zoveel vanuit je hoofd hebt geleefd?

Ben je vergeten om plezier te maken? Ben je teveel bezig geweest met het pleasen van anderen? Heb je jezelf ingehouden op creatief gebied of op intiem gebied? Ben je blijven hangen in een baan die niet werkelijk bij jou  paste? Ben je heel hard geweest voor jezelf? Het hoofd is een enorme energievreter. En voordat je het weet, sta je alleen maar voor anderen klaar en weet je niet meer wat je zelf wilt.

 

Als je naar je hart luistert, ga je weer écht leven. Niet het leven van iemand anders, maar jóuw leven.

 

Cursisten over Secrets of your heart 

💓 "Deze workshop is heel bijzonder en intens. Mijn hart heeft heel veel te vertellen" 

💓 "Het geeft vertrouwen om te weten dat ik dit altijd kan aanspreken. Mijn hart wijst mij de juiste richting!"

💓 "Wat een fijne workshop! Praktisch en afwisselend. Ik heb veel inzichten gekregen." 

 

Heel bijzonder!

"Ik ben al best lang in contact met mijn hart. Maar nog lang niet zo goed. Deze workshop hielp mij om mijn hart verder te openen. Voorheen werd ik te veel geleid door beperkende gedachtes. Hierdoor stroomde de creativiteit niet. Nu begint mijn creativiteit weer te stromen. Ik heb weer zín om mooie dingen te maken. Heel bijzonder! Ik ga deze workshop zeker vaker herhalen. Heel waardevol." ~ Seema. 

In contact met mijn binnenwereld

"Ik schreef al veel om in contact te komen met mijn hart, maar deze methode geeft een enórme verrijking eraan. Vertrouwen is op dit moment een groot thema. Met deze technieken kan ik veilig in contact komen met mijn binnenwereld. Een cadeau!"  ~ Wieb

De kracht van intuïtief schrijven

Bij intuïtief schrijven, schrijf je niet vanuit je hoofd. Je gaat juist schrijven vanuit een diepere plek.

Vanuit je hart.

Is dat moeilijk? Welnee.

Je moet alleen even weten hoe je dat doet. En dat leer je in deze workshop. Met intuïtief schrijven kom jij in contact te staan met een heel wijs deel van jezelf. Dit deel weet bijvoorbeeld precies wat jouw levensmissie is.

 

En oja, je hoeft hiervoor helemaal niet mooi of perfect te kunnen schrijven. Het schrijven is gewoon een soort brug om uit te komen bij de plek van rust in jezelf. 

 

Dit is wat Erik zegt over de workshop:

“Ik ben inmiddels bijna 6 maanden onderweg in mijn 2e burn-out. Ik ben begonnen met dagelijks te schrijven over wat ik meemaak en hoe ik me daarbij voel. Ik merk dat dit helpt om mijn mindset weer positiever te krijgen. Om wat verdieping aan te brengen in het schrijven heb ik besloten deze workshop te volgen.

De eerste opdracht uit de workshop heb ik nu twee keer gedaan. Mijn hart vertelde mij dingen die absoluut kloppen! Zo liet mijn hart me weten dat ik aan het jagen was om mijn geestelijke rust terug te krijgen, maar dat dit mij alleen maar meer onrust geeft.

Dat klopt inderdaad! Zeker in het begin van deze burn-out sloeg ik helemaal door met het zoeken naar oplossingen en bij ieder wissewasje dook ik op de yogamat. Ik voel nu beter dat ik het herstel gewoon de tijd moet geven. Daarnaast kreeg ik ook andere inzichten over dieperliggende patronen. Ik kon door de workshop een duidelijk onderscheid voelen tussen de stem van mijn hoofd en de stem van mijn hart. Ik schreef nu duidelijk vanuit mijn gevoel en er kwamen dingen op papier te staan die ik helemaal niet had verwacht. Ik had ook nooit verwacht dat ik zoveel plezier kon beleven met schrijven. Het heeft een nieuw interessant pad aangeboord bij mij.” ~ Erik.

 

 


Als je een krachtig contact met jouw hart hebt, dan wéét je dat je op het juiste pad zit. Je zit in de flow van het leven. En dat geeft energie!


Wat krijg je?

In deze workshop van 1,5 uur ontdek jij precies hoe jij een helder contact krijgt met jouw hart. Jij wordt in deze workshop door het hele proces begeleid. Je hoeft alleen maar klaar te gaan zitten met je pen en papier. Zorg voor een rustig plekje. Je krijgt diverse schrijfopdrachten, afgewisseld met ontspannende oefeningen om nog dieper te zakken. Aan het einde van de workshop weet jij precies hoe jij deze technieken voortaan zelf in kunt zetten om altijd dicht bij jezelf te blijven. 

 

Start nu direct

Na betaling krijg jij direct toegang tot de workshop. Je kunt de workshop precies kijken wanneer dat jou uitkomt! En kijk zo vaak als je wilt. Je krijgt gelijk een link in jouw inbox waarmee je de video van 1,5 uur kunt bekijken.

* De workshop is onbeperkt geldig.

* Herhaal zo vaak als jij wilt.

* Kijk precies wanneer dit handig is voor jóu.

 

Kosten: 

€ 49

 


Ps. Deze workshop heette voorheen: De weg naar binnen. 

 

* Je krijgt direct toegang.

* Bekijk op jouw eigen tijd & tempo.

* Onbeperkt toegang.

 

Na betaling krijg jij gelijk toegang tot de workshop Secrets of your heart. Je kunt de video op jouw eigen tijd en tempo bekijken. Je krijgt jarenlang toegang. Herhaal dus zo vaak als je wilt. Loop je nog ergens tegenaan? Je kunt altijd mailen naar info@blissacademy.nl Ik help je graag verder.

 

"Ik ben dankbaar voor alle handvatten die ik heb gekregen"  ~ Wendy