Secrets of your heart

Versterk je intuïtie voor meer vertrouwen in jouw weg 

 (d.m.v intuïtief schrijven)

 

Met een heldere intuïtie is het makkelijker om keuzes te maken. Je voelt dan namelijk steeds beter wat de juiste stappen zijn voor jou. En dat geeft veel zelfvertrouwen.  Intuïtief schrijven is een krachtige methode om jouw intuïtie razendsnel te versterken. Je leert het stap-voor-stap in deze workshop. Na afloop heb je een aantal vellen papier in handen vol inzichten en boodschappen vanuit jouw intuïtie.

(En nee, schrijfervaring is niet nodig!)

Herken je iets van het volgende?

Ik voel niet goed wat mijn hart & intuïtie mij te vertellen heeft.

 Ik twijfel regelmatig over bepaalde keuzes. 

Ik voel niet genoeg zelfvertrouwen om bepaalde keuzes te maken. Het voelt alsof ik geen duidelijke richting heb.

 

Ons hoofd tettert de hele dag door. Dat maakt het lastig om jouw innerlijke wijsheid te horen. Je blijft dan twijfelen over bepaalde keuzes. Of je voelt gewoon niet genoeg vertrouwen om de volgende stap te zetten.

 

Met intuïtief schrijven maak je een directe verbinding met jouw hart & intuïtie. Je voelt dan steeds beter wat jouw weg is. Dat geeft veel rust en vertrouwen. 

 

Wat als je de hele dag door een sterke verbinding zou hebben met je hart en intuïtie? Dan ga je het leven leiden dat echt bij jou past. Je luistert dan minder naar de verwachtingen van anderen. En je leeft echt jóuw leven. Dat levert veel energie en zelfvertrouwen op.

 

Er is een methode waardoor je direct een krachtig contact krijgt met jouw innerlijke stem. 

Heey Ik ben Lieke Meertens. Schrijver en oprichter van Bliss Academy.nl. Met de trainingen van Bliss Academy heb ik meer dan duizend mensen geholpen om weer terug bij zichzelf te komen. De trainingen worden aangeraden door diverse therapeuten en psychologen.

Jarenlang leefde ik alleen maar vanuit mijn hoofd. Ik was het contact met mijn hart en intuïtie volledig kwijt en was vooral bezig met ánderen. Als gevolg hiervan werd ik chronisch ziek en raakte ik mezelf volledig kwijt.

Het intuïtief schrijven is een ongelofelijk belangrijk hulpmiddel geweest in mijn helingsproces. Het bracht me weer terug bij mezelf. Bij de wijsheid van mijn eigen hart.  En nog steeds gebruik ik deze methode. 

Wat krijg je?

Na betaling krijg jij direct toegang tot een workshop van 1,5 uur. Hierin word jij stap-voor-stap door het proces begeleid. Je hoeft alleen maar klaar te gaan zitten met je pen en papier. Zorg voor een rustig plekje. Aan het einde van de workshop heb jij een paar vellen papier vol geschreven met boodschappen en inzichten vanuit jouw hart & intuïtie. 

Wat gaan we doen?

 

Stap 1. - Versterk je intuïtie 

Warming-up met verschillende schrijfopdrachten. We starten met de braindump om overbodige ruis in je hoofd te verwijderen. Daarna gaan we mindful schrijven waarmee je dieper in je lijf zakt. En we sluiten deze stap af met intentioneel schrijven. Hiermee versterk je jouw intuïtie.  

 

Stap 2. - Zet je intuïtie heel gericht in 

Daarna volgt de White Light Practice en de Dialoog-Methode. Je stelt je steeds meer open voor de wijsheid van jouw eigen intuïtie, maar ook voor de wijsheid van grotere krachtbronnen. Plus je ontdekt hoe je deze bronnen van wijsheid kan aanspreken bij zeer gerichte problemen of twijfels.

 

Stap 3. - Maak vanuit je intuïtie verbinding met jouw Spirit Team 

Als laatste maak je verbinding met jouw Spirit Team. Je ontvangt de naam van jouw Spirit Team en je ontdekt welke boodschappen zij momenteel voor jou hebben. Dit is een prachtige oefening die voor veel mensen veel losmaakt en ook veel vertrouwen en troost geeft.

 

Na afloop heb je een aantal vellen papier in handen vol met inzichten en boodschappen. Niet alleen vanuit je eigen intuïtie, maar ook vanuit jouw Spirit Team.

 

(Je hebt tot 1 september 2024 toegang tot de workshop, dus je kunt deze nog regelmatig herhalen).

 

Cursisten over Secrets of your heart 

💓 "Deze workshop is heel bijzonder en intens. Mijn hart heeft heel veel te vertellen" 

💓 "Het geeft vertrouwen om te weten dat ik dit altijd kan aanspreken. Mijn hart wijst mij de juiste richting!"

💓 "Wat een fijne workshop! Praktisch en afwisselend. Ik heb veel inzichten gekregen." 

 

Na deze workshop:

  • Heb je ongeveer vier blaadjes vol geschreven met gerichte adviezen vanuit jouw intuïtie en boodschappen van jouw Spirit Team. Dit zijn boodschappen en inzichten speciaal voor jou. Ze geven zelfvertrouwen en richting.
  • Ook weet je voortaan precies hoe je de methode van intuïtief schrijven kunt inzetten op momenten dat je extra vertrouwen nodig hebt. Dat kan al in vijf minuten per dag.
  • De methode die je leert tijdens de workshop helpt je bij het maken van keuzes. Dat geeft  rust en zelfvertrouwen.

 

Heel bijzonder!

"Ik ben al best lang in contact met mijn hart. Maar nog lang niet zo goed. Deze workshop hielp mij om mijn hart verder te openen. Voorheen werd ik te veel geleid door beperkende gedachtes. Hierdoor stroomde de creativiteit niet. Nu begint mijn creativiteit weer te stromen. Ik heb weer zín om mooie dingen te maken. Heel bijzonder! Ik ga deze workshop zeker vaker herhalen. Heel waardevol." ~ Seema. 

In contact met mijn binnenwereld

"Ik schreef al veel om in contact te komen met mijn hart, maar deze methode geeft een enórme verrijking eraan. Vertrouwen is op dit moment een groot thema. Met deze technieken kan ik veilig in contact komen met mijn binnenwereld. Een cadeau!"  ~ Wieb

 

Erik over de workshop:

“Ik heb een burn-out en het schrijven helpt me om positiever te zijn. Om verdieping aan te brengen in het schrijven heb ik besloten deze workshop te volgen. Door de workshop kon ik een duidelijk onderscheid voelen tussen de stem van mijn hoofd en de stem van mijn hart. 

Er kwamen dingen op papier te staan die ik helemaal niet had verwacht! En ik wist ook niet dat ik zoveel plezier kon beleven met schrijven. Het heeft een nieuw interessant pad aangeboord.” 

 

De kracht van intuïtief schrijven

Bij intuïtief schrijven, schrijf je niet vanuit je hoofd. Je gaat juist schrijven vanuit een diepere plek. Is dat moeilijk? Welnee. Je moet alleen even weten hoe je dat doet. En dat leer je in deze workshop. Met intuïtief schrijven kom jij in contact te staan met een heel wijs deel van jezelf. Dit deel weet precies wat de juiste stappen zijn voor jou. 

 

En oja, je hoeft hiervoor helemaal niet mooi of perfect te kunnen schrijven. Het schrijven is gewoon een soort brug om uit te komen bij de plek van wijsheid en rust in jezelf. 

 


Als je een krachtig contact met jouw hart hebt, dan wéét je dat je op het juiste pad zit. Je zit in de flow van het leven. En dat geeft energie en zelfvertrouwen.


 

Start nu direct

Je kunt de workshop precies kijken wanneer dat jou uitkomt. En kijk zo vaak als je wilt. Je krijgt gelijk een link in jouw inbox waarmee je de video van 1,5 uur kunt bekijken.

* Je hebt tot 1 september 2024 toegang tot de workshop. Herhaal zo vaak als jij wilt.

* Kijk precies wanneer dit handig is voor jóu.

 

Kosten: 

€ 49


 

* Je krijgt direct toegang.

* Bekijk op jouw eigen tijd & tempo.

 

 

Na betaling krijg jij gelijk toegang tot de workshop Secrets of your heart. Je kunt de video op jouw eigen tijd en tempo bekijken. Loop je nog ergens tegenaan? Je kunt altijd mailen naar info@blissacademy.nl Ik help je graag verder.

 

"Ik ben dankbaar voor alle handvatten die ik heb gekregen"  ~ Wendy 

"In mijn hoofd draaide ik maar rondjes over een bepaald probleem waar ik mee worstel. Ik kom er maar niet uit! Tijdens de workshop heb ik heel veel tips en steun voor de toekomst gekregen. Echt een aanrader. Dit geeft rust. Ik ga het zeker vaker doen." ~ Natascha 

 

"De workshop heeft me tot rust gebracht! En mijn hart kon openen. Toen ik de oefening daarna herhaalde, kreeg ik weer nieuwe inzichten  vanuit mijn hart. De eerste stappen uit de workshop helpen me daar al enorm bij. Het creëert ruimte, licht en lucht. Zachtheid ook. De spanning is eraf. Bedankt!" ~ Anne

 

Ps. Deze workshop heette voorheen: De weg naar binnen.