The Feel Good Journey 2023 

Elke dag genieten van je leven

 

Stel je voor: je wordt wakker en je hebt echt zin in de dag. Je doet de dingen waar jij blij van wordt. En je kunt daar ook écht van genieten.

Je leeft in het moment.

Je voelt je onbevangen.

Ontspannen.

Vrij.

 

 

 

 

Het kan zijn dat je een burn-out achter de rug hebt,  dat je worstelt met angst of dat je meegezogen wordt door de prikkels van buitenaf. Het is Je geeft steeds beter je grenzen aan bij anderen. Voor een groot deel zorg je al een stuk beter voor jezelf dan vroeger. Maar je weet ook: ik mag echt wel wat meer genieten van mijn leven. Als ik het nu niet doe… wanneer dan wel?

 

Vaak zijn we geneigd om onze focus te leggen op de dingen die niet goed lopen in ons leven. We worden meegezogen door prikkels van buiten of gepieker in ons hoofd. De gebeurtenissen in de buitenwereld kunnen ons ook verleiden om steeds weer terug te zakken in gepieker of zware gevoelens.

 

Zeker als je gevoelig bent, is het  belangrijk om krachtig in je eigen licht te blijven staan, om jezelf op te vullen en om te voelen dat het ook anders kan. 

Er is namelijk een nieuwe weg... 

 

Een leven met meer ontspanning.

Minder gepieker.

En meer vrijheid. 

 

Dat vergt wel van jou dat je die bewuste keuze maakt. Elk moment opnieuw. Met deze training leer je precies hoe je dat doet. 

 

'Ik bruis weer van de levenslust!' ~ cursist 

Herken je dit?

 

  • Je wilt niet meer achter je do-to-lijsten aanrennen.
  • Je wilt jezelf niet meer voortdurend verliezen in de problemen van anderen (of van het nieuws).
  • Je hebt zin om een nieuwe wereld te creëren. 
  • Je wilt meer genieten van je leven.
  • Je wilt een diepe ontspanning in je lijf voelen.

 

 

Nu is de tijd om te voelen dat je lééft.

Nu is de tijd om jouw ziel op te vullen.

Nu is de tijd om jouw licht diep van binnen te voelen & te laten schijnen. 

We zijn hier niet op aarde om ons voortdurend gespannen te voelen. Om te blijven piekeren. Om altijd met het verleden of de toekomst bezig te zijn of met onze to-do-lijsten.

Er is een nieuwe weg.

Een nieuw bewustzijn.

En het staat te wachten op jou. 

 

Die heerlijke momenten van ontspanning heb je vast wel eens gevoeld. Bijvoorbeeld als je in de natuur bent. Dan kan het ineens allemaal strómen. Je hebt dan het gevoel alsof je heel veel adem hebt. 

Het gevoel dat je heel rijk bent.

 

En het mooie is: dat gevoel zit al in jou. Je hoeft niet te wachten totdat er iets verandert in jouw omgeving. Jij kunt diep van binnen al die verandering maken. In The Feel Good Journey maak je weer contact met dat vrije en ontspannen gevoel dat al ín jou zit. 

En dan voel jij ineens weer die levenskracht stromen.

Dan voel jij je kalm, tevreden, ontspannen.

VRIJ.

Over mij 

Heey, ik ben Lieke Meertens. Mijn zoektocht naar meer innerlijke rust en vrijheid ontstond na een flinke burn-out, ruim tien jaar geleden. Toen wist ik dat het roer om moest. Het leven vanuit mijn hoofd maakte me niet meer gelukkig. Het was tijd om naar mijn hart en intuïtie te gaan luisteren.

Inmiddels staat mijn hele leven in het teken van deze innerlijke reis: het wakker worden voor wie ik werkelijk ben. Het luisteren naar mijn hart. In de afgelopen jaren heb ik met mijn video's, podcasts en trainingen duizenden mensen mogen begeleiden op deze reis naar binnen. De reis van hoofd naar hart. De reis terug naar jezelf. 

 

Wat anderen zeggen over het werken met mij:

 

‘Ik heb nog nooit zo kunnen genieten…’

‘Ik ben bevrijd van mijn schuldgevoel! En ik voel ook dat het weg is. Foetsie. Het komt niet meer terug. Heerlijk!’

'Ik heb mijn levenskracht weer terug'

'Ik heb rust in mijn hoofd gekregen. Ik ben liever voor mezelf geworden en heb er weer zin in!'

‘Ik ben uit mijn schulp en sta anders in het leven. Ik voel een enorme vrijheid!’

 

Hoe ziet The Feel Good Journey eruit? 

The Feel Good Journey is een 21-daagse videotraining. Elke dag - gedurende drie weken - krijg je een korte inspirerende video. Je zakt steeds dieper en dieper in jezelf. In je eigen kalmte, in je eigen rust, je vrijheid. Jouw vreugde! We sluiten de e-course af met een live online training van 60 minuten.

Loop je ergens tegenaan of heb je vragen over de training? Deze kun je aan me stellen via een aparte pagina op de website. Daar ben ik regelmatig aanwezig. Ook in de live online training is er ruim gelegenheid om vragen te stellen. 

Inhoud van The Feel Good Journey 

Week 1 

* Je ontdekt waar jouw ziel echt behoefte aan heeft. 

* Je energie stroomt beter door en je zakt steeds dieper in de ontspanning.

* Je maakt een krachtige overstap van hoofd naar hart. 

Week 2

* Je komt steeds krachtiger in jouw eigen licht / energieveld te staan. 

* Je wordt een magneet voor jouw droomleven.

* Je komt volledig in afstemming met wie jij werkelijk bent. 

Week 3

* Je voelt een enorme innerlijke vrijheid.

* Je haalt die voet van de rem en je gáát voor jouw droomleven.

* Je gunt jezelf steeds meer en je verhoogt moeiteloos jouw vibraties.  

 

Je vraagt je misschien af: kost dit alles veel tijd?

 

Zeker niet. De video's zijn kort en krachtig. Ze duren maximaal tien minuten. Daarnaast heb je nog ongeveer een kwartier per dag nodig voor het (waanzinnig leuke!) huiswerk. Heb je maar vijf minuten de tijd? Ook goed. Het gaat erom dat je die kleine stapjes gaat zetten waarmee je vooruitkomt en niet vast blijft hangen in spanning of gepieker.  

Wat krijg je?

Je krijgt elke dag toegang tot een nieuwe (korte) video.

 

(Let op: de video's zijn vanuit inspired action opgenomen. Zeer spontaan dus. Dat betekent in dit geval dat ze soms wat schokkerig zijn en dat ook het licht niet altijd optimaal is). 

Inclusief een heerlijke Feel Good Bonus

Start je dag kalm en ontspannen met de Easy Breezy Morning Meditatie. Met dit ochtendritueel verhoog je direct jouw vibraties en kom je in de juiste stemming voor de rest van de dag. Zet de meditatie bijvoorbeeld op terwijl je nog in bed ligt, tijdens je ontbijt, of op weg naar je werk. Voor een rustig en ontspannen begin van je dag. 

 

Bonus:

Verhoog moeiteloos jouw vibraties 

Resultaten

* Je geniet meer van je leven

* Je zakt steeds dieper in een weldadige ontspanning

* Je leeft meer vanuit je hart & intuïtie.

* Je creëert het leven dat past bij jóu (niet bij de verwachtingen van anderen). 

*

Cursisten over The Feel Good Journey

Dag 4 : Fantastisch Lieke, wat een eye-opener. Dank je wel!

 

"Het leek alsof ik drie blikjes Red Bull had gedronken, zóveel energie had ik ineens door de training! En ik bruis nog steeds van de levenslust. Voorheen was ik een speelbal van alles wat er in de buitenwereld gebeurd. Daar reageerde ik altijd gevoelig op. Nu heb ik het gevoel dat ik mijn gevoelens veel meer zelf in de hand heb.

Voordat ik met de training begon, deed ik al genoeg leuke dingen. Maar ik ben me ervan bewust geworden dat ik er nooit 100% inzakte. Er was altijd nog dat stemmetje dat vond dat ik iets nuttigers moest doen. Nu verdween dat stemmetje langzaam maar zeker naar de achtergrond.  Heerlijk. Hier zit een happy mens! Ik ben heel blij dat ik deze training gedaan heb. Ik heb het gevoel dat ik nú écht handvatten heb om in balans te kunnen blijven."

 

Ik moet er nog een beetje inkomen. Maar vandaag een heerlijk theemoment op de bank. Mijn gezicht ontspant zich, mijn rug en voeten komen tot rust. Ik voel de warmte van de beker, de rust om mij heen.

 

"Ik heb meer tijd genomen voor mezelf en ik ben minder gaan piekeren. Ook kon ik nog meer genieten. Er was een moment aan het strand dat me nog helder bijstaat. Ik genoot van de zonsondergang, ik ging echt op in het moment en was vrij van gepieker. Een topervaring!"

 

The Feel Good Journey is een online training die ervoor zorgt dat jij jouw vibraties gaat verhogen. Elke ochtend krijg je een mailtje met daarin een kleine opdracht voor die dag om meer te gaan genieten. Deze oefening kost je ongeveer 15 minuten. Kleine stapjes, gróóts effect. De training duurt in totaal 2 weken. In het weekend zijn er geen mails.

Daarnaast zijn er 2 live meetings (online). Replays zijn beschikbaar na afloop, als je er niet live bij aanwezig kunt zijn.