Voor een ontspannen & vrij leven

 

Stel je voor: je wordt wakker en je begint de dag ontspannen. Je doet de dingen waar jij blij van wordt. En je kunt daar ook écht van genieten.

Je leeft volledig in het moment.

Je voelt je onbevangen.

Spontaan.

Vrij.

Dát is het gevoel dat ik jou gun.

 

 

Vaak zijn we geneigd om onze focus te leggen op de dingen die niet goed lopen in ons leven. We worden meegezogen door prikkels, gepieker of dingen die we 'moeten' van onszelf. Gelukkig kan het ook anders. Met kleine stapjes kun jij je focus gaan verleggen, méér gaan genieten en het leven creëren dat past bij jóu.

 

Een leven met meer ontspanning.

Minder gepieker.

En meer vrijheid. 

 

 

Herken je dit?

Misschien heb jij wel een crisis of een ziekte zoals een burn-out achter de rug. Het kan zijn dat je nog in de herstelfase zit. Je voelt je nog niet '100% de oude'. Maar eigenlijk wil je ook niet terug naar de oude jij. Want:

 

  • Je wilt niet meer achter je enorme do-to-lijsten aanrennen.
  • Je wilt jezelf niet meer verliezen in de problemen van ánderen.
  • En je wilt jezelf niet meer klein houden.

Je geeft steeds beter je grenzen aan bij anderen. Voor een groot deel zorg je al een stuk beter voor jezelf dan vroeger. Maar je weet ook: ik mag echt wel wat meer genieten van mijn leven. Als ik het nu niet doe… wanneer dan wel?

 

Het gevoel dat je diep van binnen hebt is:

Nu ben ík aan de beurt

En je hebt gelijk. We zijn hier niet op aarde om ons voortdurend gespannen te voelen. Om te blijven piekeren. Om altijd met het verleden of de toekomst bezig te zijn of met onze to-do-lijsten.

Er is een nieuwe weg.

Een nieuw bewustzijn.

En het staat te wachten op jou. 

 

Wat jij zoekt is een vrijer leven. Een makkelijker leven. Een leven met minder zorgen waarvan je écht kan genieten. Je herkent die momenten van ontspanning vast wel. Bijvoorbeeld als je in de natuur bent. Dan kan het ineens allemaal strómen. Het gevoel dat je heel veel adem hebt.

 

Het gevoel dat je heel rijk bent.

En weet je? Dat gevoel zit al ín jou. Zo kun jij je veel vaker voelen.

 

In The Feel Good Journey gaan we weer contact maken met dat vrije en ontspannen gevoel dat al ín jou zit.

En dan voel jij ineens weer die levenskracht stromen.

Dan voel jij je kalm, tevreden, ontspannen.

VRIJ.

Over mij 

Heey, ik ben Lieke Meertens. Mijn zoektocht naar meer innerlijke rust en vrijheid ontstond na een flinke burn-out, ruim tien jaar geleden. Toen wist ik dat het roer om moest. Het leven vanuit mijn hoofd maakte me niet meer gelukkig. Het was tijd om naar mijn hart en intuïtie te gaan luisteren.

Inmiddels staat mijn hele leven in het teken van deze innerlijke reis: het wakker worden voor wie ik werkelijk ben. Het luisteren naar mijn hart. In de afgelopen jaren heb ik met mijn video's, podcasts en trainingen duizenden mensen mogen begeleiden op deze reis naar binnen. De reis van hoofd naar hart. De reis terug naar jezelf. 

 

Wat anderen zeggen over het werken met mij:

 

‘Ik heb nog nooit zo kunnen genieten…’

‘Ik ben bevrijd van mijn schuldgevoel! En ik voel ook dat het weg is. Foetsie. Het komt niet meer terug. Heerlijk!’

'Ik heb mijn levenskracht weer terug'

'Ik heb rust in mijn hoofd gekregen. Ik ben liever voor mezelf geworden en heb er weer zin in!'

‘Ik ben uit mijn schulp en sta anders in het leven. Ik voel een enorme vrijheid!’

 

Hoe ziet The Feel Good Journey eruit? 

The Feel Good Journey is een 21-daagse videotraining. Elke dag - gedurende drie weken - krijg je een korte inspirerende video van mij. Je gaat steeds dieper en dieper in jezelf zakken. In je eigen kalmte, in je eigen rust, je vrijheid. Je vreugde! We sluiten de e-course af met een live online training van 60 minuten.

Loop je ergens tegenaan of heb je vragen over de training? Deze kun je aan me stellen via een aparte pagina op de website. Daar ben ik regelmatig aanwezig. Ook in de live online training is er ruim gelegenheid om vragen te stellen. 

Week 1 

Je ontdekt waar jij écht behoefte aan hebt.  Je gaat beter voor jezelf zorgen en je zakt dieper in de ontspanning. We maken een krachtige overstap van hoofd naar hart. 

Week 2

Je komt steeds krachtiger in jouw eigen energieveld te staan. Hierdoor word je een magneet voor jouw droomleven. Je komt steeds meer in afstemming met wie jij werkelijk bent. Dat geeft energie! 

Week 3

Je vindt de weg naar innerlijke vrijheid. Je haalt die voet van de rem en je gáát voor jouw droomleven. Je gunt jezelf steeds meer en meer en je verhoogt jouw vibraties.  

 

Je vraagt je misschien af: kost dit alles veel tijd?

 

Zeker niet. De video's zijn kort en krachtig. Ze duren maximaal tien minuten. Daarnaast heb je nog ongeveer een kwartier per dag nodig voor het huiswerk. Heb je maar vijf minuten de tijd? Ook goed! Het gaat erom dat je die kleine stapjes gaat zetten waarmee je vooruitkomt en niet vast blijft hangen in spanning of gepieker.  

Inclusief een heerlijke Feel Good Bonus

Start je dag kalm en ontspannen met de Easy Breezy Morning Meditatie. Met dit ochtendritueel verhoog je direct jouw vibraties en kom je in de juiste stemming voor de rest van de dag. Zet de meditatie bijvoorbeeld op terwijl je nog in bed ligt, tijdens je ontbijt, of op weg naar je werk. Voor een rustig en ontspannen begin van je dag. 

Deze training is reeds gestart. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor een eventuele volgende lichting.