Moments of Joy  (10-daagse)

Maak ruimte voor jezelf en jouw blij-makers 

(ipv alleen te voelen wat anderen van je willen).

Heb je het verlangen om vaker te genieten van je leven? Wil je meer dingen doen waar je blij van wordt en energie van krijgt? In deze 10-daagse online cursus maak je elke dag ruimte voor jouw verlangens. Dat geeft levenslust!

Workshop Secrets of your heart 

Maak moeiteloos een krachtige verbinding met jouw hart & intuïtie

Twijfel jij regelmatig tussen je hoofd en hart? Er is een krachtige manier om een directe verbinding te leggen met jouw hart en intuïtie. In deze workshop leer jij precies hoe jij dit voor elkaar krijgt. Schakel die twijfels uit je hoofd uit en start DIRECT met het luisteren naar de stem van jouw hart.

 

 


Herstel krachtig van jouw burn-out

Snak jij naar meer energie? Meer balans? Is het tijd om jouw leven weer volledig op de rit te krijgen? Met Balance & Energy krijg jij het exacte stappenplan om krachtig te herstellen van jouw burn-out.

(Yep, ook geschikt als je tegen een burn-out aanzit). Geen wachtlijsten. Direct beginnen. 


Stappenplan: de weg naar meer innerlijke vrijheid

Behoefte aan een kort, helder & praktisch stappenplan om op een liefdevolle manier met jezelf en met jouw emoties om te gaan? Voor een klein bedrag kun je mijn schrijf-je-vrij stappenplan downloaden. Dit is een heel doeltreffend en simpel stappenplan dat ik zelf regelmatig gebruik als ik te maken heb met een zwaar of lusteloos gevoel, of emoties zoals angst, verdriet of frustratie. Het stappenplan zorgt ervoor dat je steeds meer innerlijke vrijheid zal voelen.