Masterclass: Veiligheid in jezelf 

(De 3 belangrijkste stappen om angst en paniek direct te verkleinen) 

 

Worstel jij met stress, angst of paniek? In deze masterclass ontdek je de 3 cruciale stappen om los te komen van deze heftige gevoelens. Je maakt een diepe verbinding met de frequentie van veiligheid. En je ontdekt hoe je altijd toegang hebt tot deze bron van kalmte. De masterclass wordt gegeven door (ervarings)deskundigen Lieke & Anamika. 

 

Wanneer? Maandagavond 25 september 2023 - Replay beschikbaar. (Meld je wel uiterlijk maandag aan als je deze wilt ontvangen).  

Verlost van angst

Heb jij te maken met angsten en/of paniekaanvallen? Het is voor veel mensen een intense tijd waarin oude pijn omhoog komt. Angsten die 'vastzaten' in jouw systeem kunnen nu omhoog komen. Dat kan overweldigend zijn! Met deze online training heb je een heel praktisch stappenplan in handen om verlost te raken van deze angsten. Lees hier meer over mijn aanpak en de vele positieve reacties van cursisten. 


Workshop Secrets of your heart 

Maak moeiteloos een krachtige verbinding met jouw hart & intuïtie

Twijfel jij regelmatig tussen je hoofd en hart? Er is een krachtige manier om een directe verbinding te leggen met jouw hart en intuïtie. In deze workshop leer jij precies hoe jij dit voor elkaar krijgt. Schakel die twijfels uit je hoofd uit en start DIRECT met het luisteren naar de stem van jouw hart.

 

 


Herstel krachtig van jouw burn-out

Snak jij naar meer energie? Meer balans? Is het tijd om jouw leven weer volledig op de rit te krijgen? Met Balance & Energy krijg jij het exacte stappenplan om krachtig te herstellen van jouw burn-out.

(Yep, ook geschikt als je tegen een burn-out aanzit). Geen wachtlijsten. Direct beginnen. 


Stappenplan: de weg naar meer innerlijke vrijheid

Behoefte aan een kort, helder & praktisch stappenplan om op een liefdevolle manier met jezelf en met jouw emoties om te gaan? Voor een klein bedrag kun je mijn schrijf-je-vrij stappenplan downloaden. Dit is een heel doeltreffend en simpel stappenplan dat ik zelf regelmatig gebruik als ik te maken heb met een zwaar of lusteloos gevoel, of emoties zoals angst, verdriet of frustratie. Het stappenplan zorgt ervoor dat je steeds meer innerlijke vrijheid zal voelen.