Balance & Energy - herstel van je burn-out

In deze 9-weekse training krijg jij een helder stappenplan om te herstellen van jouw burn-out. Een burn-out ontstaat vaak doordat er meerdere gebieden níet in balans zijn. Daarom herstellen we in deze training lijf, geest én ziel. Zo pak je de burn-out volledig aan en is volledig herstel mogelijk. Deze training wordt aangeraden door huisartsen en therapeuten. Begin vandaag nog met jouw herstel! 

 

Masterclass 'Uit je angst, in je Hart' 

Paniek en angst kan opkomen in allerlei periodes van je leven en het kan je héle leven in de war schoppen. In deze masterclass deel ik de Bliss-methode met je. Dit zijn 5 heldere stappen waardoor het makkelijker wordt om met je angsten om te gaan en om telkens weer terug te keren naar liefde. Bestel vandaag & begin direct. 

 

 


Stappenplan: de weg naar meer innerlijke vrijheid

Behoefte aan een kort, helder & praktisch stappenplan om op een liefdevolle manier met jezelf en met jouw emoties om te gaan? Voor een klein bedrag kun je mijn schrijf-je-vrij stappenplan downloaden. Dit is een heel doeltreffend en simpel stappenplan dat ik zelf regelmatig gebruik als ik te maken heb met een zwaar of lusteloos gevoel, of emoties zoals angst, verdriet of frustratie. Het stappenplan zorgt ervoor dat je steeds meer innerlijke vrijheid zal voelen.