Masterclass 'Uit je angst, in je Hart'. Start direct 

Paniek en angst kan opkomen in allerlei periodes van je leven en het kan je héle leven in de war schoppen. In deze masterclass deel ik de Bliss-methode met je. Dit zijn 5 heldere stappen waardoor het makkelijker wordt om met je angsten om te gaan en om telkens weer terug te keren naar liefde. Bestel vandaag & begin direct. 

 

 


Workshop: het helen van je innerlijke kind

5-stappenplan om jouw innerlijke kind te helen & te leven met meer plezier

 

Als we het contact verliezen met ons innerlijke kind, verliezen we vaak ook energie, levenslust & plezier. We móeten dan vooral veel van onszelf. En we voelen de zware verantwoordelijkheid van het leven op ons drukken. Zodra je de verbinding aangaat met jouw innerlijke kind werkt dat enorm bevrijdend. Op het spirituele pad is dit een belangrijke stap om te zetten. 

 


Stappenplan: de weg naar meer innerlijke vrijheid

Behoefte aan een kort, helder & praktisch stappenplan om op een liefdevolle manier met jezelf en met jouw emoties om te gaan? Voor een klein bedrag kun je mijn schrijf-je-vrij stappenplan downloaden. Dit is een heel doeltreffend en simpel stappenplan dat ik zelf regelmatig gebruik als ik te maken heb met een zwaar of lusteloos gevoel, of emoties zoals angst, verdriet of frustratie. Het stappenplan zorgt ervoor dat je steeds meer innerlijke vrijheid zal voelen.