Follow your Bliss

Herken je deze gedachtes? 

'Ik wil me vaker tevreden en ontspannen voelen'

'Ik wil meer leven vanuit mijn hart'  

'Soms heb ik allerlei ideeën. Dromen. Maar ik weet niet waar ik moet beginnen' 

'Ik wil graag meer leven in het nu. Genieten van het moment'

'Ik móet vaak zoveel van mezelf'

'Ik verlang naar meer innerlijke rust'

'Een meer relaxed en ontspannen leven? Ja graag!'

Ik snap het helemaal! Natúúrlijk wil jij je vrij en vreugdevol voelen. We zijn hier niet op de aarde gekomen om alleen maar druk, druk, druk te zijn... What's the fun in that?

Zodra je gaat luisteren naar de stem van jouw hart, ga je een leven creëren waar jij blij van wordt. 

Een leven waarin jij volop geniet van liefde, schoonheid, creativiteit, overvloed... Een leven waarin jij meer kan genieten van de mooie momenten.

Uit je hoofd en ín je hart. Daar gaan we voor in deze training. En dan mag je serieus wonderen verwachten.

 

Makkelijk is het niet in deze tijd om verbinding te houden met jouw hart & intuïtie. We worden overladen met prikkels. Bovendien heeft de buitenwereld misschien wel allerlei verwachtingen van je. Of wat te denken van de verwachtingen die jij jezelf allemaal oplegt...? Als je daar allemaal gevoelig voor bent, dan kun je jezelf snel verliezen. Goede tools zijn dan belangrijk. Zodat jij op de weg van jouw hart blijft.

Zodat je blijft doen wat voor jóu belangrijk en waardevol is.

 

Hoi. Ik ben Lieke Meertens

en in de afgelopen 10 jaar heb ik grondig onderzoek gedaan naar de beste methodes om vanuit je hart & intuïtie te leven. De allerbeste én leukste oefeningen heb ik samengebracht in deze training. Follow your Bliss.

 

Toen ik eind twintig was kreeg ik een flinke burn-out. Ik was oververmoeid en had heel veel angsten. Ik realiseerde me: het roer moet om. Leven vanuit mijn hoofd leverde me niks goeds meer op. Ik raakte er vooral gespannen van en het gaf me geen diepe vervulling. Ik keerde dieper naar binnen, naar de stem van mijn hart.

 

En WOW, wat een wijsheid ligt daar verborgen! Je hart weet precies welke keuzes je te maken hebt. Je hart weet precies waar jij blij van wordt. En je hart wijst jou ook de weg naar een leven met meer vrijheid. Meer ontspanning. Meer tevredenheid. 

 

Je moet alleen wel weten hoe je die verbinding met jouw hart kan maken (en houden!). Dáár heb ik mijn levenswerk van gemaakt. Inmiddels heb ik honderden mensen mogen begeleiden op hun weg naar binnen. Mijn werk wordt aangeraden door huisartsen en therapeuten en met de video's, podcast en nieuwsbrief mag ik maandelijks duizenden mensen inspireren. 

Wat is Bliss? 

Follow your Bliss heet deze training. Maar wat betekent Bliss nu precies?

Bliss is een diep gevoel van tevredenheid. Een gevoel dat alles goed is precies zoals het is. Je herkent het gevoel misschien wel uit yoga-lessen als je in diepe ontspanning bent. Als je in de natuur bent. Of als je knuffelt met een klein kind of met een huisdier.

Dit diepere gevoel van vreugde & vrede zit altijd in jou. Vaak is het in ons dagelijks leven lastig om daarbij te komen. We zitten bijvoorbeeld vast in alle dingen die we moeten. Of we verdwijnen in de verhalen in ons hoofd. We voelen onvrede, angst, pijn of frustratie. Of we leiden onszelf voortdurend af om maar niks te voelen. (Of je dénkt dat je niet kan voelen). 

 

Door steeds meer te leven vanuit je hart, keer je steeds dieper naar binnen. Tot de oneindige dieptes van je hart. En dáár zit dat gevoel van Bliss. Dat diepe gevoel van tevredenheid, zelfvertrouwen & vrijheid. Door deze training ga jij dat heerlijke gevoel van Bliss (weer) ervaren. 

Elke dag. 

 

Resultaten van deze training 

♥ Je gaat volop leven vanuit je hart

♥ Je ervaart meer ontspanning en tevredenheid

♥ Je intuïtie wordt héél scherp waardoor keuzes veel makkelijker te maken zijn

♥Je krijgt scherp wat jouw dromen zijn

♥ Je weet hoe je om kan gaan met de stemmetjes in je hoofd die zeggen: 'Dat kan ik niet.' Of: 'wie zit er nou op mij te wachten?'

♥ Je voelt je vrij om te doen wat je écht wilt

♥ Je ervaart meer rust en focus

♥ Je ervaart een diep innerlijk vertrouwen

♥ Je gaat jouw unieke levensmissie achterna 

 

 

Luisteren naar de stem van jouw hart kan een behoorlijke uitdaging zijn. Misschien ben je bezig met het helen van bepaalde trauma's. Dat kan veel energie kosten. Of misschien vraag je je af waar je de tíjd vandaan moet halen? Zeker als je ook andere verplichtingen hebt, zoals een gezin of geld verdienen. Of misschien worstel je met gezondheidsklachten. Hoe zet je dan stapjes richting jouw droomleven? En hoe krijg je het zelfvertrouwen om jouw verlangens achterna te gaan..? In deze training laat ik jou de stappen zien om te zetten. 

 

Het kan ook zijn dat je (nog) geen concrete dromen of verlangens hebt voor de toekomst. Maar je voelt wel dat je meer uit het leven wilt halen. Je voelt dat je meer wilt léven in plaats van overleven. En je verlangt naar vreugde, energie, innerlijke rust en een ontspannen leven. 

Dan ben je op het juiste adres. De cursisten die Follow your Bliss volgden, hebben hier allemaal mee te maken. Sommige hebben een héél druk leven met kleine kinderen en een verantwoordelijke baan. Anderen zijn alleenstaand en op zoek naar invulling en zingeving.

Je hart weet áltijd de weg.

Het maakt niet uit hoe jouw leven er momenteel uitziet. 

En door deze training ga jij een supersterke verbinding krijgen met de stem van jouw hart.

En hoe gaan we dat doen?

Elke week krijg jij toegang tot een nieuwe lesmodule. Daarin vind je inspirerende teksten, opdrachten & video's. Je kunt de training helemaal in je eigen tijd en tempo volgen. 

 

Binnen 7 weken heb jij álle tools in handen om vanuit jouw hart & intuïtie te leven. En dit stappenplan kan jij de rest van jouw leven heel simpel blijven toepassen. Zo creëer jij een rustige, veilige basis in jezelf waar je telkens weer op terug kunt vallen. Je krijgt onder andere:

 

  • PDF's met stappenplannen om je intuïtie te versterken.
  • Geleide visualisaties om nog dieper in je hart te zakken.
  • Een kijkje in mijn persoonlijke dagboekfragmenten.
  • Inspirerende video's om je vuurtje nog verder op te laaien
  • en nog veel meer... 

Heb je vragen over de training? Gedurende de training kun je jouw vragen aan mij voorleggen. Deze verzamel ik en zal ik beantwoorden in video's. 

Thema's die aan bod komen 

♥  Tevredenheid & vreugde

 Ons brein is erin getraind om vooral de focus te leggen op dingen die je mist of dingen die níet goed gaan. Die focus was handig vanuit de evolutie. Maar inmiddels dient het ons niet meer. Met hele leuke oefeningen gaan we ons brein opnieuw programmeren. Resultaat? Je voelt meer liefde, dankbaarheid, tevredenheid en rust. En je hart kan steeds duidelijker tot je spreken. Zo ga je steeds meer leven in het moment. 

♥  Hogere vibraties

Je stemt je steeds meer af op een hogere vibratie. En dat is fijn! Want leven vanuit een hogere vibratie betekent dat alles steeds moeitelozer gaat. De juiste mensen, ideeën of zelfs banen komen makkelijker op je pad zodra jij je afstemt op die hogere frequentie. Hallo heerlijke flow!

♥  Speelsheid

Als je het speelse deel van jezelf negeert, verdwijnt op den duur je levenslust. Je wordt bijvoorbeeld steeds vermoeider of je raakt snel geïrriteerd. We gaan een diepe verbinding maken met deze speelse energie. Je zult er versteld van staan hoeveel vrijheid en ademruimte dat geeft. Ook laat je oude ballast los, waardoor je steeds meer vrijheid ervaart. 

♥  Levensmissie

Je leert hoe je om kan gaan met alle stemmetjes in jou vol angst, twijfel en onzekerheid. Die stemmetjes die jou weg proberen te houden van jouw droomleven. Je krijgt een krachtige én creatieve methode om hiermee om te gaan, waardoor je steeds meer vertrouwen en rust krijgt in jouw weg. Ook komt jouw levensmissie steeds duidelijker tevoorschijn. 

♥ Verlangens & dromen

We denken vaak dat we vooral dingen moeten dóen om onze dromen te manifesteren. Maar het werkt andersom. Met de oefeningen uit deze module verander jij jezelf van binnenuit, waardoor je een magneet wordt voor jouw verlangens.

♥  Helderheid & focus 

Altijd al in contact willen komen met jouw spirituele gidsen? Dit is je kans. Je gidsen staan te popelen om jou te begeleiden op jouw weg. Ze helpen je om meer overzicht, helderheid en innerlijke rust te krijgen. We komen steeds meer in afstemming op wie we werkelijk zijn en wat we hier komen doen.

♥  Weldadige rust 

Je maakt jouw eigen persoonlijke geluksplan en ik laat zien hoe je op jouw unieke pad kunt blijven lopen. Vaak raken we namelijk onze focus kwijt, maar met de juiste oefeningen is het makkelijker om die focus vast te houden. Zo blijf jij doen wat jou gelukkig maakt en jouw trillingsfrequentie wordt alleen maar groter en groter en groter... Je voelt een weldadige rust diep binnenin jou en je hebt jouw levensmissie gevonden. 

Kosten

Jouw investering voor deze training is € 297. 

Begin direct

Wil je graag meedoen? Leuk! Klik hier beneden op de knop. Je komt dan terecht in ons beveiligde betaalsysteem. Na betaling krijg je direct de eerste module in je inbox. Je kunt dus direct aan de slag met het creëren van jouw mooiste leven. Zie ik je zo?