Worstel jij met angst en paniek? Je hoeft niet in gevecht te blijven. Ontdek de Bliss-methode; een krachtige manier om jezelf te verlossen van je angsten. Schrijf je in voor deze online training en kom terug bij jezelf. 

 

Herken je dit? 

De angst kan je verlammen.

Je angst voelt als een gevecht, een strijd.

Soms voelt het haast alsof je gek wordt.

Tijdens de angst krijg je moeilijk controle over je hoofd en lijf.

Je wordt er doormoe van!

 

Een nieuw bewustzijn 

Steeds meer mensen maken op dit moment de overstap: van overleven naar werkelijk léven. In deze overstap wordt onze intuïtie en een diepe verbinding met (onze) natuur steeds belangrijker. Maar die overstap uit het overlevingssysteem kan erg intens zijn. Er komt allerlei oude shit omhoog. Oude pijn, trauma’s, angsten. En jij denkt: Huh? Dit had ik toch alláng achter me gelaten? 

 

Wellicht schiet jouw lijf soms 'ineens' in de angst en heb je geen idee waar dit allemaal vandaan komt?

 

- Het kan zijn dat je aanvallen van angst of intense paniek hebt. Je lijf kan dan als verlamd voelen en je kunt niet meer helder denken. Het lijkt op zo'n moment ook alsof je er nooit meer ‘uit’ gaat komen.

- Het kan ook zijn dat je last hebt van chronische angst (zonder duidelijke aanvallen). 

- De angst veroorzaakt allerlei lichamelijke klachten zoals buikpijn, verstijving, slapeloosheid of spanning in je spieren. Dit kost allemaal waanzinnig veel energie.

 

De Bliss-methode: in 5 stappen van angst naar innerlijke rust

De Bliss-methode is een eenvoudig 5-stappenplan om verlost te raken van angst en stress. De methode combineert diverse technieken uit het oosten en westen, hierdoor is het een holistisch geheel. We gaan aan de slag met neuropsychologie, zelfcompassie, mindfulness plus het vergroten van je bewustzijn.  

* Het zijn heldere en duidelijke stappen. 

* Je kunt de methode altijd en óveral toepassen. 

* Het maakt niet uit waar je bang voor bent. Je kunt de heldere methode toepassen op elk thema. 

 

Ben je klaar voor meer ontspanning en vrijheid? 

 

Er is een manier om uit je angst en paniek te komen. 

Je hoeft niet gevangen te blijven. 

 

Misschien kun je op dit moment geen contact meer maken met jouw diepste verlangens, maar diep van binnen zitten er wel degelijk mooie dromen en verlangens verborgen in jou. Hoe zou het leven eruit zien zónder die angsten? Stel je eens voor...

 

* Je geniet weer van je leven.

* Je voelt je licht en ontspannen.

* Je hebt weer vertrouwen in jezelf en in jouw lichaam.

* En je kunt onder de mensen zijn zonder overprikkeld te raken.

* Misschien wil je wel op vakantie of een baan zoeken die écht bij jou past...?

 

Als je verlost raakt van angst, gaat jouw levenskwaliteit enorm vooruit. Je voelt je weer blij. Rustig. Relaxed. Je kunt weer afspreken met mensen, zonder dat jij jezelf de hele tijd afvraagt: kan ik dat wel aan? Je leeft dan:   

* Meer vanuit flow. Minder vanuit controle. 

* Meer vanuit intuïtie. Minder vanuit het hoofd.

* Meer vanuit mogen. Minder vanuit móeten. 

 

 

 

 

Hoe word je wakker in de ochtend als je absoluut geen last zou hebben van angst?

 

Stel je eens een leven voor zónder al die angsten... Je kunt weer lekker aan het werk. Werk doen waar jouw hart ligt. Je kunt grote wandelingen of fietstochten maken in de natuur. Misschien wil je mooie muziek maken? Of droom je vooral van rust en stilte. Een hutje op de hei...? 

 

Het is allemaal mogelijk. 

Angst hoeft jou niet te belemmeren. 

Ook al voelt het leven nú als een constante strijd. 

 

'Ik heb nu geen paniekaanvallen meer. Superfijn! Nu kan eindelijk de rust weer terugkeren in mijn systeem' ~ Cursist Verlost van Angst

 

Welkom! Ik ben Lieke Meertens  

Expert op het gebied van angst, burn-out en het luisteren naar je hart. In de afgelopen tien jaar heb ik al duizenden mensen mogen inspireren om weer te leven vanuit de wijsheid van hun hart. Dat doe ik met video’s, blogs, de podcast Bliss-talk en met online trainingen zoals Verlost van Angst.

Ook ik kreeg enkele jaren geleden te maken met flinke angst en paniek. Zowel chronische angst als  intense angst- en paniekaanvallen. Het werd steeds erger, totdat ik uiteindelijk mijn huis nauwelijks meer uit durfde.  

Ik werd voortdurend overprikkeld. Elk geluidje kon al teveel zijn. Soms begon mijn lichaam heftig te beven bij een angstaanval. Het was de donkerste periode van mijn leven. Ik werd er diep wanhopig van. Ik snapte er niks van, want ik mediteerde bijvoorbeeld al erg lang. Maar dat hielp dus niet genoeg. Ook in de reguliere therapie voelde ik me niet begrepen. Daar lag het antwoord ook niet...

 

Na een intense zoektocht, vond ik eindelijk de oplossing. Ik zocht o.a. hulp bij internationale leraren die al heel ver zijn op het gebied van bewustzijn. En ik dook in de nieuwste inzichten op het gebied van mindfulness en neuropsychologie. Alle wijsheid heb ik vervolgens vertaald naar praktische actiestappen. 

 

Er zijn een aantal belangrijke stappen om verlost te raken van angst, die je meestal niet leert bij een reguliere psycholoog of coach. Daar maakte ik een praktisch stappenplan van. Dit is de Bliss-methode geworden. De methode wordt inmiddels ook omarmd door honderden andere mensen die óók last hadden van deze intense klachten. 

 

Wil je ook de kracht ervaren van de Bliss-methode? Dit is wat anderen erover zeggen:

 

Jacco: 'Heel fijn en rustgevend. Precies wat ik nodig had. Voorbij de angst terug naar de bron van liefde en vertrouwen.'    

Siti: 'Meteen voelde ik de angst uit mijn lichaam verdwijnen en begon ik de positieve sensaties waar te nemen!' 

Debbie: 'Heel erg fijn. Ik heb een angststoornis, waardoor mijn gedachten een eigen leven leiden. Dit helpt me om te landen en te voelen. Dankjewel 💖' 

 

 

 

 

 

De Bliss-methode werkt bij angst en paniek

Jouw emotionele leven kan heel snel verbeterd worden als je het juiste stappenplan hebt. Je kunt dan weer alle dingen doen waar jij blij van wordt. En het verhoogt de kwaliteit van je leven drastisch. Jij verdient een leven vol innerlijke rust. Een leven waarin jij jouw hart kan volgen.

 

 

Deze training past bij jou als jij je herkent in het volgende: 

 • Je vindt het lastig om contact te maken met je lichaam.
 • Je voelt je soms net een wandelend hoofd.
 • Je bent snel overprikkeld.
 • Soms voel je je haast verlamd door de angst.
 • Je hebt al veel (therapieën) geprobeerd.

 

 

 

'Ik zat al jaren bij de psychiater. Maar nú ben ik pas echt hersteld.'

~ Cursist van Bliss Academy 

 

Opzet van deze online training

Oké, hoe werkt deze online training Verlost van angst? Het is een concreet stappenplan dat voor jou klaarstaat. In totaal zijn er 5 modules. Elke twee weken ontvang jij een nieuwe module in je inbox. Je volgt de training dus helemaal online; je hoeft er de deur niet voor uit. Ook volg je alles in jouw eigen tijd en tempo. In deze 5 modules leer je wat je nodig hebt om jezelf te verlossen van angst en paniek. 

 

In de modules vind je:

 • Verhelderende video's (in totaal is er ruim 333 minuten aan videomateriaal). Je leert meer over het vergroten van je bewustzijn en het stoppen van angst en paniek. Je ontdekt precies hoe jij balans krijg in jouw systeem. Hierdoor ontstaat rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam.
 • Schrijfopdrachten om meer inzicht te krijgen in de oorsprong van jouw angsten. 
 • Begeleide oefeningen die je kunt opzetten tijdens de angst en paniek. Hierdoor krijg je snel meer vertrouwen in jezelf én in jouw lichaam.
 • Lichaamsgerichte oefeningen waardoor je sneller in je lijf komt (ipv alleen maar in je hoofd).
 • Energetische oefeningen waarmee jij je veiliger gaat voelen hier op aarde.

 

Ook ga je aan de slag met dagelijks huiswerk van ongeveer 15 minuten, zodat je weer op jezelf en je lichaam vertrouwt. Zo kun je weer de activiteiten gaan ondernemen die je wilt doen, zonder angst voor een paniekaanval.

 

In elke module gaan we weer een stapje verder de diepte in. Je houdt gewoon toegang tot al het materiaal, dus je kunt er helemaal jouw tijd voor nemen. Speel de video's af precies op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Éen keer bekijken zal een beetje begrip brengen. Maar door ze vaker te bekijken, komt de rust echt weer terug in je systeem. 

 

In deze online training leer jij: 

 • De exacte technieken om jouw angst steeds kleiner te maken. 
 • Hoe je de overstap maakt van hoofd naar lijf
 • Een precies stappenplan: wat te doen op het moment dat je overvallen wordt door angst? 
 • Welke aanpak jij nodig hebt als je (hoog)sensitief bent. Dat is namelijk een andere aanpak dan vaak gegeven wordt in het reguliere circuit. Het gaat erom dat je eerst een basis van veiligheid vindt in jezelf. 

 

Inhoud van de online training

Module 1 – Naar meer ontspanning en Flow

In deze module leer je hoe je uit je gevoel van ‘overleven’ stapt. Je maakt nieuwe paadjes aan in je brein, die leiden naar een groter gevoel van ontspanning en balans. Er is een opdracht waarmee je dieper inzicht krijgt in de kern van jouw angst en je gaat aan de slag met dagelijks huiswerk waardoor je weer leert vertrouwen op je eigen lichaam.

 

Module 2 – Ontdek jouw veilige basis

Heb je veel angstige gedachtes en stopt jouw hoofd niet met denken? Of richt je jouw aandacht vaak op de onprettige sensaties in je lichaam? Dit schept allemaal een gevoel van controle, maar het creëert ook veel angst. Tijd om deze oude gewoontes te vervangen door nieuwe, gezonde gewoontes. Dat doe je in deze module. Je zakt weer een laag dieper in het échte gevoel van ontspanning en veiligheid. En met het krachtige dagelijkse huiswerk veranker je jouw nieuwe gewoontes steeds dieper. Resultaat? Veel meer rust in je hoofd. 

 

Module 3 – Stap in je werkelijke kracht

Je onderzoekt wat jouw unieke triggers zijn die angst oproepen bij jou. En je leert hoe je de Bliss-methode kunt inzetten op het moment dat er triggers omhoogkomen, zodat je daar niet door meegezogen wordt. Dit zorgt voor veel ontspanning in jouw hoofd en lichaam. Ook maak je een diepe verbinding met jouw innerlijke kind, waardoor er weer speelsheid en vreugde beschikbaar komt!  

 

Module 4 – Radicale zelfliefde

Onze innerlijke criticus speelt een grote rol bij angst en paniek. In deze module ontdek je precies hoe dat werkt. Je krijgt een diep inzicht in dit systeem. En je krijgt een doorbraakoefening om eindelijk los te komen van die kritische en angstige stem in jezelf. Dit opent de weg naar meer compassie en zachtheid voor jezelf.

 

Module 5 – Balans en harmonie in hoofd en lijf

Tijd om je brein volledig in balans te krijgen (brain balance). In jouw brein zit aan de ene kant oude pijn, angst en trauma en aan de andere kant innerlijke rust, vrede en het eenheidsbewustzijn. In deze module leer je een unieke methode om je hoofd heerlijk in balans te krijgen. Dat heeft direct een ontspannende werking op je gehele lichaam.

 

Extra materiaal:

- PDF- Doe dit ná een angst- of paniekaanval 

Na een angst- of paniekaanval, blijft angst nog vaak rond sluimeren in het lichaam. Inclusief allerlei onprettige sensaties. Deze kunnen er zelfs voor zorgen dat je angstig blijft. Wat te doen? In deze PDF vind je de exacte handleiding. 

- 3 begeleide oefeningen om op te zetten tijdens de angst 

Zet een van de oefeningen op zodra er angst of paniek komt opzetten en maak steeds sneller de overstap naar innerlijke rust. 

- Q&A sectie waarin ik dieper inga op vragen van cursisten.

 

Hoeveel tijd kost deze training?

* Per week ben je ongeveer 30 minuten bezig met het kijken van een video of met het meedoen van een workshop of begeleide oefening.

* Daarnaast krijg je dagelijks huiswerk - in de eerste week is dat 5 minuten per dag. Dat bouwt op naar 15 minuten per dag. Je hoeft hier natuurlijk niet te perfectionistisch mee om te gaan, maar mijn advies is wel om het dagelijks huiswerk minimaal 3x per week te doen voor het beste resultaat. 

(Je kunt altijd meer of minder tijd aan de modules besteden. Dit is een gemiddelde).   

 

 

Jouw investering voor deze training:

€ 333

 

 

Bekijk hier alvast een voorbeeld 

Benieuwd hoe het materiaal uit de training er uitziet? Hier kun je een fragment beluisteren van een van de begeleide oefeningen uit de training. 

En hieronder zie je een korte compilatie van de video's waarin ik dieper inga op de theorie. 

 

Zin in een leven vol ontspanning en vrijheid?

Ga voor een krachtige combinatie zodat jij sneller herstelt

 

Ik adviseer altijd om naast deze training ook een therapeut of coach te bezoeken voor 1-op-1 sessies. Dat kan bijvoorbeeld een lichaamsgerichte therapeut zijn. Deze training is geen vervanging van andere vormen van therapie, maar een hele krachtige aanvulling daarop. Door het volgen van deze training zal jij sneller herstellen.

 

 

Lees de ervaring van cursist Ingeborg:

Ingeborg: “Tijdens mijn angstaanvallen denk ik soms echt dat ik gek word. ‘Zie je wel, straks word je opgenomen!’ denk ik dan. De aanvallen zijn zo intens. Op zo’n moment denk ik dat het nooit meer goed komt.

Ik heb al heel veel jaren last van angst in mijn lijf, maar nooit geweten wat ik daar nou mee moest? Het komt op de gekste momenten, terwijl alles goed gaat in mijn leven. Mijn angst werd nooit dieper bekeken. ‘Maak je niet druk,’ werd er gezegd. Of ik kreeg pillen voorgeschreven.

 

Ik mocht nooit voelen van mezelf. Ik ben hooggevoelig, maar heb mijn gevoelens altijd weggedrukt. ‘Stel je niet aan,’ zeg ik dan tegen mezelf. En dan ga je maar weer door… Maar de angstige en zenuwachtige gevoelens bleven sluimeren. Door corona kwam ik ineens thuis te zitten, met man en kinderen. Toen ging het écht niet meer en ben ik op onderzoek uitgegaan.

 

Niet lang daarna kwam deze prachtige online training op mijn pad. Het heeft me zoveel rust gegeven! Er kwam ineens heel veel helderheid. Ik heb heel veel aan de oefeningen en de mooie, rustige uitleg.  Ik werk zelfs met plezier aan de training. Ik merk dat ik nu heel rustig word als ik met de angst werk. Ook al is het tegelijkertijd natuurlijk intens.

  

Ik oefen ook op momenten dat ik niet in de angst zit. Daar gebruik ik de oefeningen uit de training voor. Zo vergroot ik mijn bewustzijn steeds sneller. Nu weet ik zeker: pillen zijn voor mij niet de oplossing bij angst. Bewustzijn wel. Ja, ik groei echt razendsnel. Dat merken de mensen in mijn omgeving ook op. De training is zó helpend. Ik ben er nog niet (ik ben pas een maandje bezig), maar ik voel zeker een opening naar iets nieuws. Ik ben heel dankbaar dat deze training op mijn pad is gekomen.”

 

Voordelen van deze training:

 

Duidelijk stappenplan 

Je krijgt een duidelijk stappenplan. Dat geeft veel rust en vertrouwen. Je weet precies wat je kan doen als er angst of paniek op komt zetten.

Holistisch: hoofd, lijf én ziel 

De training is gericht op hoofd, lijf én ziel. Wetenschappelijke technieken en spirituele inzichten zijn verenigd in deze training. Een holistisch geheel dus. Zo loop je niet na een jaar weer tegen dezelfde patronen aan, omdat je maar een klein gedeelte van de oplossing hebt gekregen.

Geschikt als je hooggevoelig bent

Ben je hooggevoelig? De kans is dan groot dat je vastloopt in het reguliere circuit, omdat je je niet volledig gezien of begrepen voelt. Hier krijg je de aanpak die volledig aansluit bij jou. Veel oefeningen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die hooggevoelig/sensitief zijn. 

 

Heb je he-le-maal genoeg van je angst en paniek en wil je weer lekker in balans komen?

 

Als je verlost bent van angst en paniek: 

* Kun je het leven leiden dat écht bij jou past.

* Je wordt in de ochtend fit en enthousiast wakker.

* En natuurlijk breng je heerlijk tijd door met mensen waar jij van houdt. Familie, vrienden of gezin. Terwijl jij je relaxed voelt en helemaal op je gemak.

 

Wanneer?

Je kunt direct starten met deze training. Na betaling krijg je gelijk toegang. 

Jouw investering:

€ 333 

 

 

Hoe lang duurt de training?

De training duurt tien weken. Je krijgt om de week een nieuwe module. In totaal zijn er vijf modules, verspreid over tien weken. Je krijgt levenslang toegang tot de training, dus je kunt er veel langer over doen. En de meeste cursisten doen dat ook.

 

Eigen tempo? 

Deze training doorloop je zelfstandig en is dus individueel. De training volg je op jouw ingeplande momenten. Precies wanneer het jou uitkomt. Er is niks in groepsverband. Wel neem ik Q&A video’s op (vraag en antwoord video’s. Ik beantwoord dan de vragen van de cursisten). Hierdoor voel je dat je niet alleen bent en dat andere mensen tegen dezelfde dingen aanlopen als jij!

 

Zit er persoonlijke coaching in de training als je vragen hebt?

Als je ergens tegenaan loopt tijdens de training, bijvoorbeeld als je bepaalde oefeningen niet snapt, dan kun je mij altijd mailen. Er zit verder geen persoonlijke coaching bij. Deze online training is echt bedoeld als een aanvullende methode. Dus naast de training is het belangrijk dat jij ook een hulpverlener hebt voor 1-op-1 sessies. Deze training geeft jou de hele praktische oefeningen die je dagelijks kunt inzetten om in balans te blijven. 

 

"De combinatie is zo fijn!" 

Ingrid:"Ik zit thuis met angst en met een burn-out. De angst kost heel veel energie! Ik wil heel graag weer aan het werk als wijkverpleegkundige, maar de angst haalt mijn energie weg. Als ik in angst zit, word ik een ander mens. Ik voel anders. Ik denk anders. Ik kan dan haast niks meer. Op zo’n moment denk ik alleen maar: ik wil hier uitkomen!

Ik bekijk de video's uit de training regelmatig. Elke keer haal ik er weer andere dingen uit. Het gaat steeds dieper. Als ik in mijn angst zit vergeet ik soms wat ik nodig heb. Als ik de video's bekijk, dan wéét ik het weer. Ik zit ook in therapie, maar een dag later kan ik weer in de angst schieten. Daarom vind ik de combinatie zo fijn! Je moet het grootste werk toch zelf thuis doen namelijk. En daar helpt deze training enorm bij."

 

"Een enorme opluchting" 

Anita: “De training is zeer behulpzaam en geeft me veel inzichten. Ik kijk geregeld terug in de eerdere modules en filmpjes. Ik ben door deze training milder geworden voor mijzelf. Dat is een enorme opluchting. Ik vond het bijvoorbeeld altijd moeilijk te begrijpen waarom de angsten soms erger lijken te worden. Maar door de training snap ik dat ineens. Het geeft allemaal meer begrip voor mezelf en dat is een grote winst! Hierdoor ervaar ik ook verlichting van de enorme angst en paniek.” 

 

Klaar voor een leven vol rust en ontspanning? 

 

 

Betaal je liever in drie maandelijkse termijnen? Dat kan ook. Klik dan op de button hieronder.

* 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

* Levenslang toegang

* Direct starten 

 

Tijdelijk inclusief extra bonuspakket t.w.v. € 120  

(Dit is bijna 4 uur extra bonusmateriaal, als je nu instapt).  

 

Bonusworkshop 1

Angst voor de angst overwinnen 

Angst voor de angst is iets wat vaak voorkomt bij mensen die last hebben van angst. Dit is een hele destructieve cirkel waar je gemakkelijk in vast kunt blijven hangen. In deze bonustraining leer je hoe jij dat patroon doorbreekt. Je krijgt praktische oefeningen en een begeleide oefening die je op kunt zetten op het moment dat je angst voor de angst voelt. Zo ontstaat er al snel meer balans in je leven.

 

Bonusworkshop 2

Omgaan met hooggevoeligheid & in je eigen energie blijven  

Vermoeiend al die prikkels, als je hooggevoelig bent. En soms lijk je het ook aan te trekken: mensen komen altijd naar jou toe met hun emotionele verhalen. Hoe zet je liefdevolle grenzen en hoe zorg je ervoor dat jij jezelf niet voortdurend weggeeft? In deze workshop leer je liefdevolle manieren om bij jezelf te blijven als HSP'er. Ook is er een krachtige energetische workshop van 74 minuten waarmee je jouw (heilige) ruimte op een liefdevolle manier afbakent.

 

Bonusworkshop 3

Verhoog moeiteloos je vibraties & voel je weer vrij 

Angst kan je wereldje heel klein maken. Het kost veel energie. En vaak levert het ook veel frustratie op. In deze bonusworkshop krijg jij de precieze oefeningen in handen om jouw vibraties te verhogen. En dat betekent: veel meer positieve gevoelens! Je blijft niet zo lang meer hangen in de zware emoties, maar je shift steeds sneller naar meer ontspanning, lichtheid & een gevoel van vrijheid. Ook ontdek je hoe jij steeds meer situaties in jouw leven aan kunt trekken die werkelijk bij jou passen.

 

Janny: 'Ik heb geen last meer van mijn angst' 

Cursist Janny over haar ervaring: “Burn-out, depressie, angst…  Al sinds mijn pubertijd zit er iets zwaars in mij. Ik heb van alles geprobeerd om van mijn klachten af te komen. Van ademtherapie tot homeopathie en van cognitieve gedragstherapie tot familie-opstellingen. Na elke therapie ging het een tijdje beter maar naar verloop van tijd staken de klachten toch weer de kop op. En hobbelde ik maar weer door. Naar de volgende veelbelovende therapie. Totdat ik op een bepaald moment het gevoel had dat ik béter op de hoogte was dan de therapeut.

 

Als ik in de angst zit, is alles me teveel. Ik zie overal tegenop en kan dan dagen van tevoren al verlamd zijn als er een afspraak aankomt. Ook beslissingen nemen is dan erg lastig. Het voelt alsof er een soort kortsluiting in mijn hoofd ontstaat. Het allernoodzakelijkste lukt dan nog net, maar de rest niet meer.

 

Daarom ben ik zo blij met de training Verlost van angst. Die kan ik in mijn eigen tempo doen. En ik heb er geen afspraak voor nodig. Heerlijk!

 

Van de training heb ik geleerd om de angst toe te laten. Het er te laten zijn. Ik gebruik heel vaak de oefening voor hooggevoelige mensen. Daarin hoor ik elke keer weer iets nieuws en ik word er zo rustig van! Zeker met die fijne achtergrondmuziek erbij.

 

Van de training heb ik echt geleerd: ik ben hier voor mezélf. Daardoor kan ik beter voelen wat goed is voor míj. Voorheen was ik vaak vooral bezig met de behoeftes en de pijn van anderen. Nu zorg ik steeds beter voor mezelf. Ik voel steeds beter wat ik nodig heb en daar handel ik ook naar. 

 

Het allermooiste? Ik heb geen last meer van mijn angst. Ik slaap goed én ik heb voldoende energie om te doen wat ik wil doen.”

 

Cursisten over de trainingen van Bliss Academy: 

"Jouw training kon ik op momenten doen wanneer ik daar energie voor had maar ook op momenten dat ik het nodig had."  

 

"Voor het eerst in lange tijd had ik weer een echt geluksmoment!"  

 

"Ik twijfelde omdat ik al zoveel had geprobeerd. En ik heb nooit zoveel voor mezelf over, dus dan is het lastig om geld uit te geven. Ik heb nu een betere balans en geen schaamte meer! Ik heb ook EMDR-therapie. Ik vond de combinatie heel fijn werken." 

 

"Ik had zoveel herkenning bij de filmpjes, dit heeft me goed gedaan. Ik heb een groot deel van mijn herstel te danken aan jouw training ." 

 

"Door de training lukte het me om uit een heel diep dal te komen. Het heeft me geholpen om weer terug te komen bij mezelf." 

 

"Ik ben van héél ver gekomen met angst- en paniekaanvallen. Ik kan nu eindelijk weer over werk na gaan denken. Een hele grote stap vooruit voor mij. Ik heb heel veel aan de training gehad." 

Veel gestelde vragen & antwoorden

Kan ik medicijnen blijven slikken tijdens training?

Vraag: Ik slik medicijnen voor mijn angsten. Het heeft een sterk effect, maar ik wil er niet verslaafd aan raken. Kan ik tijdens de training gewoon doorgaan met de medicijnen?’

Antwoord: Je kunt het advies van de huisarts gewoon aanhouden tijdens de training. Heel goed als je de training start, omdat je op die manier ook andere methodes krijgt aangereikt om met de angsten om te gaan.

Door de oefeningen uit de training krijg je meer vertrouwen in jezelf en in jouw lichaam en je leert steeds beter omgaan met de angsten. Daardoor is het uiteindelijk mogelijk om je medicijnen af te bouwen – als je dat verlangen hebt. Dit moet je natuurlijk in goed overleg doen met jouw arts, want het verschilt altijd per persoon of dit verstandig is.

Wat als ik niet technisch ben?

Je krijgt overal duidelijke uitleg bij. Ook mijn klanten die totaal niet technisch zijn aangelegd,  vinden heel gemakkelijk hun weg. Ik gebruik een simpel systeem. En mocht het toch niet lukken? Dan mag je mij altijd mailen op info@blissacademy.nl. Ik of iemand van mijn team helpt jou graag verder.

Ik heb kinderen / een druk leven. Kan ik de training toch volgen?

Je bekijkt de lessen in je eigen tijd. En je kunt dus zelf bepalen wanneer jij ruimte hebt om de video’s te kijken. Dat is heel handig met kleine kinderen of met een drukke baan. Ook kun je zelf bepalen hoe lang je over een module doet. Je houdt gewoon toegang tot de lessen, dus neem je tijd! 

Ik blijf twijfelen… Wat nu?

Antwoord: Je kunt de eerste module in elk geval proberen. Dan voel je of de training past bij jou. Vind je het niks? Als je mij binnen 14 dagen mailt na aankoop van de training, dan krijg je gewoon je geld terug. Zo loop jij dus geen risico.  

Helpt de training bij angst voor de angst?

Ja, angst voor de angst is voor heel veel mensen een groot thema. We gaan daar ook mee aan de slag in de training. Er zijn een paar belangrijke vaardigheden om te oefenen en die krijg je allemaal. Je krijgt daarvoor dagelijks huiswerk van 5 tot 10 minuten. 

Zo leer je uiteindelijk om er steeds beter mee om te gaan. Het resultaat is dat de angst afneemt en dat je meer dingen gaat doen die je voorheen niet deed.

Nu zit de angst achter het stuur. Jij mag weer achter dat stuur gaan zitten.

Er is zelfs nog een extra bonusprogramma voor de cursisten die zich nu inschrijven: helemaal gericht op het loslaten van de angst voor de angst! Zo word je hier dus extra goed bij geholpen. 

Wat als ik al veel geprobeerd heb?

Vraag: Ik zit al lang in behandeling. Onder andere met cognitieve  therapie, schematherapie, emdr, ademtherapie, hypnotherapie. Ik ben radeloos. Niks brengt mij de gewenste rust. Kan deze training mij helpen?'

 

Antwoord: 'Heel veel van mijn cursisten hebben al veel geprobeerd. Het loskomen van angst kan echt een enorme zoektocht zijn. Deze training is geen quick fix, maar een duurzame oplossing om uiteindelijk rustiger en kalmer te worden.

Je krijgt dagelijks huiswerk, waarmee je leert om meer kalmte te brengen in je systeem. Dit zijn vaardigheden die er absoluut voor zorgen dat je je rustiger gaat voelen.

Hier is wel wat zelfdiscipline voor nodig - al heb ik de oefeningen zo kort mogelijk gehouden (5 tot 15 minuten per dag). 

Natuurlijk kan ik geen 100% garanties geven. Ik kan je alleen maar laten weten wat de ervaringen van andere cursisten zijn. Zoals Gino die zegt: "Van alles wat ik geprobeerd heb, hebben deze oefeningen mij het meest gebracht. Ik ben niet langer op zoek. Ik ben ervan overtuigd dat dit de beste manier is om mijn angsten kleiner te maken." 

Verstijving in lichaam / spierspanningen. Wat nu?

Vraag: Mijn lichaam verstijft heel vaak. Daardoor ben ik snel moe. Past de training ook bij deze klachten?

Antwoord: 'Verstijving kun je ook beschrijven als: bevriezen. Dat is een onderdeel van het overlevingsmechanisme (vecht, vlucht, bevries). En als je daarin zit, zit je in de angst.

Met de training Verlost van Angst krijg je de praktische methodes waardoor je leert om uit het overlevingssysteem te stappen en om weer in de ontspanning en balans te komen. 

Het is geen quick fix natuurlijk: het kost wat aandacht en oefening. Maar ik heb de oefeningen zo opgesteld dat je precies die vaardigheden leert die je nodig hebt om uit de verstijving te komen. Ook spierspanning zal dan langzaam losgelaten worden.'

Ik heb al andere hulpverleners. Wordt deze training dan teveel?

Deze training is juist bedoeld voor mensen die al begeleiding hebben van een psycholoog of coach. Dat geeft de snelste en beste resultaten. Dus supergoed als je kiest voor een combinatie! 

Maar als je op dit moment al meer dan 3 hulpverleners hebt, dan zou ik zeggen... Wacht maar even. Er zit natuurlijk een grens aan hoeveel je tegelijkertijd kunt doen. 

Ik heb geen discipline of tijd om te oefenen

In dat geval past deze training niet bij jou en is het beter dat je iets anders zoekt. Ik heb mijn uiterste best gedaan om krachtige oefeningen te maken, die ook heel kort zijn. Maar een deel van het werk moet je echt zelf doen. Natuurlijk hoef je niet elke dag te trainen en de ene week zal het beter lukken dan de andere. Maar ik zoek wel cursisten die bereid zijn om minimaal 3x per week een kwartier te oefenen.

Het gaat erom dat je níeuwe patronen aanleert. En dat is net zoals het leren bespelen van een muziekinstrument: er is wel wat oefening nodig om vooruit te komen. 

Werkt de training ook bij onverklaarbare angsten?

Absoluut. Vaak is het (nog) niet duidelijk bij cursisten waar hun angsten precies  vandaan komen. Het kan een angst zijn uit de familielijn bijvoorbeeld of er zit een vroeger trauma in je lijf opgeslagen, zonder dat jij je daar bewust van bent.

Dat kan naar boven komen in de vorm van angst of paniek en dat kan overweldigend voelen. Er zijn dan een aantal concrete stappen die je kunt zetten op dat moment. Die krijg je allemaal in deze training. 

Je hoeft dus niet te weten waar je precies bang voor bent. 

(Ik kwam er soms járen later pas achter waar een angst nou precies vandaan kwam. Voor nu is het belangrijker dat je weet hoe je de angsten los kan laten. Dat is belangrijker dan altijd precíes weten waar de angst vandaan komt).

 

 

Heb je nog vragen over de training?

Mail mij gerust via info@blissacademy.nl

 

Sluit jij je ook aan bij de groep bewuste mensen die de kracht van de Bliss-methode al ervaren?

Wil jij het vertrouwen weer terugkrijgen in jezelf en in jouw lichaam?

 

Betaal je liever in drie maandelijkse termijnen? Klik dan op onderstaande button

* 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

* Levenslang toegang

* Direct starten 

 

 

 

Deze training is bedoeld als een aanvullende methode. Het is geen vervanging voor de behandeling van een bevoegde professional. Het is belangrijk dat je ook begeleiding krijgt van een psycholoog of (lichaamsgerichte) coach. De combinatie van 1-op-1 begeleiding samen met deze online training zorgt voor een krachtig resultaat. Daarmee heb je echt een gouden combinatie in handen. Vragen over de oefeningen uit deze training kun je uiteraard altijd stellen aan mij. Voor persoonlijke vragen over jouw levenssituatie of acute situaties, verwijs ik je door naar jouw therapeut/coach.