Worstel jij met angst en paniek? Je hoeft niet in gevecht te blijven. Ontdek de Bliss-methode; een krachtige manier om jezelf te verlossen van je angsten. Schrijf je in voor deze online training en kom terug bij jezelf. 

 

Herken je dit? 

* "Mijn angst voelt vaak als een gevecht. Een strijd." 

* "Tijdens de angst krijg ik moeilijk controle over mijn hoofd of lijf."  

* "Soms voelt het haast alsof ik gek word."

 

  • Je vindt het lastig om contact te maken met je lichaam.
  • Je voelt je soms net een wandelend hoofd.
  • Je bent snel overprikkeld.
  • Soms voel je je haast verlamd door de angst.
  • Je hebt al veel (therapieën) geprobeerd.

 

Het kan zijn dat je aanvallen van angst of intense paniek hebt. Je lijf kan verlamd voelen, je kunt niet meer helder denken en het lijkt alsof je er nooit meer ‘uit’ gaat komen. Veel mensen hebben (daarnaast) ook last van chronische angst. Je voelt misschien wel dat de angst 'oud' is. Maar het zit nog wel in je lijf! En het veroorzaakt daar ook allerlei klachten zoals verstijving, slapeloosheid of spanning in je spieren. Dit kost allemaal waanzinnig veel energie... Heb je helemaal genoeg van die angsten en wil je weer ontspannen kunnen leven? 

 

Er is een manier om uit je angst en paniek te komen. 

Je hoeft niet gevangen te blijven. 

 

Een nieuw bewustzijn 

Steeds meer mensen maken op dit moment de overstap: van overleven naar werkelijk léven. Onze intuïtie, de wijsheid van ons hart en een diepe verbinding met de natuur wordt steeds belangrijker. Maar die overstap uit het (collectieve) overlevingssysteem kan erg intens zijn. Er komt allerlei oude shit omhoog. Oude pijn, trauma’s, angsten. En jij denkt: Huh? Dit had ik toch alláng achter me gelaten?!  

 

Wellicht schiet jouw lijf soms 'ineens' in de angst en heb je geen idee waar dit allemaal vandaan komt…

 

Misschien voel je dat je in het reguliere circuit niet genoeg vooruit komt. Veel psychologen werken nog met verouderde technieken. Problemen worden bijvoorbeeld alleen aangepakt vanuit het hoofd. Maar voor een groep (sensitieve) mensen werkt dit niet meer, of niet voldoende. Vaak heb je nog extra technieken nodig om je bewustzijn te vergroten en om uit de angst en paniek te stappen. En dat leer je met de Bliss-methode. 

 

 Zin in een leven vol ontspanning en vrijheid?

Als je verlost raakt van angst, gaat jouw levenskwaliteit enorm vooruit. Je voelt je weer blij. Rustig. Relaxed. Je kunt weer afspreken met mensen, zonder dat jij jezelf de hele tijd afvraagt: kan ik dat wel aan? Je leeft dan:   

* Meer vanuit flow. Minder vanuit controle. 

* Meer vanuit intuïtie. Minder vanuit het hoofd.

* Meer vanuit mogen. Minder vanuit móeten. 

 

"Dit is een top training als je paniek hebt. Het geeft handvaten hoe je de paniek de kop in kunt drukken. Ik heb nu geen paniekaanvallen meer. Superfijn!!! Nu kan eindelijk de rust weer terugkeren in mijn systeem." ~ Cursist Verlost van Angst

 

Welkom! Ik ben Lieke Meertens  

Expert op het gebied van angst, burn-out en het luisteren naar je hart. In de afgelopen tien jaar heb ik al duizenden mensen mogen inspireren om weer te leven vanuit de wijsheid van hun hart. Dat doe ik met video’s, blogs, de podcast Bliss-talk en met online trainingen zoals Verlost van Angst.

Ook ik kreeg enkele jaren geleden te maken met flinke angst en paniek. Zowel chronische angst als  intense angst- en paniekaanvallen. Het werd steeds erger, totdat ik uiteindelijk mijn huis nauwelijks meer uit durfde.  

Ik werd voortdurend overprikkeld. Elk geluidje kon al teveel zijn. Soms begon mijn lichaam heftig te beven bij een angstaanval. Het was de donkerste periode van mijn leven. Ik werd er diep wanhopig van. Ik snapte er niks van, want ik mediteerde bijvoorbeeld al erg lang. Maar dat hielp dus niet genoeg. Ook in de reguliere therapie voelde ik me niet begrepen. Daar lag het antwoord ook niet...

 

Na een intense zoektocht, vond ik eindelijk de oplossing. Ik zocht o.a. hulp bij internationale leraren die al heel ver zijn op het gebied van bewustzijn. En ik dook in de nieuwste inzichten op het gebied van mindfulness en neuropsychologie. Alle wijsheid heb ik vervolgens vertaald naar praktische actiestappen. 

 

Er zijn een aantal belangrijke stappen om verlost te raken van angst, die je niet leert bij een reguliere psycholoog of coach. Daar maakte ik een praktisch stappenplan van. Dit is de Bliss-methode geworden. De methode wordt inmiddels ook omarmd door honderden andere mensen die óók last hadden van deze intense klachten. 

 

Wil je ook de kracht ervaren van de Bliss-methode? Dit is wat anderen erover zeggen:

 

Jacco: 'Heel fijn en rustgevend. Precies wat ik nodig had. Voorbij de angst terug naar de bron van liefde en vertrouwen.'    

Siti: 'Meteen voelde ik de angst uit mijn lichaam verdwijnen en begon ik de positieve sensaties waar te nemen!' 

Debbie: 'Heel erg fijn. Ik heb een angststoornis, waardoor mijn gedachten een eigen leven leiden. Dit helpt me om te landen en te voelen. Dankjewel 💖' 

 

De Bliss-methode: in 5 stappen van angst naar innerlijke rust

De Bliss-methode is een eenvoudig 5-stappenplan. Hiermee kun je elke vorm van angst of stress oplossen. De methode combineert diverse technieken uit het oosten en westen, hierdoor is het een holistisch geheel. We gaan aan de slag met neuropsychologie, zelfcompassie, mindfulness plus het vergroten van je bewustzijn.  

* Het zijn heldere en duidelijke stappen. 

* Je kunt de methode altijd en óveral toepassen. 

* Het maakt niet uit waar je bang voor bent. Je kunt de heldere methode toepassen op elk thema. 

 

 

Een leven zonder al die angsten…

Hoe word je wakker in de ochtend als je absoluut geen last zou hebben van angst of paniek?

 

Stel je eens een leven voor zónder al die angsten... Je kunt weer lekker aan het werk. Werk doen waar jouw hart ligt. Je kunt grote wandelingen of fietstochten maken in de natuur. Misschien wil je mooie muziek maken? Of droom je vooral van rust en stilte. Een hutje op de hei...? 

 

Het is allemaal mogelijk. 

Angst hoeft jou niet te belemmeren. 

Ook al voelt het leven nú als een constante strijd. 

 

De Bliss-methode werkt bij angst en paniek

Jouw emotionele leven kan heel snel verbeterd worden als je het juiste stappenplan hebt. Je kunt dan weer alle dingen doen waar jij blij van wordt. En het verhoogt de kwaliteit van je leven drastisch. Jij verdient een leven vol innerlijke rust. Een leven waarin jij jouw hart kan volgen.

 

 

'Ik zat al jaren bij de psychiater. Maar nú ben ik pas echt hersteld.'

~ Cursist van Bliss Academy 

 

Opzet van deze online training

Oké, hoe werkt deze online training Verlost van angst? Het is een concreet stappenplan dat voor jou klaarstaat. In totaal zijn er 5 modules. Elke twee weken ontvang jij een nieuwe module in je inbox. Je volgt de training dus helemaal online; je hoeft er de deur niet voor uit. Ook volg je alles in jouw eigen tijd en tempo. In deze 5 modules leer je álles wat je nodig hebt om jezelf te verlossen van angst en paniek. 

 

In de modules vind je:

  • Verhelderende video's waarin je meer leert over het vergroten van je bewustzijn en het stoppen van angst en paniek. Je leert precies hoe jij balans krijg in jouw systeem. Hierdoor ontstaat rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam.
  • Schrijfopdrachten om meer inzicht te krijgen in de oorsprong van jouw angsten. 
  •  Begeleide oefeningen die je kunt opzetten tijdens de angst en paniek. Hierdoor krijg je snel meer vertrouwen in jezelf én in jouw lichaam.
  • Lichaamsgerichte oefeningen waardoor je sneller in je lijf komt (ipv alleen maar in je hoofd).
  • Energetische oefeningen waarmee jij je veiliger gaat voelen hier op aarde.

 

Ook ga je aan de slag met dagelijks huiswerk van ongeveer 15 minuten, zodat je weer op jezelf en je lichaam vertrouwt. Zo kun je weer de activiteiten gaan ondernemen die je wílt doen, zonder angst voor een paniekaanval.

 

In elke module gaan we weer een stapje verder de diepte in. Je houdt gewoon toegang tot al het materiaal, dus je kunt er helemaal jouw tijd voor nemen. Je kunt de video’s altijd afspelen, precies op de momenten wanneer jij daar behoefte aan hebt. Éen keer bekijken zal een beetje begrip brengen. Maar door ze vaker te bekijken, komt de rust echt weer terug in je systeem. 

 

Inhoud van de online training

Module 1 – Naar meer ontspanning en Flow

Na deze module weet je precies hoe jij voortaan de overstap kunt maken van angst naar liefde. Je maakt nieuwe paadjes aan in je brein, die leiden naar een groter gevoel van ontspanning en balans. Je krijgt dieper inzicht in de kern van jouw angst /stress.  Ook ontdek je hoe je op een veilige manier contact kunt maken met je lichaam.

 

Module 2 – Ontdek jouw veilige basis

In deze module zak je een laag dieper in het gevoel van veiligheid. Je onderzoekt waar de veiligheid zit in jouw lichaam. Heb je veel angstige gedachtes en stopt jouw hoofd niet met denken? Je leert precies hoe je dit oude patroon kunt overstijgen. Zo komt er weer rust in je hoofd. Met energetische oefeningen maak je verbinding met jouw eigen heilige ruimte.

 

Module 3 – Stap in je werkelijke kracht

Je onderzoekt wat jouw unieke triggers zijn die angst oproepen bij jou. En je leert hoe je de Bliss-methode kunt inzetten op het moment dat er triggers omhoogkomen, zodat je daar niet door meegezogen wordt. Dit zorgt voor veel ontspanning in jouw hoofd en lichaam. Ook maak je een diepe verbinding met jouw innerlijke kind, waardoor er weer speelsheid en vreugde beschikbaar komt!  

 

Module 4 – Radicale zelfliefde

Onze innerlijke criticus speelt een grote rol bij angst en paniek. In deze module ontdek je precies hoe dat werkt. Je krijgt een diep inzicht in dit systeem. En je krijgt een doorbraakoefening om eindelijk los te komen van die kritische en angstige stem in jezelf. Dit opent de weg naar meer compassie en zachtheid voor jezelf.

 

Module 5 – Balans en harmonie in hoofd en lijf

Tijd om je brein volledig in balans te krijgen (brain balance). In jouw brein zit aan de ene kant oude pijn, angst en trauma en aan de andere kant innerlijke rust, vrede en het eenheidsbewustzijn. In deze module leer je een unieke methode om je hoofd heerlijk in balans te krijgen. Dat heeft direct een ontspannende werking op je gehele lichaam.

 

Jouw investering voor deze training:

€ 349 

 

 

Bekijk hier alvast een voorbeeld 

Benieuwd hoe het materiaal uit de training er uitziet? Hier kun je een fragment beluisteren van een van de begeleide oefeningen uit de training. 

En hieronder kun je een korte compilatie zien van de video's waarin ik dieper inga op de theorie. 

Ga voor een krachtige combinatie zodat jij sneller herstelt

 

Ik adviseer altijd om naast deze training ook een therapeut of coach te bezoeken voor 1-op-1 sessies. Dat kan bijvoorbeeld een lichaamsgerichte therapeut zijn. Deze training is geen vervanging van andere vormen van therapie, maar een hele krachtige aanvulling daarop. Door het volgen van deze training zal jij sneller herstellen.

 

De video's kun je altijd gebruiken op momenten dat er angst of paniek komt opzetten. Je maakt dan weer de shift naar innerlijke rust. Zo blijf je niet vasthangen in je angst. Want dat kost alleen maar energie én het is een te grote aanslag op je lijf en immuunsysteem.

Lees de ervaring van cursist Ingeborg:

Ingeborg: “Tijdens mijn angstaanvallen denk ik soms echt dat ik gek word. ‘Zie je wel, straks word je opgenomen!’ denk ik dan. De aanvallen zijn zo intens. Op zo’n moment denk ik dat het nooit meer goed komt.

Ik heb al heel veel jaren last van angst in mijn lijf, maar nooit geweten wat ik daar nou mee moest? Het komt op de gekste momenten, terwijl alles goed gaat in mijn leven. Mijn angst werd nooit dieper bekeken. ‘Maak je niet druk,’ werd er gezegd. Of ik kreeg pillen voorgeschreven.

 

Ik mocht nooit voelen van mezelf. Ik ben hooggevoelig, maar heb mijn gevoelens altijd weggedrukt. ‘Stel je niet aan,’ zeg ik dan tegen mezelf. En dan ga je maar weer door… Maar de angstige en zenuwachtige gevoelens bleven sluimeren. Door corona kwam ik ineens thuis te zitten, met man en kinderen. Toen ging het écht niet meer en ben ik op onderzoek uitgegaan.

 

Niet lang daarna kwam deze prachtige online training op mijn pad. Het heeft me zoveel rust gegeven! Er kwam ineens heel veel helderheid. Ik heb heel veel aan de oefeningen en de mooie, rustige uitleg.  Ik werk zelfs met plezier aan de training. Ik merk dat ik nu heel rustig word als ik met de angst werk. Ook al is het tegelijkertijd natuurlijk intens.

  

Ik oefen ook op momenten dat ik niet in de angst zit. Daar gebruik ik de oefeningen uit de training voor. Zo vergroot ik mijn bewustzijn steeds sneller. Nu weet ik zeker: pillen zijn voor mij niet de oplossing bij angst. Bewustzijn wel. Ja, ik groei echt razendsnel. Dat merken de mensen in mijn omgeving ook op. De training is zó helpend. Ik ben er nog niet (ik ben pas een maandje bezig), maar ik voel zeker een opening naar iets nieuws. Ik ben heel dankbaar dat deze training op mijn pad is gekomen.”

 

Voordelen van deze training:

 

Duidelijk stappenplan 

Je krijgt een duidelijk stappenplan. Dat geeft veel rust en vertrouwen. Je weet precies wat je kan doen als er angst of paniek op komt zetten.

Holistisch: hoofd, lijf én ziel 

De training is gericht op hoofd, lijf én ziel. Wetenschappelijke technieken en spirituele inzichten zijn verenigd in deze training. Een holistisch geheel dus. Zo loop je niet na een jaar weer tegen dezelfde patronen aan, omdat je maar een klein gedeelte van de oplossing hebt gekregen.

Geschikt als je hooggevoelig bent

Ben je hooggevoelig? De kans is dan groot dat je vastloopt in het reguliere circuit, omdat je je niet volledig gezien of begrepen voelt. Hier krijg je de aanpak die volledig aansluit bij jou. Veel oefeningen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die hooggevoelig/sensitief zijn. 

 

Heb je he-le-maal genoeg van je angst en paniek en wil je weer lekker in balans komen?

 

Als je verlost bent van angst en paniek: 

* Kun je het leven leiden dat écht bij jou past.

* Je wordt in de ochtend fit en enthousiast wakker.

* En natuurlijk breng je heerlijk tijd door met mensen waar jij van houdt. Familie, vrienden of gezin. Terwijl jij je relaxed voelt en helemaal op je gemak.

 

Wanneer?

Training start 30 september 2022. 

 

Jouw investering voor deze training:

€ 349 

 

 

Hoe lang duurt de training?

De training duurt tien weken. Je krijgt om de week een nieuwe module. In totaal zijn er vijf modules, verspreid over tien weken. Je krijgt levenslang toegang tot de training, dus je kunt er veel langer over doen. En de meeste cursisten doen dat ook.

 

Groep of eigen tempo?

Deze training doorloop je zelfstandig en is dus individueel. De training volg je op jouw ingeplande momenten. Precies wanneer het jou uitkomt. Er is niks in groepsverband. Ook is er geen contact met andere cursisten. Wel neem ik Q&A video’s op (vraag en antwoord video’s. Ik beantwoord dan de vragen van de cursisten). Hierdoor voel je dat je niet alleen bent en dat andere mensen tegen dezelfde dingen aanlopen als jij!

 

Chronische angst

Heb jij last van chronische angst? Ook dat komt aan bod in de training. Dus de training is gericht op mensen die chronische angst hebben, hevige aanvallen, óf een combinatie daarvan. 

 

Zit er persoonlijke coaching in de training als je vragen hebt?

Als je ergens tegenaan loopt tijdens de training, bijvoorbeeld als je bepaalde oefeningen niet snapt, dan kun je mij altijd mailen. Er zit verder geen persoonlijke coaching bij. Deze online training is echt bedoeld als een aanvullende methode. Dus naast de training zou ik zeker aanraden om nog iemand te bezoeken voor 1-op-1 sessies.

 

"De combinatie is zo fijn!" 

Ingrid:"Ik zit thuis met angst en met een burn-out. De angst kost heel veel energie! Ik wil heel graag weer aan het werk als wijkverpleegkundige, maar de angst haalt mijn energie weg. Als ik in angst zit, word ik een ander mens. Ik voel anders. Ik denk anders. Ik kan dan haast niks meer. Op zo’n moment denk ik alleen maar: ik wil hier uitkomen!

Ik bekijk de video's uit de training regelmatig. Elke keer haal ik er weer andere dingen uit. Het gaat steeds dieper. Als ik in mijn angst zit vergeet ik soms wat ik nodig heb. Als ik de video's bekijk, dan wéét ik het weer. Ik zit ook in therapie, maar een dag later kan ik weer in de angst schieten. Daarom vind ik de combinatie zo fijn! Je moet het grootste werk toch zelf thuis doen namelijk. En daar helpt deze training enorm bij."

 

"Een enorme opluchting" 

Anita: “De training is zeer behulpzaam en geeft me veel inzichten. Ik kijk geregeld terug in de eerdere modules en filmpjes. Ik ben door deze training milder geworden voor mijzelf. Dat is een enorme opluchting. Ik vond het bijvoorbeeld altijd moeilijk te begrijpen waarom de angsten soms erger lijken te worden. Maar door de training snap ik dat ineens. Het geeft allemaal meer begrip voor mezelf en dat is een grote winst! Hierdoor ervaar ik ook verlichting van de enorme angst en paniek.” 

 

* Op 30 september 2022 krijg je de eerste module

* Levenslang toegang tot al het materiaal

* 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

 

Janny: 'Ik heb geen last meer van mijn angst' 

Cursist Janny over haar ervaring: “Burn-out, depressie, angst…  Al sinds mijn pubertijd zit er iets zwaars in mij. Ik heb van alles geprobeerd om van mijn klachten af te komen. Van ademtherapie tot homeopathie en van cognitieve gedragstherapie tot familie-opstellingen. Na elke therapie ging het een tijdje beter maar naar verloop van tijd staken de klachten toch weer de kop op. En hobbelde ik maar weer door. Naar de volgende veelbelovende therapie. Totdat ik op een bepaald moment het gevoel had dat ik béter op de hoogte was dan de therapeut.

 

Als ik in de angst zit, is alles me teveel. Ik zie overal tegenop en kan dan dagen van tevoren al verlamd zijn als er een afspraak aankomt. Ook beslissingen nemen is dan erg lastig. Het voelt alsof er een soort kortsluiting in mijn hoofd ontstaat. Het allernoodzakelijkste lukt dan nog net, maar de rest niet meer.

 

Daarom ben ik zo blij met de training Verlost van angst. Die kan ik in mijn eigen tempo doen. En ik heb er geen afspraak voor nodig. Heerlijk!

 

Van de training heb ik geleerd om de angst toe te laten. Het er te laten zijn. Ik gebruik heel vaak de oefening voor hooggevoelige mensen. Daarin hoor ik elke keer weer iets nieuws en ik word er zo rustig van! Zeker met die fijne achtergrondmuziek erbij.

 

Van de training heb ik echt geleerd: ik ben hier voor mezélf. Daardoor kan ik beter voelen wat goed is voor míj. Voorheen was ik vaak vooral bezig met de behoeftes en de pijn van anderen. Nu zorg ik steeds beter voor mezelf. Ik voel steeds beter wat ik nodig heb en daar handel ik ook naar. 

 

Het allermooiste? Ik heb geen last meer van mijn angst. Ik slaap goed én ik heb voldoende energie om te doen wat ik wil doen.”

 

Cursisten over de trainingen van Bliss Academy: 

"Jouw training kon ik op momenten doen wanneer ik daar energie voor had maar ook op momenten dat ik het nodig had."  

 

"Voor het eerst in lange tijd had ik weer een echt geluksmoment!"  

 

"Ik twijfelde omdat ik al zoveel had geprobeerd. En ik heb nooit zoveel voor mezelf over, dus dan is het lastig om geld uit te geven. Ik heb nu een betere balans en geen schaamte meer! Ik heb ook EMDR-therapie. Ik vond de combinatie heel fijn werken." 

 

"Ik had zoveel herkenning bij de filmpjes, dit heeft me goed gedaan. Ik heb een groot deel van mijn herstel te danken aan jouw training ." 

 

"Door de training lukte het me om uit een heel diep dal te komen. Het heeft me geholpen om weer terug te komen bij mezelf." 

 

"Ik ben van héél ver gekomen met angst- en paniekaanvallen. Ik kan nu eindelijk weer over werk na gaan denken. Een hele grote stap vooruit voor mij. Ik heb heel veel aan de training gehad." 

 

 

Heb je nog vragen over de training?

Mail mij gerust via info@blissacademy.nl

 

Sluit jij je ook aan bij de groep bewuste mensen die de kracht van de Bliss-methode al ervaren?

* Op 30 september 2022 krijg je de eerste module

* Levenslang toegang tot al het materiaal

* 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

 

Of betaal in 3 termijnen met de button hieronder:

 

(Let op: ook als je betaalt in termijnen, ga je een betaalverplichting aan voor het hele bedrag. Uitzondering hierop is de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie). 

 

* Op 30 september 2022 krijg je de eerste module

* Levenslang toegang tot al het materiaal

* 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

 

 

 

Deze training is bedoeld als een aanvullende methode. Het is geen vervanging voor de behandeling van een bevoegde professional. Vragen over de oefeningen kun je uiteraard altijd stellen. Voor persoonlijke vragen over jouw levenssituatie of acute situaties, verwijs ik je door naar jouw therapeut/coach.