Workshop: Bewaak je eigen ruimte

(& laat energiezuigers los)

 

Donderdag 26 november van 20:00 tot 21:15 uur 

Vaak lopen we leeg omdat we onze eigen ruimte niet innemen. We vinden het bijvoorbeeld egoïstisch om voor onszelf te kiezen. We willen graag voor anderen klaarstaan, maar laten ons vervolgens ‘leegzuigen’. Of we willen graag zo liefdevol mogelijk zijn voor anderen, maar overtreden daarmee onze eigen grenzen.

 

Er zijn allerlei oefeningen om jezelf te beschermen tegen energiezuigers, zoals het omdoen van een denkbeeldige mantel. Maar dit soort oefeningen werken niet of nauwelijks als jij diep van binnen nog steeds oude overtuigingen hebt die de boel saboteren. Bovendien kunnen sommige oefeningen ervoor zorgen dat je afgesneden raakt van de buitenwereld.

 

Het is dus noodzakelijk om naar de kern te gaan. In deze workshop kijken we naar onze diepgewortelde overtuigingen. Het is belangrijk om die overtuigingen te doorzien. Pas daarna kun je nieuwe keuzes gaan maken die gezonder zijn voor jou. We werken met intuïtieve schrijfopdrachten die een dieper inzicht geven in jouw patronen. Ook maak je contact met je hart waardoor je weet welke stappen jij mag gaan zetten om jouw eigen ruimte beter te begrenzen.

 

Wat je leert in deze workshop:

 

* De belangrijkste saboterende patronen die het lastig maken om jouw ruimte in te nemen. 

* De manier om uit jouw oude patronen te stappen en om liefdevolle grenzen in te stellen.

* Zo ga je het beste om met energiezuigers in jouw omgeving.

* Manieren om jezelf weer op te vullen van binnenuit (dat geeft ademruimte!).

* Praktische oefeningen om jouw persoonlijke ruimte te bewaken die je dagelijks kunt doen. 

 

Het bewaken van je eigen ruimte zorgt ervoor dat jouw energie beter door kan stromen. Je zit lekkerder in je vel en je krijgt steeds meer ademruimte. We werken in deze workshop onder andere met intuïtieve schrijfopdrachten. Deze geven een dieper inzicht in jouw patronen. Dus houd pen en papier bij de hand. Je hoeft hiervoor niet mooi of correct te kunnen schrijven. 

 

Wanneer

Donderdagavond 26 november van 20:00 tot 21:15 uur.

 

 Kun je er niet live bij aanwezig zijn? Je kunt dan meedoen met de herhaling. Een uur na afloop van de workshop ontvang je per mail een link waarmee je deze herhaling kan bekijken. Deze replay blijft 14 dagen beschikbaar. (De workshop is na afloop niet meer te koop, dus schrijf je op tijd in als je wilt meedoen). 

 

Kosten: € 20

 

Wat gaan we doen? 

Tijdens de workshop deel ik een stuk theorie. Ook gaan we aan de slag met intuïtieve schrijfopdrachten.

Jij komt zelf niet in beeld. In de chat is er ruimte om vragen te stellen. 

 

Praktische informatie

Na aanmelding en betaling krijg jij een link toegestuurd in je inbox. Hiermee heb jij toegang tot de workshop. Check op tijd of je een bevestiging in je inbox hebt ontvangen. Kijk ook in je spam-folder. Heb je niks ontvangen? Mail ons dan op info@blissacademy.nl

 

Inschrijven & kosten

De kosten voor deze workshop zijn € 20. Meedoen? Klik op de button hieronder om je direct in te schrijven.

Neem je ruimte in & laat jouw licht voluit schijnen