Workshop: het helen van je innerlijke kind

5-stappenplan om jouw innerlijke kind te helen & te leven met meer plezier

 

Als we het contact verliezen met ons innerlijke kind, verliezen we vaak ook energie, levenslust, speelsheid & plezier. We móeten dan vooral veel van onszelf. En we voelen de zware verantwoordelijkheid van het leven op ons drukken.

In ons innerlijke kind zit ontzettend veel wijsheid. Als je liefdevol aanwezig kunt zijn met dit deel van jou, gaat jouw leven op alle vlakken beter worden. Je voelt meer vreugde, je gunt jezelf steeds meer en je krijgt meer energie.

Op zondagochtend 11 oktober geef ik een online workshop om een diepe verbinding te maken met jouw innerlijke kind.

 

Wat je leert in deze workshop:

* Een moeiteloze methode om verbinding te maken met jouw innerlijke kind.

* Wat je prioriteit moet geven om jouw innerlijke kind te helen.

* Zó stap je weer in de speelsheid van jouw innerlijke kind.

* Wat te doen als jouw innerlijke kind trauma’s heeft.

* De negatieve impact die jouw innerlijke criticus heeft op het innerlijke kind (en hoe je jouw criticus tot rust brengt).

 

Ook vertel ik de nummer-1-reden waarom we het contact verliezen met ons innerlijke kind en hoe je weer een diepe connectie maakt met dit belangrijke deel van jou. We werken in deze workshop onder andere met intuïtieve schrijfopdrachten, een visualisatie en een ontspanningsoefening.

 

Wanneer: zondagochtend 11 oktober van 10:00 tot 11:30 uur.

Kosten: € 30

Meedoen? Klik op deze link om je direct in te schrijven. 

 

Na aanmelding en betaling krijg je een link waarmee je op de betreffende tijd in kunt loggen. Check op tijd of je een bevestiging in je inbox hebt ontvangen. Kijk ook in je spam-folder. Heb je niks ontvangen? Mail ons dan op info@blissacademy.nl.