Workshop: het helen van je innerlijke kind

5-stappenplan om jouw innerlijke kind te helen & te leven met meer plezier

 

Als we het contact verliezen met ons innerlijke kind, verliezen we vaak ook energie, levenslust & plezier. We móeten dan vooral veel van onszelf. En we voelen de zware verantwoordelijkheid van het leven op ons drukken.

 

Bovendien zit er vaak pijn en oude trauma's opgeslagen in ons innerlijke kind. Zodra je de verbinding aangaat met dit jonge deel van jou, werkt dat enorm bevrijdend. Op het spirituele pad is dit een belangrijke stap om te zetten. 

 

In ons innerlijke kind zit ontzettend veel wijsheid. Als je liefdevol aanwezig kunt zijn met dit deel van jou, gaat jouw leven op alle vlakken beter worden. Je voelt meer vreugde, je gunt jezelf steeds meer en je krijgt meer energie.

 

In deze online workshop maak jij een diepe verbinding met jouw innerlijke kind.

 

Wat je leert tijdens deze workshop:

* Een moeiteloze methode om verbinding te maken met jouw innerlijke kind.

* Wat je prioriteit moet geven om jouw innerlijke kind te helen.

* Zó stap je weer in de speelsheid van jouw innerlijke kind.

* Wat te doen als jouw innerlijke kind trauma’s heeft.

* De negatieve impact die jouw innerlijke criticus heeft op het innerlijke kind (en hoe je jouw criticus tot rust brengt).

 

Ook vertel ik de nummer-1-reden waarom we het contact verliezen met ons innerlijke kind en hoe je weer een diepe connectie maakt met dit belangrijke deel van jou. We werken in deze workshop onder andere met intuïtieve schrijfopdrachten, een visualisatie en een ontspanningsoefening. Dus houd pen & papier bij de hand! 

 

Wanneer: Je kunt direct beginnen met deze workshop. Druk daarvoor op de knop hier beneden. Na betaling krijg je een mail in jouw inbox waarmee je toegang krijgt tot de workshop. Check ook je spam-box als je geen mail ziet verschijnen. 

Duur: de workshop duurt 1,5 uur 

Kosten: € 49

Meedoen? Klik op deze link om je direct in te schrijven. 

 

 

Na aanmelding en betaling krijg je een link waarmee je direct toegang krijgt voor de workshop. Kijk ook in je spam-folder. Heb je niks ontvangen? Mail ons dan op info@blissacademy.nl.