Workshop: ontdek de kracht van intuïtief schrijven (en maak een diepe connectie met je hart)

Zondag 31 januari 2021 van 10:00 uur tot 11:30 uur

Intuïtief schrijven heeft mijn hele leven veranderd. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart, dat ik mijn ziel dagelijks voed en dat ik helderheid voel over de stappen die ik mag zetten. Maar bovendien geeft het schrijven me een diep vertrouwen en een gevoel van innerlijke rust.

 

Intuïtief schrijven geeft een gevoel van vertrouwen & innerlijke rust

 

Jouw hart communiceert altijd met je. Maar het kan een flinke uitdaging zijn om daarnaar te luisteren. Ons ego is heel sluw en heeft immens veel trucjes waardoor er ‘ruis op de lijn’ komt te zitten. We blijven dan al snel vastzitten in ons hoofd. Gepieker, twijfels of frustraties versluieren dan de stem van het hart.

 

Door je pen op papier te zetten, stel jij jezelf weer open voor de grotere bron van wijsheid. En dan zie je dat er heel veel hulp beschikbaar is voor je. Van liefde en wijze inzichten tot praktische oplossingen. Zoals een van mijn cursisten ooit verrast uitriep: ‘Wow, alle antwoorden zitten al in mezelf!’

 

Door intuïtief te schrijven open je jezelf voor alle potentie die in jou verborgen zit. Je neemt je eigen verlangens serieuzer. En je weet welke stappen jij mag gaan zetten om jouw droomleven te creëren.

 

Ik begeleid je in deze workshop door diverse krachtige methodes. We onderzoeken jouw verlangens, jouw saboterende patronen, je maakt contact met je hart, met je spirituele gidsen. En aan het einde van de workshop weet jij precies hoe jij deze technieken voortaan zelf in kunt zetten om altijd in directe verbinding te staan met jouw hart. 

 

Jij komt zelf niet in beeld. In de chat is er ruimte om vragen te stellen. Geen schrijfervaring? Geen enkel probleem! Je hoeft niet mooi te schrijven. Je hoeft ook niet op grammatica te letten. Voordat je het weet vliegt je pen over het papier; let maar op. 

 

“Door te schrijven voelt het alsof ik me verbind met iets groters. Er komt een verbinding tot stand tussen mijn lagere zelf en mijn hogere zelf. Hierdoor zie ik veel gemakkelijker wat de volgende stappen op mijn weg zijn. Vaak voelt het haast magisch. Weg met dat eindeloze gepieker! Heerlijk!”

 

 

Wanneer

Zondagochtend 31 januari 2021 van 10:00 – 11:30 uur

LET OP: de inschrijving voor de workshop sluit op donderdag 28 januari. 

 Kun je er niet live bij aanwezig zijn? Je kunt dan meedoen met de herhaling. Deze krijg je op maandag 1 februari in je inbox. Deze herhaling is onbeperkt geldig en kun je dus altijd lekker terugkijken wanneer je maar wilt. 

 

Kosten: € 30

 

Praktische informatie

Na aanmelding en betaling ben je verzekerd van jouw plekje. Op vrijdag 29 januari krijg je een mail met daarin jouw toegangslink voor de workshop. Heb je zaterdag nog niks ontvangen? (Kijk ook in je spam-folder). Mail mij dan op info@blissacademy.nl

 

 

Maak een diepe connectie met je hart

met de kracht van intuïtief schrijven

LET OP: de inschrijving voor de workshop sluit op donderdag 28 januari