Nieuw! Workshop - Milder worden voor jezelf

 

Stel je voor - Jij bent tevreden. Echt tevreden. Met jezelf en met je leven. Jij bekijkt jezelf met mildheid. En de oordelen van anderen? Ach, die glijden moeiteloos van je af. Eindelijk bevrijd van die kritische stem in jezelf! In deze workshop leer je hoe je dat voor elkaar krijgt.

 

 

Klinkt het lastig om zoveel liefde voor jezelf te hebben? Om echt tevreden te zijn met jezelf? Om jezelf radicaal te accepteren? Dat snap ik. Het is namelijk compleet het tegenovergestelde van hoe de mensheid tot nu toe leefde.

 

Praktisch iedereen heeft een innerlijke stem die onwíjs kritisch is. Dat maakt het lastig om tevreden te zijn met jezelf en met je leven. Eckhart Tolle zegt hierover: “Veel mensen leven met een folteraar in hun hoofd die hen voortdurend aanvalt en straft.”

 

  • Deze stem zorgt voor veel leed.
  • Hij berooft je van jouw levensenergie.
  • En hij kan er zelfs voor zorgen dat jij ziek wordt.

Vaak is de stem in jezelf je ergste vijand.

 

Helaas hebben we vaak niet door hóe hard we voor onszelf zijn. Maar je voelt dan wel een sluimerend gevoel van onbehagen op de achtergrond. Het kan zijn dat jij jezelf veel vergelijkt met anderen. Of heb je wellicht het gevoel dat anderen hun leven beter voor elkaar hebben? 

 

Allemaal signalen dat je milder mag worden voor jezelf. In deze workshop leer jij stap-voor-stap hoe je dat doet.

 

Als jij je bevrijdt van jouw innerlijke kritische stem:

 

  • Word je steeds liever voor jezelf.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je maakt je minder druk over wat ánderen van je denken.
  • Je voelt je vaker tevreden over jezelf en over je leven en je kunt dus meer genieten.
  • Je krijgt meer energie.

Stap weer ín je hart

Het kan echt lastig zijn om die kritische stem in je hoofd te hebben. Hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je ervoor dat je niet wordt meegesleept? Hoe zorg je dat je niet meer in innerlijke discussies verzeild raakt? Dat leer je allemaal in deze workshop.

 

* Je krijgt krachtige technieken aangereikt om onmiddellijk vrij te komen van je innerlijke kritische stem.

* Het leven voelt weer lichter en de energie stroomt makkelijker door. Je wordt steeds liever voor jezelf. En dat levert veel ontspanning op.

* Je krijgt meer zelfvertrouwen. En je laat je niet meer tegenhouden door de meningen van anderen. Daardoor kun je jouw talenten ook beter neerzetten in de wereld. 

 

Dat betekent natuurlijk niet dat je je níks meer aantrekt van anderen. Een open hart zit vol compassie. Bovendien is opbouwende feedback van anderen heel nuttig. Maar veel kritiek komt voort omdat de ánder niet goed in z’n vel zit. En het is niet de bedoeling dat jij die last met je meezeult...

 

Wat gebeurt er als je vast blijft hangen in je oude kritische stem? 

* Dan voelt het leven heel zwaar.

* Het zuigt ontzettend veel energie van je weg.

* Bovendien heb je vaak het gevoel dat je niet echt vooruitkomt.

* Je blijft een gehaast gevoel houden. Alsof je het nooit goed genoeg doet (voor jezelf of voor je omgeving).

* Dat voelt moeizaam en het is dan lastig om echt te genieten van je leven.

 

Hoogste tijd dus om los te komen van deze oude vermoeiende patronen! Doe mee met deze workshop & bevrijd jezelf van die kritische stem. 

 

Resultaten 

* Meer zelfliefde.

* Een groter gevoel van zelfvertrouwen.

* Meer energie & ontspanning 

 

 

 

Wanneer

Je volgt deze workshop op jouw eigen tijd & tempo. Na betaling ontvang je de workshop direct. Je kunt zelf bepalen wanneer je de workshop volgt. 

 

Kosten: 

Eenmalig € 49

Daarna heb je voor altijd toegang. En je kunt de workshop zo vaak herhalen als je maar wilt.

 

Wat gaan we doen? 

 Je krijgt krachtige technieken om milder te worden voor jezelf en om los te komen van die vermoeiende kritische stem. Ook gaan we aan de slag met nieuwe intuïtieve schrijfopdrachten. Daarnaast is er een ontspanningsoefening om heerlijk tot rust te komen. 

 

Video 1

In deel 1:

Begrip voor onze diepe patronen is belangrijk omdat je hierdoor makkelijker met mildheid kan kijken naar jezelf. En je hebt heel veel compassie nodig als je aan de slag gaat om jezelf te bevrijden van je kritische stem!

In het eerste deel bespreek ik hoe en waarom de criticus is ontstaan. Waarom hebben sommige mensen een strengere criticus dan anderen? Plus we gaan aan de slag met schrijfopdrachten om helder te krijgen op welke vlakken jouw criticus momenteel actief is.

In deel 2: 

De criticus is onderdeel van een groter patroon. En door dit patroon helder te zien, verruim je je bewustzijn. En dan komt de werkelijke bevrijding! We gaan kijken naar de innerlijke drama-driehoek. Ook zie je dat je telkens weer die keuze kunt maken: haak ik aan of niet? En welk deel van jou wordt precies aangevallen door de criticus? Ook ontdek je wat je kunt doen als er oordelen komen van buitenaf. Dat en méér in deel 2. 

Deel 3

Tijd voor een zelfliefde-meditatie! Daarna gaan we direct door met de afsluitende schrijfopdracht. Dus houd je pen en papier bij de hand. 

Video 4 

We beginnen met een zéér krachtige oefening. Deze oefening helpt jou om sneller en met humor uit de innerlijke criticus te stappen.

Een krachtige manier om los te breken uit je oude patroon.

Zorg dat je voor deze oefening ergens alleen in een kamer bent - als dat lukt. Je gaat namelijk je stem en je lijf gebruiken. 

Er is een enorme kracht die je niet meer kunt voelen door de intensiteit van de innerlijke criticus. Jij gaat weer contact maken met jouw natuurlijke kracht. 

 

 

Praktische informatie

Na aanmelding en betaling krijg jij een link toegestuurd. Hiermee heb jij direct toegang tot de workshop. Je kunt zelf bepalen wanneer jij de workshop bekijkt. Bekijk zo vaak als je wilt.

Niks ontvangen? Kijk ook in je spam-folder.

Mail mij anders op info@blissacademy.nl

 

 

Heey. Ik ben Lieke Meertens 

Jarenlang stond ik in de overlevingsstand. Ik leefde extreem vanuit mijn hoofd en ik was het contact met mijn hart en intuïtie volledig kwijt. Tijdens een flinke burn-out besloot ik: het is tijd voor een compleet nieuwe weg. Wie ben ik wérkelijk? 

Wie ben ik zónder alle verwachtingen, ruis, meningen, oordelen, gepieker en angst…? Die vraag kwam centraal te staan. En die vraag staat nog steeds centraal in mijn leven. Deze zoektocht leidde me terug naar mijn hart. Terug naar mijn lijf. En terug naar een rustig hoofd.

Ik leef inmiddels vanuit mijn hart & ziel en doe de dingen die mij blij maken. 

Met Bliss Academy ondersteun ik mensen die behoefte hebben aan meer innerlijke rust & vreugde. De trainingen van Bliss Academy worden aangeraden door diverse therapeuten en psychologen.

 

 

Mooie woorden van cursisten

‘Ik heb nog nooit zo kunnen genieten…’

'Eindelijk weet ik weer wat ík wil'

'Ik heb meer zelfvertrouwen en meer energie'

'Eindelijk weer rust in mijn hoofd!' 

'Ik voel me een stuk rustiger en zelfverzekerder'

'Ik heb mijn levenskracht weer terug!'

 ‘Ik ben uit mijn schulp en voel een enorme vrijheid’

 

Kom eindelijk los van je innerlijke kritische stem

en ervaar innerlijke rust.