Workshop De Weg naar Binnen

Ontdek de geheimen van jouw hart 

Wil jij de hele dag volledig bij jezelf kunnen blijven? Heb je het verlangen om de stem van jouw hart héél helder te horen, zodat je altijd weet dat je op het juiste pad zit? Na deze workshop heb jij de tools in handen om dichtbij jezelf te blijven. En die twijfels in je hoofd? Die zijn voorgoed verleden tijd.

 

 


Verlost van angst

Paniek en angst kan opkomen in allerlei periodes van je leven en het kan je héle leven in de war schoppen. In deze training deel ik de Bliss-methode met je. Dit zijn 5 heldere stappen waardoor het makkelijker wordt om met je angsten om te gaan en om telkens weer terug te keren naar liefde. Bestel vandaag & begin direct. 

 

 


Workshop: het helen van je innerlijke kind

5-stappenplan om jouw innerlijke kind te helen & te leven met meer plezier

 

Als we het contact verliezen met ons innerlijke kind, verliezen we vaak ook energie, levenslust & plezier. We móeten dan vooral veel van onszelf. En we voelen de zware verantwoordelijkheid van het leven op ons drukken. Zodra je de verbinding aangaat met jouw innerlijke kind werkt dat enorm bevrijdend. Op het spirituele pad is dit een belangrijke stap om te zetten. 

 


Workshop: Milder worden voor jezelf 

Stel je voor - Jij bent tevreden. Echt tevreden. Met jezelf en met je leven. Jij bekijkt jezelf met mildheid. En de oordelen van anderen? Ach, die glijden moeiteloos van je af. Eindelijk bevrijd van die kritische stem in jezelf! In deze workshop leer je hoe je dat voor elkaar krijgt.

 


Stappenplan: de weg naar meer innerlijke vrijheid

Behoefte aan een kort, helder & praktisch stappenplan om op een liefdevolle manier met jezelf en met jouw emoties om te gaan? Voor een klein bedrag kun je mijn schrijf-je-vrij stappenplan downloaden. Dit is een heel doeltreffend en simpel stappenplan dat ik zelf regelmatig gebruik als ik te maken heb met een zwaar of lusteloos gevoel, of emoties zoals angst, verdriet of frustratie. Het stappenplan zorgt ervoor dat je steeds meer innerlijke vrijheid zal voelen.