Workshop Secrets of your heart 

Maak moeiteloos een krachtige verbinding met jouw hart & intuïtie

Twijfel jij regelmatig tussen je hoofd en hart? Er is een krachtige manier om een directe verbinding te leggen met jouw hart en intuïtie. In deze workshop leer jij precies hoe jij dit voor elkaar krijgt. Schakel die twijfels uit je hoofd uit en start DIRECT met het luisteren naar de stem van jouw hart.

 

 


Verlost van angst

Paniek en angst kan opkomen in allerlei periodes van je leven en het kan je héle leven in de war schoppen. In deze training deel ik de Bliss-methode met je. Dit zijn 5 heldere stappen waardoor het makkelijker wordt om met je angsten om te gaan en om telkens weer terug te keren naar liefde. Bestel vandaag & begin direct. 

 

 


Stappenplan: de weg naar meer innerlijke vrijheid

Behoefte aan een kort, helder & praktisch stappenplan om op een liefdevolle manier met jezelf en met jouw emoties om te gaan? Voor een klein bedrag kun je mijn schrijf-je-vrij stappenplan downloaden. Dit is een heel doeltreffend en simpel stappenplan dat ik zelf regelmatig gebruik als ik te maken heb met een zwaar of lusteloos gevoel, of emoties zoals angst, verdriet of frustratie. Het stappenplan zorgt ervoor dat je steeds meer innerlijke vrijheid zal voelen.