Vergroot je zichtbaarheid als ondernemer

 

Zoek je naar een platform om jouw expertise vol in het licht te zetten? Bij Bliss Academy krijg je het podium waar jouw doelgroep te vinden is. Thema's: persoonlijke groei & ontwikkeling, spiritualiteit & HSP. 

 

Laat jezelf interviewen en breng jouw visie aan het licht.

 

Op het snel groeiende YouTube-kanaal van Bliss Academy, kun jij jezelf als ondernemer op een professionele manier laten zien. Laat jezelf online interviewen en zorg ervoor dat je makkelijker vindbaar wordt voor de mensen die bij jou en jouw bedrijf passen.

 

Ik (Lieke) heb een achtergrond in de journalistiek en weet daardoor de juiste vragen te stellen. Zo kan jij makkelijk jouw verhaal vertellen. Kom je er even niet uit? Ik begeleid je tijdens het gesprek om jouw verhaal zo helder mogelijk te verwoorden.

 

Het gesprek wordt opgenomen via Zoom. Zo ben je dus geen reistijd kwijt en je kunt in jouw eigen omgeving blijven, waardoor je je extra op je gemak zal voelen. 

 

Omdat het kanaal van Bliss Academy nog groeiende is, krijg je een korting op deze promotie. Je betaalt alleen voor de productie van de video, waaronder:

* Voorbereidend gesprek;

* interview;

* montage.

 

Het publiceren ervan op het kanaal krijg je gratis. (Dit zal in de toekomst € 1250 kosten).

 

Als het kanaal later groeit, is dat natuurlijk heel voordelig voor jouw bedrijf. Je krijgt dan meer exposure zonder extra kosten.

 

 

 

 

Extra voordelen:

* Extra content voor jouw social media-kanalen en nieuwsbrief 

Een goed interview moet natuurlijk gedeeld worden. Jij krijgt daarom het volledige opgenomen interview tot jouw beschikking. Zowel in Gallery view als in Speaker view. Je kunt er zelf kleine stukjes uithalen om te promoten op jouw website, social media-kanalen, in je nieuwsbrief etc. Zo heb je heel veel extra content zonder ploeteren of lang nadenken. 

 

* Ook uitermate geschikt bij 'camera-vrees' 

Omdat je geïnterviewd wordt, hoef je alleen maar met mij te praten. Zo kom je heel natuurlijk op video te staan. (Je hebt dan niet het gevoel dat je alleen maar in de zwarte lens van de camera kijkt).

 

* Vergroot je expert-status 

Doordat (een deel van) jouw interview op het kanaal van Bliss Academy gepubliceerd wordt, vergroot dit automatisch jouw expert-status.

 

Meer info & contact?

Mail naar: info@blissacademy.nl 

 

 

 

Voorbeelden:

Jessica is expert op het gebied van het kalmeren van het zenuwstelsel. Daarvoor liet ze zich interviewen voor het kanaal van Bliss Academy. 

Irene is expert op het gebied van hoogsensitiviteit en innerlijk kind werk. Daar ging ons interview over. 

Deborah is expert op het gebied van trauma-heling en een nieuwe vorm van EMDR die speciaal gericht is op HSP'ers. 

Lieke Meertens is schrijver en oprichter van Bliss Academy. Ze heeft een achtergrond als journalist en werkte bij diverse uitgeverijen en grote publieksbladen. Thema's van het YouTube-kanaal: persoonlijke groei & ontwikkeling, spiritualiteit en hoogsensitiviteit.

Lieke: “Als jij een boodschap te vertellen hebt, is het noodzakelijk dat je hier de juiste woorden voor vindt. Ik zorg ervoor dat jij die woorden gaat vinden.

Het is mijn missie om jouw visie op een heldere manier over te brengen, zodat jouw boodschap en jouw diensten bereikbaar worden voor een grotere doelgroep.”


N.B. Om de kwaliteit te waarborgen, bepaal ik zelf welk deel van het interview uiteindelijk wordt gepubliceerd op het kanaal van Bliss Academy en hoe lang dat fragment duurt. (Uiteraard kan het gebeuren dat je na het gesprek beseft dat je bepaalde fragmenten niet openbaar wilt maken. Daar houd ik uiteraard rekening mee! Ik plaats niks online waar jij niet achter staat). 

 

Het interview wordt opgenomen via Zoom, dus via jouw pc/laptop. Zorg dat het beeldscherm en de lens van de camera netjes schoon is en dat er geen storende achtergrondgeluiden zijn. 

 

Meer info of direct een afspraak plannen? 

Mail naar: info@blissacademy.nl