Dankjewel voor het invullen

Dankjewel voor het doorgeven van jouw antwoord! 

 

Ook als de angst niet direct verlammend werkt, is angst en paniek vaak nog steeds zéér intens!

 

Wil je direct aan de slag om je weer kalm en veilig te voelen? Dan kun je vandaag nog starten met de training Verlost van Angst. Hierin leer jij precies wat jij NU kunt doen, om je weer kalm, veilig en stabiel te voelen. 

 

Het is mijn missie dat angst geen blokkade meer is voor jou. Ik wens jou toe dat jij je weer veilig gaat voelen, in jouw lichaam, hier op aarde. Zo kan jij voluit vanuit jouw hart leven en het leven creëren waarvoor jij hier gekomen bent.

 

Een leven waar jij volop van kan genieten! 

  

Ik ben Lieke Meertens. Expert op het gebied van angst, burn-out en het luisteren naar je hart. In de afgelopen tien jaar heb ik al duizenden mensen mogen inspireren om weer te leven vanuit de wijsheid van hun hart. Dat doe ik met video’s, blogs, de podcast Bliss-talk en met online trainingen zoals Verlost van Angst. Mijn trainingen worden aangeraden door huisartsen en therapeuten en zijn bedoeld als aanvullende ondersteuning. 

'Ik heb nu geen paniekaanvallen meer. Superfijn! Nu kan eindelijk de rust weer terugkeren in mijn systeem' ~ Cursist Verlost van Angst