Stap uit je verlammende angst 

 Leer wat jij nú kunt doen voor meer ontspanning 

 

Heb jij intense angst- of paniekaanvallen en lijkt het daarbij soms alsof je niet meer kunt bewegen? Alsof het leven compleet uit je wordt weggezogen? Dan is deze online masterclass voor jou. Leer nu hoe je deze heftige angst en paniek stopt. Op weg naar meer vrijheid, ontspanning en balans. 

 

Herken je dit? 

*       Je wordt wakker in de ochtend en door de angst kom je moeilijk je bed uit.

*      Tijdens de angstaanvallen voelt het alsof je nauwelijks kan bewegen.

*       Je hebt tijdens de aanvallen het gevoel dat je ’eruit wilt’, maar je weet niet hoe.

*       Het kan zijn dat je hele lichaam begint te trillen of te beven.

*       Je hebt tijdens de angstgolven geen controle meer over je gedachtes.

(Soms denk je dat je gek wordt)

 

Kortom: het leven wordt volledig uit je weggezogen. Soms van het ene op het andere moment.

 

Als jij dit herkent, dan heb jij te maken met verlammende angst. Bij dit soort intense angsten, raak je de verbinding met jezelf totaal kwijt. Dat is een heel eng gevoel en kan zorgen voor een diepe wanhoop. Misschien schaam je je voor je angsten en sluit je je af van je vrienden. Of je voelt je niet helemaal begrepen in het reguliere circuit. Het kan zijn dat je lijf begint te trillen tijdens de aanvallen. Van de buitenkant ziet vrijwel niemand aan je hoe wanhopig jij je diep vanbinnen voelt. 

 

De weg naar balans 

 

Het is belangrijk dat jij precies weet wat je kunt doen op het moment dat je zo'n 'aanval' hebt van verlammende angst. Zo zet je sneller stappen op weg naar heling en balans. In deze masterclass krijg je de exacte technieken om uit deze verlamming te stappen. Wil je daarna extra begeleiding om jouw angsten te laten smelten, zodat jij je steeds vrijer en meer ontspannen voelt? Dan ben je altijd van harte welkom bij de training Verlost van Angst. Deze online masterclass is alvast een mooie mogelijkheid om kennis te maken met mij en mijn aanpak. 

 

 

Wie ben ik? 

Ik ben Lieke Meertens, expert op het gebied van angst, burn-out en het volgen van je hart & intuïtie. In de afgelopen tien jaar heb ik met mijn online trainingen honderden mensen succesvol mogen begeleiden op weg naar meer balans. Met mijn nieuwsbrieven en de podcast Bliss-talk inspireer ik maandelijks duizenden mensen om steeds meer vanuit hun hart te leven. Het is mijn missie dat sensitieve mensen volledig zichzelf kunnen zijn en hun ruimte durven innemen, zonder dat angst daarbij een blokkade vormt. Wat mensen zeggen over het werken met mij: 

 

'Heel fijn en rustgevend. Precies wat ik nodig had. Voorbij de angst terug naar de bron van liefde en vertrouwen.'  ~ Jacco 

'Meteen voelde ik de angst uit mijn lichaam verdwijnen' ~ Siti

 'Heel erg fijn. Ik heb een angststoornis, waardoor mijn gedachten een eigen leven leiden. Dit helpt me om te landen en te voelen. Dankjewel 💖' ~ Debbie

 

Enkele jaren geleden kreeg ik zelf te maken met intense angst- en paniekaanvallen. Soms begon mijn lichaam heftig te beven bij een angstaanval. De aanvallen konden urenlang aanhouden en vaak kon ik me nauwelijks bewegen. Ik was een bevroren propje angst. Wat gebeurde er met me?! In het reguliere circuit werd ik niet voldoende geholpen, dus moest ik verder kijken.

 

Ik mediteerde al bijna tien jaar, deed aan yoga en mindfulness én ik had al ontelbaar veel andere therapieën gevolgd, zoals familieopstellingen en EMDR. 

 

Het hielp allemaal een beetje, maar niet voldoende. Ik bleef gespannen en had ook veel angst voor de angst. Ik ging in de leer bij diverse internationale leraren en stapje voor stapje ontdekte ik wat er nodig is om verlost te raken van (verlammende) angst.

 

Ik kreeg fysieke adviezen die ik direct kon toepassen, maar ook allerlei oefeningen om mijn bewustzijn te verruimen. Zo werd mijn angst steeds kleiner en kleiner. Uiteindelijk kwam ik er helemaal los van te staan. Wat een bevrijding... 

 

Mijn praktische tips en oefeningen geef ik graag door aan jou.  

 

Cursisten over het werken met mij:

 

'Ik heb nu geen paniekaanvallen meer'

'Nu kan eindelijk de rust weer terugkeren in mijn systeem'

'Ik heb geen last meer van mijn angst'

'Ik slaap goed en heb voldoende energie om te doen wat ik wil doen'

'De angst zakt nu sneller weg'

 

Na deze masterclass:

* Snap je veel beter waaróm jij deze verlammende angsten hebt. 

* Heb je de exacte technieken in handen om deze intense aanvallen te stoppen. 

* Weet je hoe je contact maakt met jouw lichaam op een manier die veilig voelt voor jou. 

 

Je krijgt veel praktische tips om je oude patroon te doorbreken. Je ontdekt waarom jouw stem zo belangrijk is bij het doorbreken van je angst. En je voelt meer verbinding met jezelf. 

 

Wat krijg je?

Dit is een videoworkshop van 44 minuten. Na betaling kun je deze direct bekijken. Je krijgt een mail met daarin een link naar de masterclass. 

 

Mijn aanpak past goed bij jou:

* Als je het lastig vindt om echt contact te maken met je lichaam;

* Als je moeite hebt met het aangeven van je grenzen;

* Als je hooggevoelig bent;

* Als je moeite hebt om te voelen wat jouw behoeftes en verlangens zijn; 

* Als je het lastig vindt om jouw kwaadheid te voelen.

 

 

Schrijf je nu in voor deze masterclass en je ontdekt precies wat jij nu kunt doen om los te breken van deze verlammende aanvallen. 

 

Normaal € 49 

Nu tijdelijk voor € 33 

 

Je kunt direct beginnen met deze masterclass. Na betaling krijg je een mail met daarin de link om de masterclass te bekijken. Check ook je spamfolder als je geen mail ziet verschijnen. Vragen? Mail mij op info@blissacademy.nl 

 

 

(Let op: ben jij cursist van Verlost van Angst? Dan krijg jij deze masterclass gratis. Deze staat al in jouw cursusomgeving).

   

  N.B. De trainingen van Bliss Academy zijn bedoeld als aanvullende behandeling. Daarom zijn ze zeer geschikt om in te zetten als je al een psycholoog of coach hebt. Je hebt dan een krachtige behandeling in handen. Aan de ene kant de 1-op-1 begeleiding van jouw therapeut. Aan de andere kant een praktische training waar je altijd op terug kunt vallen. Als er één ding is dat ik heb geleerd de afgelopen jaren, is het wel dat we allemaal veel hulp nodig hebben op deze intense weg om los te komen van onze angsten.   

   

   

  * Na betaling krijg je direct toegang tot de masterclass. Je ontvangt een mail met daarin de link. Het onderwerp van de mail is: Welkom bij de masterclass Stap uit je verlammende angst.

   

  (Check ook je spamfolder als je de mail niet ziet verschijnen). 

   

   

   

  Ps. Deze masterclass is dus heel specifiek gericht op verlammende angst. Angst waarbij je het gevoel hebt dat je nauwelijks meer kan bewegen. Heb jij zeer regelmatig angst - of paniekaanvallen, maar geen last van verlammende angst? Dan kun je terecht bij de training Verlost van Angst.